Νέα

Εγχειρηση στο πεος SOS!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα powerboy88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γαντζο και εσυ εχεις δικε μου;Καυλωνουν τρελα οι γυναικες με αυτο.
Captain-Hook.jpg

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
[quote author=Αυνάνας  link=topic=195018.msg5276863#msg5276863 date=1393634331]
Στο ''βγες'' παίρνεις και το κωλάντερο παραμάσχαλα ?  :sunglasses:
[/quote]

Φίλε μου είσαι πολύ πίσω,,δυστυχώς..
Ψάχνω να βρώ σχετικό video,να postαρο,αλλά δεν βρίσκω..
Το αιχμηρό μπροστινό τμήμα του γάντζου ΔΕΝ θα είναι μυτερό και τρουχισμένο,,οβάλ θα είναι,μπαλίτσα..

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
Ειδικά αν τους το σφηνώσεις μέσα στην κολοτρυπιδα και το τραβήξεις λίγο,,καυλώνουν full,,ΤΑ ΧΑΝΟΥΝ.....

[/quote]

Φίλε μου είσαι πολύ πίσω,,δυστυχώς..
Ψάχνω να βρώ σχετικό video,να postαρο,αλλά δεν βρίσκω..
Το αιχμηρό μπροστινό τμήμα του γάντζου ΔΕΝ θα είναι μυτερό και τρουχισμένο,,οβάλ θα είναι,μπαλίτσα..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
ΑΝ καταλαβα καλά ο τοπικ σταρτερ εχει κανει την επέμβαση . Αν το εχει κανει κανεις ας μιλησει στο φορουμ να μαθαινουμε και εμεις οι υπόλοιποι . Αλλωστε μπορει ν το παθει καποιος και ετα τα  40 . Πιθανολογω οτι μετα την επέμβαση θα χανεται λιγο η αισθηση στο  :fuck1: αλλα και στην  :jerking:.

Ενδιαφεροντα λινκ

(πουλάκης  :2funny: τον συστηνει και ο τηλεγιατρος με το οζον-"για το πουλακι σου στον πουλάκη")

Λινκ στα Αγγλικα

Περαστικα και καλά  :fuck1: :tits: :tits2: :fuck2: :cum: :cum:

ΥΓ καλό θα ηταν να αλλάξει ο τιτλος σε νοσος του Peyronie . Συναγωνιστες μπορει να βοηθηθουν στο μέλλον.
Ειδα το βιντεο τυπε,ειναι εξαιρετικα βαρυ χειρουργειο,βεβαια το κανουν με πολυ καλη τεχνικη,αλλα δεν παυει να ειναι βαρη,να κοβονται ιστοι με οτι αυτο συνεπαγετε..επισης μπαινουν μεσα μοσχευματα...που γινονται ενα με τον ιστο απο οτι ειδα...και αν μια στο δις...δεν το δεχτη ο οργανισμος...Συμπερασματικα....εξαιρετικα βαρυ χειρουργειο...κοβονται ιστοι με οτι αυτοι συνεπαγετε...και μπαινει μοσχευμα...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω και μονο στην ιδεα οτι κατι θα αγγιξει το πεος  μου με αυτον τον τροπο ανατριχιαζω...

OP
OP
P

powerboy88

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μπορειτε να το βουλωσετε ολοι;;
καθεστε σαν τους μ****** (που ειστε δηλ.) και κρινετε καποιον που ΕΠΡΕΠΕ να κανει μια επεμβαση και λετε οτι εσεις δεν θα το παλευατε...αν ομως ειχατε το ιδιο θεμα θα αναγκαζοσασταν να το κανετε.
παρα πολλοι δεν εχουν ισιο πεος και λιγοι τολμανε να το ισιωσουν. το δικο σας δλδ. ειναι εντελως ισιο;
εγω τολμησα και το εκανα. και σιγα το πραγμα. αναισθησια σου κανουν και δεν καταλαβαινεις χριστο.
και να ειστε προετοιμασμενοι ολοι εσεις οι εξυπνακηδες που λετε "σιγα μην πειραζα το μητσο μου" για πολλες ασθενειες που μπορουν να βρουν το "μητσο" σας...για να μην πω για ολους εσας που τον εχετε μικρο αλλα κανεις δε θα το παραδεχτει και δε θα πει πως θα κανει επιμηκυνση ή εχει κανει.
γι' αυτο σκαστε πια. εχω σιχαθει πια να το παιζει ο καθε ανωνυμος κομπλεξικος στα φορουμ εξυπνακιας και να πουλαει μουρη πισω απο μια οθονη.
οποιος ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ αυτη την επεμβαση ας στειλει dm για να μιλησουμε πριβε. οι υπολοιποι βγαλτε το σκασμο.

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.083
Πόντοι
1.796
καθεστε σαν τους μ****** (που ειστε δηλ.) και κρινετε καποιον που ΕΠΡΕΠΕ να κανει μια επεμβαση και λετε οτι εσεις δεν θα το παλευατε...αν ομως ειχατε το ιδιο θεμα θα αναγκαζοσασταν να το κανετε.
παρα πολλοι δεν εχουν ισιο πεος και λιγοι τολμανε να το ισιωσουν. το δικο σας δλδ. ειναι εντελως ισιο;
εγω τολμησα και το εκανα. και σιγα το πραγμα. αναισθησια σου κανουν και δεν καταλαβαινεις χριστο.
και να ειστε προετοιμασμενοι ολοι εσεις οι εξυπνακηδες που λετε "σιγα μην πειραζα το μητσο μου" για πολλες ασθενειες που μπορουν να βρουν το "μητσο" σας...για να μην πω για ολους εσας που τον εχετε μικρο αλλα κανεις δε θα το παραδεχτει και δε θα πει πως θα κανει επιμηκυνση ή εχει κανει.
γι' αυτο σκαστε πια. εχω σιχαθει πια να το παιζει ο καθε ανωνυμος κομπλεξικος στα φορουμ εξυπνακιας και να πουλαει μουρη πισω απο μια οθονη.
οποιος ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ αυτη την επεμβαση ας στειλει dm για να μιλησουμε πριβε. οι υπολοιποι βγαλτε το σκασμο.

Παικτη, αν διαβασεις προσεκτικα δεν υπαρχει ουτε ενας που να ειπε οτι δεν θα το εκανε αν επρεπε..
Αυτο που ειπαμε ειναι οτι απλα θα φοβομασταν να το κανουμε (οπως ειναι λογικο), οπως φανταζομαι φοβοσουν κι εσυ.
Ισα ισα μερικοι λινκαραν ενδιαφεροντα sites μπας και βοηθησουν στην ενημερωση.
Οποτε μην αρπαζεσαι σαν καθυστερημενος χωρις λογο..
Φιλικα παντα

OP
OP
P

powerboy88

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειπαν αυτο. εκ του ασφαλους επειδη δεν ειναι στη θεση μου, ειπαν να πουλησουν μουρη και να κανουν χαβαλε με τον πονο του αλλου.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Πσσσστ,μικρε....αντε γαμησου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom