Νέα

«Έφυγε» ο Νίκος Παπάζογλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lucky_striker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δεν επιχειρηματολογεις οποτε τελος μαζι σου indd....μου πετας μια αντιγραφη του γκουγκλ και νομιζεις οτι μας εκανες τη μουρη κρεας... :)
τι να επιχειρηματολογησω οταν δεν καταλαβαινεις τα αυτονοητα;; να σου ανοιξω το κεφαλι να στα βαλω μεσα δεν γινεται, δεν εχει φτασει μεχρι εκει η επιστημη....συνεχισε να τα σκας στον καθε πανουση και να νομιζεις οτι εισαι αναρχικη η στον καθε καθε παπαρα να νομιζεις οτι κανεις αντισταση στο κατεστημενο.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τι να επιχειρηματολογησω οταν δεν καταλαβαινεις τα αυτονοητα;; να σου ανοιξω το κεφαλι να στα βαλω μεσα δεν γινεται, δεν εχει φτασει μεχρι εκει η επιστημη....συνεχισε να τα σκας στον καθε πανουση και να νομιζεις οτι εισαι αναρχικη η στον καθε καθε παπαρα να νομιζεις οτι κανεις αντισταση στο κατεστημενο.....

δεν τα σκαω σε κανεναν πανουση μου αρεσει ομως ο αυθαιρετος τροπος που βγαζεις συμπερασματα απο τα γραφομενα ενος ανθρωπου...δειχνει πολλα για σενα :) προφανως δε γνωριζεις ουτε τι σημαινει πολιτισμος ουτε τι σημαινει καλλιτεχνης και μαλλον εγω δεν μπορω να στο βαλω αυτο στο κεφαλι σου....πολιτισμο παραγει μονο ο ελυτης και ο καββαδιας...τελος :)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δεν τα σκαω σε κανεναν πανουση μου αρεσει ομως ο αυθαιρετος τροπος που βγαζεις συμπερασματα απο τα γραφομενα ενος ανθρωπου...δειχνει πολλα για σενα :) προφανως δε γνωριζεις ουτε τι σημαινει πολιτισμος ουτε τι σημαινει καλλιτεχνης και μαλλον εγω δεν μπορω να στο βαλω αυτο στο κεφαλι σου....πολιτισμο παραγει μονο ο ελυτης και ο καββαδιας...τελος :)
καλο πασχα

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

μουνιτσα εδω θα διαφωνισω απο τις σπανιες φορες που θα διαφωνισω μαζι σου αλλα πολιτισμο παραγουν μονο οι SEX PISTOLS.....!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά θα κάνεις να σέβεσαι τους νεκρούς ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!

ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ να πεις τον κολλητό σου.

τους νεκρούς τους σέβομαι.
τις πράξεις τους όμως εάν ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΘΑ ΤΙΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

ο χατζηδάκις ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ποιούσε τέχνη και μάλιστα σε αριστο βαθμό.
απο κει και πέρα ένας γαμώπουστας δεν έχει κανένα δικαιωμα να κάνει κοινωνικά μαθήματα στον απλό φουκαρά επειδή έγραψε τα παιδιά του πειραιά.
Αει γαμήσου τώρα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ να πεις τον κολλητό σου.

τους νεκρούς τους σέβομαι.
τις πράξεις τους όμως εάν ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΘΑ ΤΙΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

ο χατζηδάκις ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ποιούσε τέχνη και μάλιστα σε αριστο βαθμό.
απο κει και πέρα ένας γαμώπουστας δεν έχει κανένα δικαιωμα να κάνει κοινωνικά μαθήματα στον απλό φουκαρά επειδή έγραψε τα παιδιά του πειραιά.
Αει γαμήσου τώρα.
ενω ο ριτσος ο αριστερος ο αντρακλας που γυριζε με την γουνα και τον ειχαν παρει μεχρι και τα ντουβαρια της ομονοιας ηταν αριστερος και του συγχωρουνται ολα!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ενω ο ριτσος ο αριστερος ο αντρακλας που γυριζε με την γουνα και τον ειχαν παρει μεχρι και τα ντουβαρια της ομονοιας ηταν αριστερος και του συγχωρουνται ολα!!!!
είπα ρε καθίκι πουθενά ότι η ιδεολογία συγχωρεί τις υπολοιπες πράξεις;
αυτό το ρεπερτόριο υπάρχει μόνο σε γαμώπουστες του περιβάλλοντός σου.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
είπα ρε καθίκι πουθενά ότι η ιδεολογία συγχωρεί τις υπολοιπες πράξεις;
αυτό το ρεπερτόριο υπάρχει μόνο σε γαμώπουστες του περιβάλλοντός σου.
ρε βλαμενε τι εγινε, νευρακια που σε πιασαμε μαλακα;; γιδι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε βλαμενε τι εγινε, νευρακια που σε πιασαμε μαλακα;; γιδι
ουτε καν να μπω σε διάλογο ρε καθίκι....

συγκρίνεις τον πισωγλέντη με έναν παιδόφιλο που υιοθέτησε και παρανόμως το γιοσουφ του για να έρθεις ίσα βάρκα ίσα νερά στο ιδεολογικό κομμάτι.
δε μιλάμε για κοπριά. κήπος ειναι για το δικό σου εγκέφαλο η κόπρος του αι(υ)γε(ί)α.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ουτε καν να μπω σε διάλογο ρε καθίκι....

συγκρίνεις τον πισωγλέντη με έναν παιδόφιλο που υιοθέτησε και παρανόμως το γιοσουφ του για να έρθεις ίσα βάρκα ίσα νερά στο ιδεολογικό κομμάτι.
δε μιλάμε για κοπριά. κήπος ειναι για το δικό σου εγκέφαλο η κόπρος του αι(υ)γε(ί)α.
εισαι ο κλασικος μαλακας νεοελληνας, τα ξερει ολα-απο ποδοσφαιρο μεχρι αστροφυσικη-εχει σε ολα δικιο, ειναι σε ολα μεσα και μπροστα και αν δεν ηταν αυτος ηταν ο κολλητος του η ο 2ρος ξαδερφος του μπανζανακη του θειου της γυναικας του που ειχε απο μεσα πληροφοριες, εισαι για λυπηση ρε κακομοιρη, τραβα να βαλεις το κεφαλι σου σε ενα κουβα σκατα μεχρι να πεθανεις απο ασφυξια, γιδι,

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εισαι ο κλασικος μαλακας νεοελληνας, τα ξερει ολα-απο ποδοσφαιρο μεχρι αστροφυσικη-εχει σε ολα δικιο, ειναι σε ολα μεσα και μπροστα και αν δεν ηταν αυτος ηταν ο κολλητος του η ο 2ρος ξαδερφος του μπανζανακη του θειου της γυναικας του που ειχε απο μεσα πληροφοριες, εισαι για λυπηση ρε κακομοιρη, τραβα να βαλεις το κεφαλι σου σε ενα κουβα σκατα μεχρι να πεθανεις απο ασφυξια, γιδι,

κατι πιο εξυπνο εχεις;;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το τι ειναι πολιτισμος ειναι μεγαλη κουβεντα

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πολιτισμός δίχως επάρκεια αγαθών δεν παράγεται. Για αυτό κ κάθε αυτοκρατορία έχει τον δικό της διακριτό πολιτισμό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom