Επισκέπτης
η δουλεια πανω απο ολα τυπεσε λιγο θα ειναι κοντα μας...τωρα παιρνει τα μετρα σε κατι γριες και σκαει σε λιγο
η δουλεια πανω απο ολα τυπεσε λιγο θα ειναι κοντα μας...τωρα παιρνει τα μετρα σε κατι γριες και σκαει σε λιγο
Γαντζο και εσυ εχεις δικε μου;Καυλωνουν τρελα οι γυναικες με αυτο.
η δουλεια πανω απο ολα τυπε
Ειδικά αν τους το σφηνώσεις μέσα στην κολοτρυπιδα και το τραβήξεις λίγο,,καυλώνουν full,,ΤΑ ΧΑΝΟΥΝ.....
Ειδικά αν τους το σφηνώσεις μέσα στην κολοτρυπιδα και το τραβήξεις λίγο,,καυλώνουν full,,ΤΑ ΧΑΝΟΥΝ.....
Φίλε μου είσαι πολύ πίσω,,δυστυχώς..
Ψάχνω να βρώ σχετικό video,να postαρο,αλλά δεν βρίσκω..
Το αιχμηρό μπροστινό τμήμα του γάντζου ΔΕΝ θα είναι μυτερό και τρουχισμένο,,οβάλ θα είναι,μπαλίτσα..
Ειδα το βιντεο τυπε,ειναι εξαιρετικα βαρυ χειρουργειο,βεβαια το κανουν με πολυ καλη τεχνικη,αλλα δεν παυει να ειναι βαρη,να κοβονται ιστοι με οτι αυτο συνεπαγετε..επισης μπαινουν μεσα μοσχευματα...που γινονται ενα με τον ιστο απο οτι ειδα...και αν μια στο δις...δεν το δεχτη ο οργανισμος...Συμπερασματικα....εξαιρετικα βαρυ χειρουργειο...κοβονται ιστοι με οτι αυτοι συνεπαγετε...και μπαινει μοσχευμα...ΑΝ καταλαβα καλά ο τοπικ σταρτερ εχει κανει την επέμβαση . Αν το εχει κανει κανεις ας μιλησει στο φορουμ να μαθαινουμε και εμεις οι υπόλοιποι . Αλλωστε μπορει ν το παθει καποιος και ετα τα 40 . Πιθανολογω οτι μετα την επέμβαση θα χανεται λιγο η αισθηση στο αλλα και στην .
Ενδιαφεροντα λινκ
(πουλάκης τον συστηνει και ο τηλεγιατρος με το οζον-"για το πουλακι σου στον πουλάκη")
Λινκ στα Αγγλικα
Περαστικα και καλά
ΥΓ καλό θα ηταν να αλλάξει ο τιτλος σε νοσος του Peyronie . Συναγωνιστες μπορει να βοηθηθουν στο μέλλον.
Μπορειτε να το βουλωσετε ολοι;;
καθεστε σαν τους μ****** (που ειστε δηλ.) και κρινετε καποιον που ΕΠΡΕΠΕ να κανει μια επεμβαση και λετε οτι εσεις δεν θα το παλευατε...αν ομως ειχατε το ιδιο θεμα θα αναγκαζοσασταν να το κανετε.
παρα πολλοι δεν εχουν ισιο πεος και λιγοι τολμανε να το ισιωσουν. το δικο σας δλδ. ειναι εντελως ισιο;
εγω τολμησα και το εκανα. και σιγα το πραγμα. αναισθησια σου κανουν και δεν καταλαβαινεις χριστο.
και να ειστε προετοιμασμενοι ολοι εσεις οι εξυπνακηδες που λετε "σιγα μην πειραζα το μητσο μου" για πολλες ασθενειες που μπορουν να βρουν το "μητσο" σας...για να μην πω για ολους εσας που τον εχετε μικρο αλλα κανεις δε θα το παραδεχτει και δε θα πει πως θα κανει επιμηκυνση ή εχει κανει.
γι' αυτο σκαστε πια. εχω σιχαθει πια να το παιζει ο καθε ανωνυμος κομπλεξικος στα φορουμ εξυπνακιας και να πουλαει μουρη πισω απο μια οθονη.
οποιος ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ αυτη την επεμβαση ας στειλει dm για να μιλησουμε πριβε. οι υπολοιποι βγαλτε το σκασμο.
Πσσσστ,μικρε....αντε γαμησου...Μπορειτε να το βουλωσετε ολοι;;
καθεστε σαν τους μ****** (που ειστε δηλ.) και κρινετε καποιον που ΕΠΡΕΠΕ να κανει μια επεμβαση και λετε οτι εσεις δεν θα το παλευατε...αν ομως ειχατε το ιδιο θεμα θα αναγκαζοσασταν να το κανετε.
παρα πολλοι δεν εχουν ισιο πεος και λιγοι τολμανε να το ισιωσουν. το δικο σας δλδ. ειναι εντελως ισιο;
εγω τολμησα και το εκανα. και σιγα το πραγμα. αναισθησια σου κανουν και δεν καταλαβαινεις χριστο.
και να ειστε προετοιμασμενοι ολοι εσεις οι εξυπνακηδες που λετε "σιγα μην πειραζα το μητσο μου" για πολλες ασθενειες που μπορουν να βρουν το "μητσο" σας...για να μην πω για ολους εσας που τον εχετε μικρο αλλα κανεις δε θα το παραδεχτει και δε θα πει πως θα κανει επιμηκυνση ή εχει κανει.
γι' αυτο σκαστε πια. εχω σιχαθει πια να το παιζει ο καθε ανωνυμος κομπλεξικος στα φορουμ εξυπνακιας και να πουλαει μουρη πισω απο μια οθονη.
οποιος ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ αυτη την επεμβαση ας στειλει dm για να μιλησουμε πριβε. οι υπολοιποι βγαλτε το σκασμο.