Νέα

"Έφυγε" ο Θανάσης Βέγγος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
ρεγω πιστευω οτι αδοικηθηκε και απο τους ρολους του. ηταν ηθοποιος επιπεδου που θα μπορουσε να εχει αφησει εποχη στο θεατρο.
"Ατυχησε",γιατι ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη του.Δυστυχως στους περισσοτερους εμεινε μονο το τρεξιμο.Απο τη δεκαετια του 90 και μετα αρχισε να γινεται πιο κατανοητος για την ευφυια,το χιουμορ,την ευρηματικοτητα κλπ.
Τουλαχιστον ηταν τυχερος που αναγνωριστηκε, εν μερι βεβαια,πριν το θανατο του γιατι πολλους στην ελλαδα τους θυμομαστε κατοπιν εορτης

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κωνστανταρας,βεγγος,αυλωνιτης,χορν,αλικη,φωτοπουλος,σταυριδης,παπαμιχαηλ,ριζος,βλαχοπουλου και τοσοι αλοι..

με τοσα αστερια πως να μην λαμπει ο ουρανος την νυχτα..

με καζαντζιδη, τσιτσανη, ζαμπετα, παπαζογλου πως να μην ακουγεται γλυκος ο ηχος της βροχης..

πραγματικα ρε φιλε θυμασε ολους αυτους του καλλιτεχνες μεγιστους στο ειδος τους και ανοιγεις για 1 ωρα την τηλεορραση σημερα και πραγματικα σιχαινεσε τον κοσμο του θεαματος του σημερα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
πραγματικα ρε φιλε θυμασε ολους αυτους του καλλιτεχνες μεγιστους στο ειδος τους και ανοιγεις για 1 ωρα την τηλεορραση σημερα και πραγματικα σιχαινεσε τον κοσμο του θεαματος του σημερα
οι εποχες εκεινες εχουν περασει ανεπιστρεπτι..του κινηματογραφου εκεινου, της μουσικης εκεινης, του απλου τροπου ζωης, του ομορφου φλερτ,της υπομονης..
τωρα ολα περνανε μεσα απο φουρνο μικροκυμματων..δεν υπαρχει υπομονη για τιποτα..και οχι μονο υπομονη..πολλα ακομα..

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα δε μου άρεσε σαν ηθοποιός.
Πέρα από αυτά, γιατί τόσος ντόρος; ακόμα και να ήταν καλός ηθοποιός δηλαδή. Προς τι η θεοποίηση και το κλάμα;

Δε θυμάμαι να ειπώθηκαν πολλά λόγια για τον θάνατο του Bergman για παράδειγμα.
Μπέργκμαν; αυτόν να τον έκλαιγαν οι Σουηδοί...
Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχετε μπαφιάσει, γιατί μεγαλοστομίες του τύπου "ο αξέχαστος ηθοποιός πήγε στη γειτονιά των αγγέλων κλπ κλπ" εκστομίζονται από τα μήντια με την ίδια ακριβώς ευκολία και για π.χ. τον Αλέξη Μινωτή και π.χ. τον Αλέκο Τζαννετάκο.
Έτσι τώρα ένας πραγματικά μεγάλος κωμικός και ο ντόρος που γίνεται γύρω απ' το θανατό του μπορεί να ξενίσουν κάποιον.

Ο Βέγγος με τους Φαλακρούς Πράκτορές του έφερε στην Ελλάδα τη παλαβή φρεσκάδα που έφεραν στην κωμωδία οι Αφοί Μαρξ. Μέχρι τότε η η ελληνική κωμωδία ήταν κινηματογραφημένο κωμικό θέατρο-ηθογραφία. Ο Βέγγος έκανε επιτέλους κάτι άλλο

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ένας απο τους μεγαλύτερους έλληνες ηθοποιούς, για να μην πω ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ.
Να 'σαι καλά εκεί που πας Θανάση. R.I.P.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Καλο ταξιδι Θαναση μας.... :(

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Εμένα δε μου άρεσε σαν ηθοποιός.
Πέρα από αυτά, γιατί τόσος ντόρος; ακόμα και να ήταν καλός ηθοποιός δηλαδή. Προς τι η θεοποίηση και το κλάμα;

Δε θυμάμαι να ειπώθηκαν πολλά λόγια για τον θάνατο του Bergman για παράδειγμα.
Ρε φιλε,
Τι σχεση εχει ο Μπεργκμαν?
Ο Βεγγος ειναι συνδεδεμενος με τη νιοτη μας, με γελιο δικο μας μπροστα στην τηλεοραση μας.
Ποιος μιλησε για θεοποιηση?
Θλιβομαστε που ενα κομματι της νιοτης μας και ενας ωραιος ανθρωπος εφυγαν.

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ?

Συνημμένα

• THANASIS_VEGGOS_THOU_VOU.jpg
    THANASIS_VEGGOS_THOU_VOU.jpg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 24

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
ΜΗΝ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΑΙΤΕ ΡΕ!
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ Κ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ..

ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΡΧΙΣΩ ΣΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ!

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    284,8 KB · Εμφανίσεις: 44

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μολις μου αμηθηκε η μερα που το εμαθα....  :'( :'( :'( :'( :'(

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Μακράν ο αγαπημένος μου ηθοποιός και παιδικός μου ήρωας. Αξιοπρεπής μέχρι τέλους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.085
Πόντοι
17.085

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
λοιπον ας γραψω και εγω το συγκινητικο αποχαιρετισμο μου απο εδω στον παμεγγιστο θαναση.αν οχι ο μεγαλυτερος σιγουρα μεσα στους κορυφαιους ελληνες ηθοποιους μιας και ειναι δυσκολο να ξεχωρισει καποιον ως νουμερο ενα.κατι χαζομαρες απο θειτσες και βλακες που ελεγαν οτι ολο ετρεχε στα εργα ενω αυτα τα ατομα την εβρισκαν βλεποντας ξανθοπουλο με μαρθα βουρτση απαξιω να τις σχολιασω...παμεγγιστος ηθοποιος οχι μονο για ελλαδα αλλα για ολο τον πλανητη και ας μην εκανε διεθνη καριερα.πληρης ηθοποιος σε ολη την γκαμα ρολων και οταν εκανε ταινιες με απολυτη επιτυχια με σουρεαλισμο ειδικα σε ταινιες του θου βου στο χιουμορ κανενας τοτε δεν το ειχε κανει.δεκαετιες αργοτερα επιδοθηκε σε αυτο το ειδος ο λεσλι νιλσεν συγχωρεμενος και αυτος.και δεν ητνα  μονο ο σουρελαισμος στις ταινιες του.ολα μπορουσες να τα βρεις ειτε σε κωμωδιες του ειτε σε δραματα.ευτυχως επαιξε στην επιδαυρο.κορυφαιος των κορυφαιων.χαλασε η μερα μου απο αυτο σημερα.αυτα που γραφω ειναι μια σταγονα εν τω ωκεανω σε σχεση με αυτα που ισως να του αξιζαν.αγαπημενε μου ανθρωπε καλο σου ταξιδι.θα σε εχω παντα μεσα στην καρδια μου και το μυαλο μου και ας μην σε ειχα γνωρισει ποτε.αδικηθηκες ισως οσο κανεις αλλος ηθοποιος στην ζωη σου αλλα δικαιως μπηκες πλεον στην συνειδηση μας ως μια ακομα πλουσια κληρονομια του ελληνικου πολιτισμου μας μαζι με αριστοφανη και αλλους αρχαιους εισαι για εμενα τουλαχιστον αλλα πιστευω για τους περισσοτερους ισαξιος τους σε οτι αφορα την προσφορα σου στον ελληνικο πολιτισμο και στον τοπο αυτο και οχι μονο.παντα στην καρδια παντα στο μυαλο αγαπημενε μου θαναση βεγγο.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
πολυ κριμα για τον κορυφαιο ελληνα ηθοποιο.... :'(