Τον θυμήθηκα...Απόστολος Τεγόπουλος λεγόταν ο παραγωγός !
Τις τσοντες τις γυρνουσε με ψευδωνυμο.
Τολης Τρικης!
Τον θυμήθηκα...Απόστολος Τεγόπουλος λεγόταν ο παραγωγός !
Η κλαψα είναι στην κουλτούρα μας σύντροφε. Γι αυτό πούλαγαν τότε ο Ξανθόπουλος, η Μάρθα Βούρτση και ο Καζαντζίδης που τραγούδαγε για την κακούργα ξενιτιά ! Τέλος πάντων...τον τιμούμεHμέρα πένθους για τα ναυάγια του σαη που εχασαν το κινηματογραφικό ινδαλμα τους. Προτείνω ο γλομπεος να παραμείνει σβηστός , να ανασταλούν οι κριτικές επι τριήμερο και να ανοιγουν μονο νηματα του στυλ "γιατι δε μου καθεται καμία ελλεηνιδα" , "ατιμη κενωνια γιατι με εκανες χοντρο , φτωχο και μικροτσουτσουνο" και "μανα γιατι με γεννησες και μ'εκανες μαλάκα".
Α, μπράβο...είσαι ψαγμενος σύντροφεΤις τσοντες τις γυρνουσε με ψευδωνυμο.
Τολης Τρικης!
... "ήσυχος στην προσωπική ζωή του" εν αντίθεση με άλλους της γενιάς του..
Ήταν από την μεγάλη επιτυχία του ελληνικού κινηματογράφου "Ο πουστρακος και ο λουστρακος"Βαλε ολη την αφισα ρε τυπε..
Ο ΠΟΥΣΤΡΑΚΟΣ νομιζα εγραφε!!!
Αν δεν απατώμαι, είχε κι ενα καλό επίπεδο μόρφωσης,σε συνέντευξη του κατι είχα διαβάσει, ισως να κάνω και λάθος,αλλά σαν να το θυμάμαι αυτό.Κατα μια εννοια επαιζε τον εαυτο του.
Ξεκινησε ως φτωχοπαιδο, γιος τσαγκαρη και ηταν οικογενειαρχης!
Λατρευε το διαβασμα οπως σε πολλους ρολους που σπουδαζε!
΄μιλάμε η μάνα μου τον έχει/είχε είδωλο, anyway καλός φαινότανε, ούτε είχε απασχολήσει αρνητικά απ όσο ξέρω, καλό παράδεισο
Αν δεν απατώμαι, είχε κι ενα καλό επίπεδο μόρφωσης,σε συνέντευξη του κατι είχα διαβάσει, ισως να κάνω και λάθος,αλλά σαν να το θυμάμαι αυτό.
Αυθεντικός...για αυτό τα μπερδεμένα που βγήκαν από την σχολή με τα μούσια δεν θα μπορέσουν να τον πιάσουν ούτε στα δάχτυλα των ποδιών του.Κατα μια εννοια επαιζε τον εαυτο του.
Ξεκινησε ως φτωχοπαιδο, γιος τσαγκαρη και ηταν οικογενειαρχης!
Λατρευε το διαβασμα οπως σε πολλους ρολους που σπουδαζε!
...εντωμεταξύ τωρα διάβασα για τις τσόντες..δεν το ήξερα..άτακτος ο συγχωρεμένος καλε ηταν;!Δικό μου αγορι
Τζοάννα, με το μαλακό το κρασί μεσημεριάτικα....εντωμεταξύ τωρα διάβασα για τις τσόντες..δεν το ήξερα..άτακτος ο συγχωρεμένος καλε ηταν;!Δικό μου αγορι
Α ,συγνώμη..μπερδεύτηκα η ξανθιάΟχι ο Ξανθοπουλος, ο σκηνοθετης ταινιων του.
Κι αυτος συγχωρεμενος πλεον!
Βασιλάκη Κα'ι'λα και @enduro,Ω αιδοιαααααα!!!!!τυποι ευτυχως εχουμε ακομα βασιλακη καϊλα
Η πλάκα είναι ότι δεν πινω τπτ η δολια,θ αλλάξω χρώμα μαλλιών μαλλον χαχαχαχαχα!!Τζοάννα, με το μαλακό το κρασί μεσημεριάτικα.
Αυθεντικός...για αυτό τα μπερδεμένα που βγήκαν από την σχολή με τα μούσια δεν θα μπορέσουν να τον πιάσουν ούτε στα δάχτυλα των ποδιών του.
Θα συναντηθεί με παλιούς συμπρωταγωνιστές του!
Καλό παράδεισο!
Η πλάκα είναι ότι δεν πινω τπτ η δολια,θ αλλάξω χρώμα μαλλιών μαλλον χαχαχαχαχα!!
... "ήσυχος στην προσωπική ζωή του" εν αντίθεση με άλλους της γενιάς του..