Νέα

"Έφυγε" ο Θανάσης Βέγγος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
για τον ανθρωπο που μας μεγαλωσε με τις ταινιες του, μας μυησε στον κοσμο του γελιου και της χαρας και μας εδωσε απειρα παραδειγματα ηθους δεν μπορουμε παρα να του ευχηθουμε καλο ταξιδι και να τον ευχαριστησουμε...καλο ταξιδι ΘΟΥ-ΒΟΥ ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπαζει...

gergegt

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:'( :'( καλο ταξιδι καλε μας ανθρωπε!!!!!
Οσα ευχαριστω και να ειπωθουν ειναι λιγα,μπροστα στη χαρα αλλα και την συγκινηση που μας προσφερες!

Επισκέπτης
Μακαρι να ειχαμε και αλλους χιλιους Βεγγους. Οχι ηθοποιους αλλα ηθο-ποιους
καλο ταξιδι καλε μας ανθρωπε φυγε και ασε μας στους αντιχριστους :(

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Eφυγε και ο τελευταίος ΗΘΙΚΟΣ και ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!
Ο Θεός ας αναπαύση την ψυχή σου θανάση Βέγγο
Θα μας λείψεις........
Ελπίζω τώρα που θα πας εκεί ψηλά να κάνεις και τον Θεό να γελάσει μπας και μαλακώσει λίγο

Συνημμένα

• 211210veggosIN.jpg
    211210veggosIN.jpg
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 51
  • images1.jpg
    images1.jpg
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 16

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Ξέρω οτι η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στο Α' Νεκροταφείο. Ξέρει κανείς την ώρα;;
Στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο, θα ψαλεί, αύριο στις 2 το μεσημέρι η νεκρώσιμος ακολουθία για το Θανάση Βέγγο, ο οποίος έφυγε σήμερα στις 7 το πρωί, μετά από πολύμηνη νοσηλεία, σε ηλικία 84 ετών.

Καλο ταξιδι καλε μου Ανθρωπε :(

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Στο καλο ......καλε μαs ανθρωπε

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.504
Πόντοι
2.357
Υποδειγμα σεμνου και ταπεινου ανθρωπου ....

Σε ευχαριστουμε για το γελιο και την κληρονομια σου που απλοχερα μας χαρισες  ...

Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει....

Τουλαχιστον πας στην γειτονια των αγγελων μενοντας εδω αθανατος.....

Επισκέπτης
πιτσιρικας 5 χρωνων ειχαμε παει οικογενιακος καλοκαιρι στο θεατρο που επαιζε.στο διαλειμα ηθεκα σοκολατα και την ζηταω απο τον πατερα μου.εκεινος για να με ψησει στην ζωη μου δινει λεφτα και μου λεει πηγαινε παρτη μονος σου.φευγω να παω στο κυλικιο και ειχε πολυ μεγαλη ουρα.επειδη ημουν μπομμιρας ολοι με προσπερναγανε και ημουν συνεχως τελευταιο.σε μια φαση βγαινει ο βεγγος ιδρωμενος απ το καμαρινι του κα μου λεει τι θες ρε πιτσιρικο?του λεω μια σοκολατα.παει μονος του μπροστα περνει την σοκολατα και μου λεει παρτην.
ΤΙΤΑΝΙΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΡΑ

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Το τραγουδι των Going through για το Θαναση Βέγγο

καλο ταξιδι φιλε.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ευτυχως αυτοι οι ανθρωποι δεν πεθαινουν ποτε ....αθανατοι ειναι και αθανατος θα μεινει ο αγαπημενος θου-βου παντα στις καρδιες μας αλλα και στην καθημερινοτητα μας με τις ταινιες και τις ατακες του.... :rockon:

και να μην ξεχναμε οτι εκτος απο τους κωμικους ρολους εχει παιξει και αρκετους με δραματικο τονο και σε ταινιες με ποικιλα μηνυματα κοινωνικου και πατριωτικου προβληματισμου παντα και με το χιουμορ παρον....

το δυστυχημα για αυτον οπως και πολλους αλλους ηθοποιους της γενιας του  -οπως ηδη ειπωθηκε -ειναι οτι γεννηθηκαν ελληνες και επελεξαν να μεινουν στην ελλαδιτσα του δευτερου μισου του προηγουμενου αιωνα...και εστω και ετσι (δυστυχημα -ευτυχημα) μας προσφεραν οπως ο θανασης βεγγος το εργο τους και τις ερμηνειες τους που σημερα εχουν γινει κλασικες και αξεπεραστες....ηθοποιοι σαν τον βεγγο στην αμερικη πχ θα τυχαιναν σιγουρα μεγαλυτερης αναγνωρισης και θα ειχαν πολλα οσκαρ στην κατοχη τους...

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
συμφωνώ και επαυξάνω!!
2 πρότυπα είχα στην ζωή μου τον Νick και τον Θανάση,
τον πρώτο για το αστείρευτό του ταλέντο, τον αξιοζήλευτο επαγγελματισμό του, την ατέλειωτη δίψα για πρωταθλητισμό,
και τον δεύτερο για την αξεπέραστη επιμονή του να υπηρετεί την τέχνη και για το μέγιστο ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ !!!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Ένα αφιερωμα στο μεγάλο μας ηθοποιό που έφυγε
3/5/2011

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
ευτυχως αυτοι οι ανθρωποι δεν πεθαινουν ποτε ....αθανατοι ειναι και αθανατος θα μεινει ο αγαπημενος θου-βου παντα στις καρδιες μας αλλα και στην καθημερινοτητα μας με τις ταινιες και τις ατακες του.... :rockon:

και να μην ξεχναμε οτι εκτος απο τους κωμικους ρολους εχει παιξει και αρκετους με δραματικο τονο και σε ταινιες με ποικιλα μηνυματα κοινωνικου και πατριωτικου προβληματισμου παντα και με το χιουμορ παρον....

το δυστυχημα για αυτον οπως και πολλους αλλους ηθοποιους της γενιας του  -οπως ηδη ειπωθηκε -ειναι οτι γεννηθηκαν ελληνες και επελεξαν να μεινουν στην ελλαδιτσα του δευτερου μισου του προηγουμενου αιωνα...και εστω και ετσι (δυστυχημα -ευτυχημα) μας προσφεραν οπως ο θανασης βεγγος το εργο τους και τις ερμηνειες τους που σημερα εχουν γινει κλασικες και αξεπεραστες....ηθοποιοι σαν τον βεγγο στην αμερικη πχ θα τυχαιναν σιγουρα μεγαλυτερης αναγνωρισης και θα ειχαν πολλα οσκαρ στην κατοχη τους...

Ακριβώς.Ο Βέγγος ήταν κάτι σπάνιο.Με τόση θετικότητα μέσα του που την έβγαζε σε κάθε του συναναστροφή.Είχα την τιμή να τον γνωρίσω και να έχω μια ολιγόλεπτη συζήτηση μαζί του αρκετά χρόνια πριν, όταν έπαιζε Αριστοφάνη(νομίζω την Ειρήνη) στο μικρό θεατράκι της Αιξωνής.Αυτό που μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση ήταν η σεμνότητά του.Πραγματικά δεν πίστευε ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο κι αυτό τον έκανε ακόμα πιο ιδιαίτερο.Εκπληκτικός ηθοποιός,εκπληκτικός άνθρωπος.Αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει ήταν ότι ήταν πραγματικά αυθεντικός και συνεπής στα πιστεύω του και στις απόψεις και τις επιλογές του.Δεν θα μας λείψει ποτέ όμως.

Bill_745

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Αντίο Μεγάλε Έλληνα...

Η Ελλάδα και ο Ελληνισμός έχασε σήμερα το αθώο και αγνό γέλιο της... Καλό ταξίδι μεγάλε μας Θανάση... Θα μείνεις Αθάνατος στις καρδιές μας... Θα διδάσκεις πάντα ήθος, αξιοπρέπεια και ανθρωπιά, έννοιες που στις μέρες μας πάνε να εκλείψουν.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Για να προσέχουν μερικοί - μερικοί:

"Έχετε φασολάδα στην Νορβηγία;"

"Το θεμέλιο τσίπουρο"

"Το ποτάμι βάζει τάξη στο μυαλό".....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και όπως λέει και ο μπάρμπας ο Φίλιππας που ήταν μαζί του στην Μακρόνησο: "Και εκεί πλακατζής ήταν".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom