You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
"Έφυγε" ο Θανάσης Βέγγος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 176
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ..απλα και σταρατα..
σ ευχαριστουμε κυριε βεγγο..οπως μεγαλωσαμε εμεις με τις ταινιες σου ετσι θα μεγαλωσουμε και τα παιδια μας..
σ ευχαριστουμε κυριε βεγγο..οπως μεγαλωσαμε εμεις με τις ταινιες σου ετσι θα μεγαλωσουμε και τα παιδια μας..
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
κριμα.
πολυ πολυ γλυκος ανθρωπος. δε μου αρεσαν οι θουβου ταινιες, αλλα ηταν απιστευτος ηθοποιος.
κ μου αρεσε που πριν απο καποια χρονια που τον ειχε παρασυρει μια αμαξοστοιχια ειχε παραδεχτει οτι ηταν δικο του λαθος κ πληρωσε κ το προβλεπομενο προστιμο για την καθυστερηση που προκαλεσε.
πολυ αγαπημενος <3
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ΘΑΝΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ακόμη θυμάμαι τον ενθουσιασμό μου πιτσιρικάς όταν μάθαινα ότι θα παίξει Βέγγο στην τηλεόραση...
Ίσως από τους μεγαλύτερους αν όχι ο μεγαλύτερος έλληνας κωμικός μεταπολεμικά και μια οικεία και αγαπημένη φιγούρα σε 4 γενιές ελλήνων...
Ας είναι απαλό το χώμα...
Ίσως από τους μεγαλύτερους αν όχι ο μεγαλύτερος έλληνας κωμικός μεταπολεμικά και μια οικεία και αγαπημένη φιγούρα σε 4 γενιές ελλήνων...
Ας είναι απαλό το χώμα...
Έτσι όπως τα λες....σεμνός,ταπεινός,συνεπής και"άνθρωπος".Ένας πραγματικά "καλός άνθρωπος" στην καθημερινή ζωή του και όχι μόνο στις ταινίες του.Πολύ μεγάλος ερμηνευτής.Εκτός των κλασσικών ταινιών γέλιου,υπήρχαν ταινίες,που προσωπικά εγώ,δεν ήθελα να ξαναδώ δεύτερη φορά.Ο λόγος ένας,δραματικές....Η κωμωδία και το δράμα δοσμένα μοναδικά,όπως και τα μυνήματα.
Για μένα ο Βέγγος,από μικρό παιδί,ήταν,είναι και θα είναι ο αγαπημένος μου ηθοποιός και όχι μόνο.Δυστυχώς σήμερα,η κοινωνία μας γίνεται ακόμα πιο φτωχή,ο αληθινός κόσμος του θεάτρου και του κιν/φου,ακόμα πιο μικρός.
Θα σε θυμόμαστε πάντα αγαπημένε μας Θανάση.Σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας έδωσες,γέλοιο,χαρά,λύπη,δάκρυ,ανθρωπιά.
Για μένα ο Βέγγος,από μικρό παιδί,ήταν,είναι και θα είναι ο αγαπημένος μου ηθοποιός και όχι μόνο.Δυστυχώς σήμερα,η κοινωνία μας γίνεται ακόμα πιο φτωχή,ο αληθινός κόσμος του θεάτρου και του κιν/φου,ακόμα πιο μικρός.
Θα σε θυμόμαστε πάντα αγαπημένε μας Θανάση.Σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας έδωσες,γέλοιο,χαρά,λύπη,δάκρυ,ανθρωπιά.
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ..απλα και σταρατα..
Τα είπες όλα......
Επισκέπτης
Την κάνουν σιγά σιγά και με κάθε τρόπο όλοι οι αξιόλογοι απ'αυτόν τον μπουρδελότοπο..
FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Κρίμα μωρέ..Ήταν τόσο καλός και ηθοποιός και άνθρωπος.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
...Για μένα η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ερμηνεία ήταν στο "Θανάση πάρε τ όπλο σου" το 1971, που του χάρισε και το βραβείο ανδρικού ρόλου στο φεστιβάλ Θεσ/νικης...
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Αυτο που εκανε μοναδικο αυτο τον ηθοποιο ηταν οι αυτοσχεδιασμοι και οι ευρηματικες σκηνες που ειχανε οι ταινιες του,πρεπει να εχεις ασυλληπτο εγκεφαλο και φαντασια περα απο τ ανθρωπινα ορια για να μπορεσεις να σκεφτεις και να τελειοποιησεις καποιες εξωπραγματικες σκηνες και απιστευτες ατακες που ειχαν τα εργα του.Φανταστειτε οτι ο λουι ντε φινες ο οποιος εγινε διασημος και μοναδικος για τους γαλλους ως σημα κατατεθεν ειχε κυριως τους μορφασμους,ο θανασης βεγγος ειναι κατα πολυ ανωτερος γιατι δεν ειχε μονο ο ιδιος απιστευτη φαντασια αλλα και οι σκηνες του εργου ηταν αδυνατο να συλληφθουν απο τον κοινο νου. Νοιωθω τεραστια ευγνωμοσυνη σε ολους αυτους τους μεγαλους ηθοποιους(φωτοπουλο,χατζηχρηστο ,αυλωνιτη και τοσους αλλους)γιατι με συντροφευσαν στα παιδικα μου χρονια αλλα και μεγαλυτερο χαριζοντας μου γελιο,χαρα, αισιοδοξια αλλα και σοφια διαπιστωνοντας οτι οι πραγματικα σπουδαιοι ανθρωποι ειναι πρωτα και πανω απ ολα πολυ απλοι ανθρωποι
konstantinos.suncity.
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Την κάνουν σιγά σιγά και με κάθε τρόπο όλοι οι αξιόλογοι απ'αυτόν τον μπουρδελότοπο..
Οι καλοι φευγουν παντα κ μενουν οι μουνοπαναδες
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
και ζουν και πολυ..Οι καλοι φευγουν παντα κ μενουν οι μουνοπαναδες
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
Τα πολλά μονοπάτια πού όδηγούν προς τη μία πραγματικότητα ήτανε έφεύρεση ένός νού πού δεν έχει άντικαταστάτη , αύτά είπώθηκαν ςτίς 10,08 τό πρωί άπο τά χείλη
τού φίλου μου farkeli, γιά τήν μία καί μοναδική προσωπικότητα.... [size=18pt]Θ.Β.[/size]
Είναι το άποτέλεσμα ενός νού που καλλιεργούσε τήν άνοχή στήν ζωή του !!!!
Ακολουθώ το μονοπάτι μου καί έσείς άκολουθείτε το δικό σας, άλλά άς μείνουμε φίλοι και τελικά θα συναντηθούμε.
Θα συναντηθούμε όμως, εσείς κι έγώ, άν έσείς πηγαίνετε προς βορρά και έγώ προς νότο τόν άκουσα νά λέη κάποτε !!!!!!!!!
Δεν υπάρχει διάδοχος ή εκπρόσωπός μου που θα συνεχίσει τήν πορεία τώρα ή όποτεδήποτε στο μέλλον, στο όνομά του..........
Όπως λέη καί ό μεγάλος δάσκαλος farkeli δέν χρειάζονται έρμηνευτές.......
Κάθε άνθρωπος θά πρέπει να παρατηρεί κατευθείαν τίς δικές του δραστηριότητες
καί όχι μέσω κάποιας θεωρίας ή αύθεντίας..
Τά σέβη μου στήν οίκογένεια του !!!!!!!!
Υ.Γ Τό χολυγουντ παρέμεινε πολύ μικρό γιά τόν ΤΙΤΑΝΑ Θ.Β !!!!!!!!!
τού φίλου μου farkeli, γιά τήν μία καί μοναδική προσωπικότητα.... [size=18pt]Θ.Β.[/size]
Είναι το άποτέλεσμα ενός νού που καλλιεργούσε τήν άνοχή στήν ζωή του !!!!
Ακολουθώ το μονοπάτι μου καί έσείς άκολουθείτε το δικό σας, άλλά άς μείνουμε φίλοι και τελικά θα συναντηθούμε.
Θα συναντηθούμε όμως, εσείς κι έγώ, άν έσείς πηγαίνετε προς βορρά και έγώ προς νότο τόν άκουσα νά λέη κάποτε !!!!!!!!!
Δεν υπάρχει διάδοχος ή εκπρόσωπός μου που θα συνεχίσει τήν πορεία τώρα ή όποτεδήποτε στο μέλλον, στο όνομά του..........
Όπως λέη καί ό μεγάλος δάσκαλος farkeli δέν χρειάζονται έρμηνευτές.......
Κάθε άνθρωπος θά πρέπει να παρατηρεί κατευθείαν τίς δικές του δραστηριότητες
καί όχι μέσω κάποιας θεωρίας ή αύθεντίας..
Τά σέβη μου στήν οίκογένεια του !!!!!!!!
Υ.Γ Τό χολυγουντ παρέμεινε πολύ μικρό γιά τόν ΤΙΤΑΝΑ Θ.Β !!!!!!!!!