Νέα

Εγχείρηση κιρσοκήλης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
582
Πόντοι
81
Ρε φιλε επεμβαση ρουτινας ειναι.
Την εχω κανει και εγω και το 1,5ωρα χειρουργειο δεν ειναι απλα υπερβολικο αλλα εξωπραγματικο.Μιση ωρα με 3 τεταρτα οχι παραπανω
Κυρσοκοιλη αμφο, 2009. Δύο τομές, λαπαροσκοπικά . Από το δωμάτιο-ναρκωση κτλ, 1,5 ωρα.
Ήμουν εκεί. Ξέρω. Σε εμένα την έκαναν. Καλό βράδυ

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.594
Πόντοι
456
Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα διαγνώστηκα με κιρσοκήλη στον αριστερό όρχι και θα πρέπει να κάνω κάποια στιγμή εγχείρηση. Έχει κάνει κανείς στα κοντά τέτοιου είδους εγχείρηση; Ποιο ήταν το κόστος σε κλινική; Και αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια καλή κλινική και χειρούργο στην Θεσσαλονίκη.
Πριν μπειρς χειρουργιο καλο θα θα ηταν να επαναλαβει τον υπερηχο και σε ορθια σταση και αυτο γτ μπορει να εχεις και δεξια και να ειναι σχετικα κρυφη σε ξαπλα θεση.
Εμενα μου βρηκαν αριστερα και οταν πηγα για την επεμβαση μου ειπε ο γιατρος θα κανεις υπερηχο και σε ορθια σταση ετσι ωστε αν υπαρχει κατι δεξια να φανει και να γινει και απο εκει.
Ουσιαστικα σα διπλο χειρουργιο το 2013

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.594
Πόντοι
456
Κυρσοκοιλη αμφο, 2009. Δύο τομές, λαπαροσκοπικά . Από το δωμάτιο-ναρκωση κτλ, 1,5 ωρα.
Ήμουν εκεί. Ξέρω. Σε εμένα την έκαναν. Καλό βράδυ
2013
Απο την ωρα που μπηκα χειρουργιο μεχρι την ωρα που ξυπνησα στην ανανηψη 40 λεπτα.
Ρολοι τοιχου και στα δυο σημεια που ανεφερα

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
582
Πόντοι
81
2013
Απο την ωρα που μπηκα χειρουργιο μεχρι την ωρα που ξυπνησα στην ανανηψη 40 λεπτα.
Ρολοι τοιχου και στα δυο σημεια που ανεφερα
Δεν καταλαβαίνω πού θες να καταλήξεις αλλά οκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom