Νέα

"Έφυγε" ο Θανάσης Βέγγος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
αν και απίστευτα προβεβλημένος,άραγε υπάρχει έλληνας που γελάει με τον Φιλιπίδη???

εκτός αν είναι αστείο να σκοντάφτεις και να πέφτεις στην πισίνα

Όπως είπα είναι απόψεις προσωπικές αυτές. Με τον κίνδυνο να ξεκινήσουμε κόντρα άσχετη με το θέμα σου λέω ότι τον έχω παρακολουθήσει από νωρίς και μου άρεσε όταν έπαιζε τους βοηθητικούς ρόλους, τέτοιοι που ανέδειξαν και τον Βέγγο, και μου άρεσε πολύ. Τις τελευταίες επιτυχίες του και εγώ τις βρίσκω ανακυκλούμενες για να είμαι ειλικρινής.

fpakbs

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
οτι κ αν ηταν ηταν ο ΘΑΝΑΣΗΣ της καρδιας μας καλο ταξιδι θαναση μας Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Να με συγχωρέσουν κάποιοι σινεφίλ αλλά θεωρώ πως η νέα γενιά ηθοποιών (80 και μετά) έχει σε ικανοποιητικό βαθμό διαδεχτεί τους μεγάλους του ελληνικού κινηματογράφου. Υπήρχε ο Σταυρίδης υπάρχει ο Φιλιππίδης, υπήρχε ο Κωσταντάρας υπάρχει ο Μπέζος, είχαμε Γεωργία Βασιλειάδου έχουμε Όλγα Παναγιωτοπούλου. Απόψεις δικές μου αυτές βέβαια. Αλλά όταν μιλάμε για τον Βέγγο είναι αναντικατάστατος, ανεπανάληπτος και διαχρονικός. Ήταν μύθος εν ζωή και το τέλος της φυσικής του παρουσίας απλά σφραγίζει το μύθο αυτό και την τύχη όσων τον έχουν δει από κοντά. Ατέλειωτος Σεβασμός._
ο φιλιπιδης πηγε να το παιξει και χατζηχρηστος και φανηκε ποσο λιγος ηταν μπροστα στον ζηκο.ο μπουλας εμενα προσωπικα μου βγαζει περισοτερο γελιο απο τον φιλιπιδη

τον κωνστανταρα δεν νομιζω οτι μπορει να το διαδεχτει κανενας..ακομα κι ο μπεζος που συμφωνω οτι ειναι μεγαλος ηθοποιος..

οσο για τον βεγγο πολλες κινησεις του εχει κλεψει ο σεφερλης..

Επισκέπτης
οσο για τον βεγγο πολλες κινησεις του εχει κλεψει ο σεφερλης..
Με το αποτέλεσμα φυσικά απερίγραπτο.....το κωμικό του Βέγγου σε έκδοση γελοιού.

Βέβαια σήμερα το γελοίο προκαλεί γέλιο οπότε ο Σεφερλής βαφτίζεται κωμικός......

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
σε 3 χρονια χαθηκαν 2 καλλιτεχνες που για μενα ηταν στα τοπ μου..τοπ ξενος perfomer o μιχαλακης και τοπ ελληνας κωμικος ο καλος μας ανθρωπος..

michael jackson και θανασης βεγγος..

ισως πρεπει σιγα σιγα να σκεφτω και τον τοπ πολιτικο μου

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σε 3 χρονια χαθηκαν 2 καλλιτεχνες που για μενα ηταν στα τοπ μου..τοπ ξενος perfomer o μιχαλακης και τοπ ελληνας κωμικος ο καλος μας ανθρωπος..

michael jackson και θανασης βεγγος..

ισως πρεπει σιγα σιγα να σκεφτω και τον τοπ πολιτικο μου

Σε αυτό θα σε βοηθήσει ο Τζέυ ΧΩΝΕΙ!  :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.085
Πόντοι
17.085

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καποτε υπηρχει μια ελλαδα με ανθρωπους χαρουμενους που δουλευαν και εβγαζαν τα προστοζειν
υπηρχε μια ελλαδα με φοβερους ηθοποιους σαν το ριζο το βεγγο τη βασιλειαδου βουτσα το ξανθοπουλο και πολλοι αλλοι που πραγματικα ηταν ανθρωποι και οχι ψωναρες με καβαλημενα καλαμια
υπηρχε μια ελλαδα απο τραγουδιστες οπως ο καζαντζιδης ο διονυσιου η μοσχολιου η μαρινελλα ο ζαμπετας και πολλοι αξιολογοι τραγουδιστες σημερα αν δεν εισαι πουστακι η ξεκωλο δεν κανεις κατι στο τραγουδι

σημερα διασκεδαζουμε με σεφερλη και βερα στο δεξι και ακουμε οικονομοπουλο και τζουλια για ακομα μια φορα καληνυχτα ελλαδα

οσο για σημερα η ελλαδα εχασε τον καλο της ανθρωπο ενα απο τους μεγιστους ελληνες κωμικους που πανω απο ολα ηταν ανθρωπος με Α κεφαλαιο

θαναση βεγγο καλο ταξιδι στο κοσμο των αγγελων ελπιζω να βρεις τα φιλαρακια σου εκει που πας

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ως ενδειξης ελαχιστης τιμης απο την μερια μου στο avatar μου θα υπαρχει η φωτογραφια του μεγαλου θαναση βεγγου μεχρι την κηδεια του..
και δεν προκειται να σχολιασω κανενα τοπικ..

εβγαλα την φωτογραφια του μεγαλου γεροντα της ορθοδοξιας μας του γεροντα παισιου για να βαλω την φωτογραφια του μεγαλου καλιτεχνη μας!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο καθε ανθρωπος ο οποιος εχει προσφερει σε αυτον τον τοπο σε διασκεδαση, μουσικη και σε αλλους τομεις φευγει ...

οποιος δεν προσφερει και κανει κακο μενει...

τα συμπερασματα δικα σας

τελικα υσχιει η φραση

κακο σκυλι ψοφο δεν εχει

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ο καθε ανθρωπος ο οποιος εχει προσφερει σε αυτον τον τοπο σε διασκεδαση, μουσικη και σε αλλους τομεις φευγει ...

οποιος δεν προσφερει και κανει κακο μενει...

τα συμπερασματα δικα σας

τελικα υσχιει η φραση

κακο σκυλι ψοφο δεν εχει

κόψτε τις μαλακίες και τα κλισέ

στο θάνατο δεν υπάρχει σειρά ποιοτικής προτεραιότητας.....

άμα ήταν έτσι,ο ΓΑΠ θα είχε πεθάνει πάνω στη γέννα!!!!

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Καλό ταξίδι Θανάση...ελαφρύ το χώμα...

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
καποτε υπηρχει μια ελλαδα με ανθρωπους χαρουμενους που δουλευαν και εβγαζαν τα προστοζειν
υπηρχε μια ελλαδα με φοβερους ηθοποιους σαν το ριζο το βεγγο τη βασιλειαδου βουτσα το ξανθοπουλο και πολλοι αλλοι που πραγματικα ηταν ανθρωποι και οχι ψωναρες με καβαλημενα καλαμια
υπηρχε μια ελλαδα απο τραγουδιστες οπως ο καζαντζιδης ο διονυσιου η μοσχολιου η μαρινελλα ο ζαμπετας και πολλοι αξιολογοι τραγουδιστες σημερα αν δεν εισαι πουστακι η ξεκωλο δεν κανεις κατι στο τραγουδι

σημερα διασκεδαζουμε με σεφερλη και βερα στο δεξι και ακουμε οικονομοπουλο και τζουλια για ακομα μια φορα καληνυχτα ελλαδα

οσο για σημερα η ελλαδα εχασε τον καλο της ανθρωπο ενα απο τους μεγιστους ελληνες κωμικους που πανω απο ολα ηταν ανθρωπος με Α κεφαλαιο

θαναση βεγγο καλο ταξιδι στο κοσμο των αγγελων ελπιζω να βρεις τα φιλαρακια σου εκει που πας
Ισως τελικα ειναι καλυτερα εκει που θα παει.
Δεν ηταν φτιαγμενος γι'αυτο τον μπουρδελοκοσμο

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

μ εκανες να δακρυσω

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ρεγω πιστευω οτι αδοικηθηκε και απο τους ρολους του. ηταν ηθοποιος επιπεδου που θα μπορουσε να εχει αφησει εποχη στο θεατρο.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Εμένα δε μου άρεσε σαν ηθοποιός.
Πέρα από αυτά, γιατί τόσος ντόρος; ακόμα και να ήταν καλός ηθοποιός δηλαδή. Προς τι η θεοποίηση και το κλάμα;

Δε θυμάμαι να ειπώθηκαν πολλά λόγια για τον θάνατο του Bergman για παράδειγμα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
κωνστανταρας,βεγγος,αυλωνιτης,χορν,αλικη,φωτοπουλος,σταυριδης,παπαμιχαηλ,ριζος,βλαχοπουλου και τοσοι αλοι..

με τοσα αστερια πως να μην λαμπει ο ουρανος την νυχτα..

με καζαντζιδη, τσιτσανη, ζαμπετα, παπαζογλου πως να μην ακουγεται γλυκος ο ηχος της βροχης..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom