Νέα

Εγχείρηση κιρσοκήλης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitriskozani

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2017
Like
186
Πόντοι
1
Βασικά το θέμα είναι ότι η κυρσοκηλη μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα και να μην μπορείς να κάνεις παιδί. Τουλάχιστον έτσι είχε πει τότε
Έτσι είναι και εγώ δεν ήξερα Ότι είχα Κίρσοκηλη μέχρι που πήγα στον γιατρό και μ είπε ότι για μα αυξηθούν οι πιθανότητες για παιδί έπρεπε να την κάνω. Δεν το έχω μετανιώσει, το αντίθετο ήρθαν τα αποτελέσματα που περίμενα

markisiosLOG

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
40
Like
1.989
Πόντοι
2.391
γιατι κανετε μαλακιες?μια χαρα ειναι η κιρσοκηλη φαινονται και τα αρχιδια σας πιο μεγαλα. :confused: :confused: :confused:
Αυτο μου ειχε πει και ενας γιατρος καποτε. Δεν αξιζει αν δεν υπαρχει προβλημα. Κοιτας την ποιοτητα του σπερματος και αν δεν σε ενοχλει το ξεχνας

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Nαι, βασικά η κιρσοκήλη είναι για ολιγοσπερμία / ή και χαμηλές ταχύτητες σπέρματος < το έχουν περίπου το 1/ 3 των ανδρών που κατοικουν σε μεγαλουπολεις πλέον .... Ως πρός το >
Παίζει αργότερα μετά από χρόνια να σου παρουσιαστεί και υδροκήλη στο ίδιο σημείο.
Σωστό _ ωστόσο ...Για να μήν γίνει ακριβώς αυτό, οι χειρουργοί κατά την εγχείρηση, γυρίζουυν ανάποδα τα χιτώνια των όρχεων (όντως) ωστε να μην ξαναπεράσει το μικρόβιο .. Απλά, κατά κανόνα δεν σου το λένε ...:wink:

TEXAN

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
216
Πόντοι
0
Ξέρετε κόστος εγχείρησης κιρσοκήλης σε ιδιωτικό και ποιά απο τις μεθόδους είναι η ποιο ''σωστή''? (Λαπαροσκοπικά ή όχι?)

deathdragon

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2017
Like
52
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, έχει κάνει την εγχείρηση κάποιος τώρα σε τι τιμή πάει ; έχω κήλη δεξιά μεριά λόγο βάρη δουλείας, έχω και κιρσοκήλη και από της δύο πλευρές και με πονάει λόγο κήλης. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό κιρσοκήλη για χειρουργείο. Έχετε ως προτίμηση κανέναν χειρουργό στην Θεσσαλονίκη; ευχαριστώ

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
149
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα διαγνώστηκα με κιρσοκήλη στον αριστερό όρχι και θα πρέπει να κάνω κάποια στιγμή εγχείρηση. Έχει κάνει κανείς στα κοντά τέτοιου είδους εγχείρηση; Ποιο ήταν το κόστος σε κλινική; Και αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια καλή κλινική και χειρούργο στην Θεσσαλονίκη.

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
582
Πόντοι
81
Καλησπέρα
Αν θες να τεκνοποιήσεις, και ο γιατρος σου θεωρεί πως έτσι λύνεται το πρόβλημα, να την κάνεις με κλειστά μάτια. Δεν έχει σημασία πού, αλλά με ποιον χειρουργό.
Η επέμβαση κρατάει περίπου 1,30 ώρα, μένεις ένα βράδυ μέσα, μετά σπίτι σε ανάρρωση. Θα ειναι δύσκολο να την τουαλέτα, ιδίως για την πίσω ανάγκη. Γιατί έχεις ράμματα μπροστά και τραβάνε. Θα γίνει μια τομουλα που σε βάθος κοντινού χρόνου, δεν θα φαίνεται τίποτα.
Κόστος, προ 15ετιας, κανένα 2.500 υπολόγισε, όλα μέσα . Δεν ξέρω τιμές τώρα
Σε εμένα, τα αποτελέσματα ήταν σούπερ και η επιβράβευση της οποίας ταλαιπωρίας είναι ένας γιος πλέον 14 ετών, παλικάρι ολόκληρο.
Συνεπώς, με κλειστά μάτια και χωρίς σκέψη, εφόσον βέβαια αφορά σε τεκνοποίηση και δημιουργεί θέμα. Ο δικός μου χειρουργός νομίζω πως έχει αποσυρθεί πλέον, οπότε δεν έχει σημασία να δώσω όνομα. Βρες κάποιον που εμπιστεύεσαι κ σου κάνει το κλικ

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
582
Πόντοι
81
Α! Επίσης η κυρσοκοιλη δεν αφορά σε όρχεις. Είναι πιο πάνω, φλέβα που συνδέεται αλλού για να μην καεί το σπέρμα από τους όρχεις. Τους όρχεις δεν τους ακουμπάνε, μην ανησυχείς

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.670
Πόντοι
456
Είναι εγχείρηση ρουτίνας. Πήγαινε σε δημόσιο νοσοκομείο να την κάνεις τσάμπα (ή έστω με ένα μικρό φακελάκι).

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
1.892
Πόντοι
206
Α! Επίσης η κυρσοκοιλη δεν αφορά σε όρχεις. Είναι πιο πάνω, φλέβα που συνδέεται αλλού για να μην καεί το σπέρμα από τους όρχεις. Τους όρχεις δεν τους ακουμπάνε, μην ανησυχείς
Όταν είχα κάνει εγώ την επέμβαση, πριν από 20 χρόνια, με άνοιξαν και χαμηλά γιατί βρέθηκαν γύρω από τους όρχεις και άλλες φλέβες μπερδεμένες

Antidote

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Κριτικές
35
Like
8.902
Πόντοι
6.246
Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα διαγνώστηκα με κιρσοκήλη στον αριστερό όρχι και θα πρέπει να κάνω κάποια στιγμή εγχείρηση. Έχει κάνει κανείς στα κοντά τέτοιου είδους εγχείρηση; Ποιο ήταν το κόστος σε κλινική; Και αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια καλή κλινική και χειρούργο στην Θεσσαλονίκη.
Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις επέμβαση. Απλά κάνεις σπερμοδιάγραμμα. Όσο το σπέρμα σου είναι οκ, δεν ασχολείσαι.
Άλλωστε όπως μου έχουν επιβεβαιώσει ουρολόγοι, προτείνουν το χειρουργείο γιατί είναι ένας εύκολος τρόπος να βγάλουν χρήματα.

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
582
Πόντοι
81
Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις επέμβαση. Απλά κάνεις σπερμοδιάγραμμα. Όσο το σπέρμα σου είναι οκ, δεν ασχολείσαι.
Άλλωστε όπως μου έχουν επιβεβαιώσει ουρολόγοι, προτείνουν το χειρουργείο γιατί είναι ένας εύκολος τρόπος να βγάλουν χρήματα.
Για αυτό λέω πως πρέπει να την κάνει αν λύνει το πρόβλημα.
Πχ σε εμένα ήταν μονόδρομος. 10.000.000 προ εγχείρησης (με όριο τα 20.000.000), 150.000.000 μετά την επέμβαση και σε βάθος εξαμήνου.
Η σύζυγος έπιασε αμέσως

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.015
Πόντοι
441
Είχα διαβάσει πως μετά από κάποια ηλικία (30+) δεν αλλάζουν πολλά για την ποιότητα του σπέρματος, την κάνεις δεν την κάνεις.
Ισχύει;

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
149
Πόντοι
1
Έκανα σπερμοδιάγραμμα και είμαι στο κατώτατο όριο.

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
149
Πόντοι
1
Για αυτό λέω πως πρέπει να την κάνει αν λύνει το πρόβλημα.
Πχ σε εμένα ήταν μονόδρομος. 10.000.000 προ εγχείρησης (με όριο τα 20.000.000), 150.000.000 μετά την επέμβαση και σε βάθος εξαμήνου.
Η σύζυγος έπιασε αμέσως
Δηλαδή ακόμα και αν ο αριθμός των σπερματοζωαρίων σου βρίσκεται κάτω από το κανονικό, μετά την επέμβαση θα επανέλθει σε φυσιολογικά όρια;

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
149
Πόντοι
1

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
582
Πόντοι
81
Δηλαδή ακόμα και αν ο αριθμός των σπερματοζωαρίων σου βρίσκεται κάτω από το κανονικό, μετά την επέμβαση θα επανέλθει σε φυσιολογικά όρια;
Ο γιατρός γνωματεύει, αυτός θα σου πει τι κρίνει. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται. Δυστυχώς. Σε εμένα αυτό ήταν το πρόβλημα. Και το έλυσε

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.594
Πόντοι
456
Καλησπέρα
Αν θες να τεκνοποιήσεις, και ο γιατρος σου θεωρεί πως έτσι λύνεται το πρόβλημα, να την κάνεις με κλειστά μάτια. Δεν έχει σημασία πού, αλλά με ποιον χειρουργό.
Η επέμβαση κρατάει περίπου 1,30 ώρα, μένεις ένα βράδυ μέσα, μετά σπίτι σε ανάρρωση. Θα ειναι δύσκολο να την τουαλέτα, ιδίως για την πίσω ανάγκη. Γιατί έχεις ράμματα μπροστά και τραβάνε. Θα γίνει μια τομουλα που σε βάθος κοντινού χρόνου, δεν θα φαίνεται τίποτα.
Κόστος, προ 15ετιας, κανένα 2.500 υπολόγισε, όλα μέσα . Δεν ξέρω τιμές τώρα
Σε εμένα, τα αποτελέσματα ήταν σούπερ και η επιβράβευση της οποίας ταλαιπωρίας είναι ένας γιος πλέον 14 ετών, παλικάρι ολόκληρο.
Συνεπώς, με κλειστά μάτια και χωρίς σκέψη, εφόσον βέβαια αφορά σε τεκνοποίηση και δημιουργεί θέμα. Ο δικός μου χειρουργός νομίζω πως έχει αποσυρθεί πλέον, οπότε δεν έχει σημασία να δώσω όνομα. Βρες κάποιον που εμπιστεύεσαι κ σου κάνει το κλικ
Ρε φιλε επεμβαση ρουτινας ειναι.
Την εχω κανει και εγω και το 1,5ωρα χειρουργειο δεν ειναι απλα υπερβολικο αλλα εξωπραγματικο.Μιση ωρα με 3 τεταρτα οχι παραπανω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom