Νέα

Εγχείρηση κιρσοκήλης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitriskozani

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2017
Like
184
Πόντοι
1
Βασικά το θέμα είναι ότι η κυρσοκηλη μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα και να μην μπορείς να κάνεις παιδί. Τουλάχιστον έτσι είχε πει τότε
Έτσι είναι και εγώ δεν ήξερα Ότι είχα Κίρσοκηλη μέχρι που πήγα στον γιατρό και μ είπε ότι για μα αυξηθούν οι πιθανότητες για παιδί έπρεπε να την κάνω. Δεν το έχω μετανιώσει, το αντίθετο ήρθαν τα αποτελέσματα που περίμενα

markisiosLOG

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
40
Like
1.983
Πόντοι
2.391
γιατι κανετε μαλακιες?μια χαρα ειναι η κιρσοκηλη φαινονται και τα αρχιδια σας πιο μεγαλα. :confused: :confused: :confused:
Αυτο μου ειχε πει και ενας γιατρος καποτε. Δεν αξιζει αν δεν υπαρχει προβλημα. Κοιτας την ποιοτητα του σπερματος και αν δεν σε ενοχλει το ξεχνας

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Nαι, βασικά η κιρσοκήλη είναι για ολιγοσπερμία / ή και χαμηλές ταχύτητες σπέρματος < το έχουν περίπου το 1/ 3 των ανδρών που κατοικουν σε μεγαλουπολεις πλέον .... Ως πρός το >
Παίζει αργότερα μετά από χρόνια να σου παρουσιαστεί και υδροκήλη στο ίδιο σημείο.
Σωστό _ ωστόσο ...Για να μήν γίνει ακριβώς αυτό, οι χειρουργοί κατά την εγχείρηση, γυρίζουυν ανάποδα τα χιτώνια των όρχεων (όντως) ωστε να μην ξαναπεράσει το μικρόβιο .. Απλά, κατά κανόνα δεν σου το λένε ...:wink:

TEXAN

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
212
Πόντοι
0
Ξέρετε κόστος εγχείρησης κιρσοκήλης σε ιδιωτικό και ποιά απο τις μεθόδους είναι η ποιο ''σωστή''? (Λαπαροσκοπικά ή όχι?)

deathdragon

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2017
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, έχει κάνει την εγχείρηση κάποιος τώρα σε τι τιμή πάει ; έχω κήλη δεξιά μεριά λόγο βάρη δουλείας, έχω και κιρσοκήλη και από της δύο πλευρές και με πονάει λόγο κήλης. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό κιρσοκήλη για χειρουργείο. Έχετε ως προτίμηση κανέναν χειρουργό στην Θεσσαλονίκη; ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom