Νέα

Έφυγε το παιδί του λαού!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα REGGAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Δεν ειμαι σιγουρος οτι ισχυει.
Ο ιδιος εφτιαξε παρεκκλησι στο κτημα του και ηθελε να ταφει εκει.
Η πολιτικη κηδεια ηταν αποφαση των παιδιων του!
Μπορεί... Καθόλου απίθανο...
Μου έκανε και εμένα εντύπωση να είναι άθεος (αν και ποτέ δεν ξέρεις)...
Ότι ενσάρκωνε στις ταινίες του, πρέπει να ήταν και στην πραγματικότητα (δηλαδή να πίστευε στις αξίες που απορρέουν από την πίστη στους θεσμούς της πατρίδας, της οικογένειας και της θρησκείας)...

OP
OP
R

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.079
Πόντοι
3.506
Μπορεί... Καθόλου απίθανο...
Μου έκανε και εμένα εντύπωση να είναι άθεος (αν και ποτέ δεν ξέρεις)...
Ότι ενσάρκωνε στις ταινίες του, πρέπει να ήταν και στην πραγματικότητα (δηλαδή να πίστευε στις αξίες που απορρέουν από την πίστη στους θεσμούς της πατρίδας, της οικογένειας και της θρησκείας)...

Ακριβως αυτο που λες εχω γραψει παρα πισω.
Επαιζε τον εαυτο του!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Τότε ήταν το καλο παιδί που πάντα τα καταφερνε ή ο δουλευταρας. Επίσης με σκληρή δουλειά ή σπουδές γινόσουν πλοίαρχος, μηχανικός ή κατι για να ξεφύγεις από τη φτώχεια. Στο βάθος του τούνελ υπήρχε φως.
Αυτά έβλεπε ο κόσμος και ταυτίζονταν με τις ταινίες του Ξανθόπουλου. Μετρούσε να είσαι ντομπρος και καλο παιδί.
To "ελληνικο ονειρο " του 1960 ηταν να ξεφυγεις από την φτωχεια . Παρα πολλοι βγηκαν απο την φτωχεια . Ο Ξανθοπουλος στην φτωχεια της Νεας Ιωνιας μεγαλωσε κατι ξερει .

Το "ελληνικο ονειρο " από το 1980 και μετα ειναι να διοριστεις σε πολυεθνικη ή καλυτερα στο Δημόσιο . Απο το 2000 ηταν να γινεις διασημος στην τιβι και τωρα τελευταια Influencer .

Μαλλον δεξιος ηταν αλλα εχω την εντυπωση οτι αν θελεις να αποτεφρωθεις η πολιτικη κηδεια ειναι μονοδρομος . Η εκκλησια ευλογει μόνο την ταφή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom