Νέα

«Έφυγε» ο Νίκος Παπάζογλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lucky_striker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
απο κει και πέρα ένας γαμώπουστας δεν έχει κανένα δικαιωμα να κάνει κοινωνικά μαθήματα στον απλό φουκαρά επειδή έγραψε τα παιδιά του πειραιά. 
'Οχι, είναι μια άποψη κι αυτή.

avriani.jpg

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
κατι πιο εξυπνο εχεις;;

Nαι...
Οτι η τεχνη δεν εχει σχεση με τον δημιουργο της/ εχει αυτονομη οντοτητα
Απο τη στιγμη που ηχογραφηθει/δημοσιευτει/προβληθει κοκ... κοβεται ο ομφαλιος λωρος

Αλλα,στο φιναλε, ας κρινουμε την τεχνη ως παιδι του Χ ή του Ψ,οπως συνηθιζεται καποιοι, κι οχι αυτονομα
Ο Παπαζογλου τι το προκλητικο/αντιαισθητικο/υπεροπτικο εκανε στη ζωη του
Οτι την επινε? Δικο του θεμα!
Οτι εβαζε 20 ευρω εισητηριο? Ε,και? Ολοι βαζουν. Και ο Ασιμος στις μπουατ που εμφανιζοτανε,επαιρνες ενα ποτο για να τον ακουσεις...Ο ΑΣΙΜΟΣ! Οποτε, δεν καταλαβαινω πού το πας,και τι θες να αποδειξεις...
Ενταξει,υπαρχει η Αλεξιου κι ο Νταλαρας που εβγαλαν εκατομμυρια ευρω, αλλα περα απο αυτους και καμια δεκαριοα αντιστοιχους, ολοι οι υπολοιποι δεν εβγαλαν και τρελα λεφτα.Ουτε προκαλεσαν ποτε με πολυτελη ζωη και νεοπλουτισμο

ΥΓ Οχι οτι η Αλεξιου προκαλεσε...Μια χαρα ησυχη ειναι η γυναικα. Και τα λεφτα δεν τα εκλεψε απο κανεναν. Τα εβγαλε επειδη απλα ηταν το νο1.Και πολυ σοβαρη επαγγελματιας. Το ιδιο κι ο Νταλαρας ο οποιος βεβαια μου τη σπαει για αλλους λογους, ασχετους με τα λεφτα του...

Τελοσπαντων,εσυ τι ζορι τραβας? Κομμουνιστης εισαι και θες δωρεαν λαικη τεχνη. Γιατι εγω που ειμαι (σχεδον), δεν εχω προβλημα!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  για να δεις τι γιδι εισαι, προσπαθω να βαλω λιγο αισθημα στο γαμιση που θα φας και εσυ το θες ξερο...οκ χατιρια δεν χαλαω
αφου θα σε γαμήσω που θα σε γαμήσω τι να το κάνουμε το αίσθημα;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αφου θα σε γαμήσω που θα σε γαμήσω τι να το κάνουμε το αίσθημα;
ελα, μην γινεσαι σαν τα πενταχρονα που γαμουσε ο παιδοφιλος, σοβαρεψου λιγο!! εκτος και σου αρεσε μικρος να σε πασπατευουν γεροι

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
παει και αυτο το θρεντ απο θρεντ μνημης εγινε και αυτο σεξ βια σε ολες τις στασεις!!!

μου αρεσει αυτη η μορφη ισοπεδοσης των παντων εδω μεσα ισως ειναι η αληθεια που κρυβουμε ολοι μεσα μας !!!!!!!!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Nαι...
Οτι η τεχνη δεν εχει σχεση με τον δημιουργο της/ εχει αυτονομη οντοτητα
Απο τη στιγμη που ηχογραφηθει/δημοσιευτει/προβληθει κοκ... κοβεται ο ομφαλιος λωρος

Αλλα,στο φιναλε, ας κρινουμε την τεχνη ως παιδι του Χ ή του Ψ,οπως συνηθιζεται καποιοι, κι οχι αυτονομα
Ο Παπαζογλου τι το προκλητικο/αντιαισθητικο/υπεροπτικο εκανε στη ζωη του
Οτι την επινε? Δικο του θεμα!
Οτι εβαζε 20 ευρω εισητηριο? Ε,και? Ολοι βαζουν. Και ο Ασιμος στις μπουατ που εμφανιζοτανε,επαιρνες ενα ποτο για να τον ακουσεις...Ο ΑΣΙΜΟΣ! Οποτε, δεν καταλαβαινω πού το πας,και τι θες να αποδειξεις...
Ενταξει,υπαρχει η Αλεξιου κι ο Νταλαρας που εβγαλαν εκατομμυρια ευρω, αλλα περα απο αυτους και καμια δεκαριοα αντιστοιχους, ολοι οι υπολοιποι δεν εβγαλαν και τρελα λεφτα.Ουτε προκαλεσαν ποτε με πολυτελη ζωη και νεοπλουτισμο

ΥΓ Οχι οτι η Αλεξιου προκαλεσε...Μια χαρα ησυχη ειναι η γυναικα. Και τα λεφτα δεν τα εκλεψε απο κανεναν. Τα εβγαλε επειδη απλα ηταν το νο1.Και πολυ σοβαρη επαγγελματιας. Το ιδιο κι ο Νταλαρας ο οποιος βεβαια μου τη σπαει για αλλους λογους, ασχετους με τα λεφτα του...

Τελοσπαντων,εσυ τι ζορι τραβας? Κομμουνιστης εισαι και θες δωρεαν λαικη τεχνη. Γιατι εγω που ειμαι (σχεδον), δεν εχω προβλημα!
αφου δεν εχεις παρακολουθησει απο την αρχη γιατι πεταγεσαι;; μονο και μονο για να πεις κατι;; ο κλασικος αριστερος!! το τι εκανε ο παπαζογλου και ο καθε παπαζογλου με αφηνει παντελως αδιαφορο, κουμαντο στην ζωη του εκανε, το οψιμο ενδιαφερον για το καθε παπαζογλου δεν καταλαβαινω και ειδικα αφου πεθανει, ολοι ξαφνικα μεγαλωσαν με τα τραγουδια του, ακομα και τα γιδια που χορευαν επανω στα τραπεζια το ''ποτε βουδας..'' ενα πραγμα οπως με τους queen και τον freddie mercury που πεθανε και ξαφνικα ολοι ειχαν παει μαζι του  φανταροι!!! αντι να διαριγνυουμε τα ιματια μας για τον καθε παπαζογλου και να αυτομαστιγωνομαστε σαν ενδειξη πενθους ας παμε παρακατω, show must go on

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ρε αιγεα το γαμησες το θεμα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
αφου δεν εχεις παρακολουθησει απο την αρχη γιατι πεταγεσαι;; μονο και μονο για να πεις κατι;; ο κλασικος αριστερος!! το τι εκανε ο παπαζογλου και ο καθε παπαζογλου με αφηνει παντελως αδιαφορο, κουμαντο στην ζωη του εκανε, το οψιμο ενδιαφερον για το καθε παπαζογλου δεν καταλαβαινω και ειδικα αφου πεθανει, ολοι ξαφνικα μεγαλωσαν με τα τραγουδια του, ακομα και τα γιδια που χορευαν επανω στα τραπεζια το ''ποτε βουδας..'' ενα πραγμα οπως με τους queen και τον freddie mercury που πεθανε και ξαφνικα ολοι ειχαν παει μαζι του  φανταροι!!! αντι να διαριγνυουμε τα ιματια μας για τον καθε παπαζογλου και να αυτομαστιγωνομαστε σαν ενδειξη πενθους ας παμε παρακατω, show must go on

Ενταξει, εγω θελω να αυτομαστιγωνομαι για τον Παπαζογλου
Με αφηνεις να το κανω με την ησυχια μου, και στο μεταξυ να μπεις εσυ σε κανα αλλο θρεντ να τρολαρεις??

Durgā

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Κανείς δεν αυτομαστιγώνεται. Αφήνει κάποιος το σώμα του, κι ο καθείς λέει ένα αντίο αναλόγως με το πως το νιώθει. Εσύ δεν καταλαβαίνω τι ρόλο βαράς.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Να μην ξεχναμε και τον Νικολα μας...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Ενας χρονος χωρις τον Νικο Παπαζογλου σημερα...Ειπα οτι μετα το θανατο του πολυ δυσκολα θα με σοκαρει κατι αλλα σημερα πραγματικα στεναχωρεθηκα για τον μεγαλο Δημητρη Μητροπανο.Φτωχαινει επικινδυνα το ελληνικο τραγουδι...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δε ξερω τι λενε στα μνημοσυνα ,αλλα ... Γεια σου Νικολα  :rockon:
θα τα πιειτε με τον Τζιμη σημερα ... Στη υγεια σας μαγκες

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Ίδια μέρα της θλιβερής επετείου της απώλειας του Νίκου έφυγε κι ο Μητσάρας... Τί να πει κανείς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom