Νέα

«Έφυγε» ο Νίκος Παπάζογλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lucky_striker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Φανατικος θαυμαστης του απο το 1996...
Ο Νικολας για μενα ηταν αρρωστεια,νυχτες ολοκληρες δεν κοιμομουν πριν τις συναυλιες του...
Υπηρχαν παντα συνδετικοι κρικοι αναμεσα μας αλλα τα πρωτα χρονια δεν ηθελα να τον συναντησω για να μην τον απομυθοποιησω.

Τελευταια φορα τον συναντησα πριν 2,5 χρονια οπου ηταν και η 16η συναντηση μας.
Στο τελος της παραστασης κατεβηκα στο καμαρινι να τον χαιρετησω και του ειπα...

"Νικο σημερα ειναι η 16η φορα που σε βλεπω αλλα ακομα δε σε χορτασα.Πως γινεται αυτο?"
Με κοιταξε καπως αμηχανα,χαμογελασε και ανασηκωσε τους ωμους σαν απορημενος.
Εμεις που τον λατρεψαμε δε τον χορτασαμε ποτε...

Ειναι σα να εφυγε ενας δικος μου ανθρωπος.

Καλο σου ταξιδι αγαπημενε φιλε Νικολα...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εγω παλι δεν ημουν μεγαλος φαν (του ειδους γενικα )
αλλα ο ανθρωπος ξεχωρηζε και θα ξεχωριζει για χρονια ακομα ..

Αυτο που μαρεσει ειναι που ειχε συνδιασει διαφορα στυλ
τον ακουγαν Λαικουρες αλλα και Ροκαδες  :rockon:

Καλο Ταξιδι ...

Αλ για σενα ...

43080537857526356833.png
[/URL[/URL]]
το πετυχα ?  :think:

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε την ξέρεις από πρώτο χέρι αυτήν την ιστορία; Δεν είχα ιδέα!
To δυστύχημα με την αδερφή του είναι αληθινό παιδιά.Την είχε χτυπήσει λεωφορείο και σκοτώθηκε...ακούστε προσεχτικά τους στοίχους στο τραγούδι΄"φύσηξε βαρδάρης".Εάν ψάξετε λιγάκι θα το διαβάσετε κάπου και απο μόνοι σας! :-

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Εχω αρχισει και φρικαρω για τα καλα...
Τον τελευταιο χρονο, καλλιτεχνες που με τα τραγουδια τους μεγαλωσα, φευγουν ο ενας μετα τον αλλον
Ξυδους,Μεσημερης,Ρασουλης,Παπαζογλου...Τουμπουρος (συντομη η καλλιτεχνικη του πορεία αλλα οσοι προλαβαμε να τον "γνωρισουμε" λυπηθηκαμε πολυ που πεθανε ετσι αδοξα)...κι αλλοι πολλοι που τωρα δε μπορω να θυμηθω
Και το ακομα τραγικοτερο ειναι οτι οι παραπανω ουτε καν προλαβαν να γερασουν! Εφυγαν ολοι τους προωρα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Ένα σχόλιο φίλου του Νικόλα του Παπάζογλου σε τραγούδι του στο youtube τα λέει όλα: "Τί είναι ο θάνατος για ανθρώπους σαν εσένα ρε Νίκο; Τίποτα περισσότερο από την επιβεβαίωση του ότι είσαι αθάνατος"!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Όταν βλέπεις στο διαδίκτυο φίλοι του έντεχνου, του λαϊκού, του σκυλάδικου, του rock, μέχρι και της pop όλοι να εκφράζουν τη λύπη τους για το θάνατο του Νικόλα του Παπάζογλου, καταλαβαίνεις πόσο μεγάλος ήταν...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
‎66.000 άτομα έγιναν μέλη στη σελίδα που φτιάχτηκε για το θάνατο του Παπάζογλου σε λιγότερο από 12 ώρες... Γι' αυτό είναι ο Νικόλας της καρδιάς μας, ένας καλλιτέχνης που ό,τι κέρδισε το κέρδισε με τη δουλειά του και όχι μέσω της υπερπροβολής από τα Μ.Μ.Ε.!

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ας κάνει κάποιος εδώ ένα αφιέρωμα στη μνήμη του...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Εχω αρχισει και φρικαρω για τα καλα...
Τον τελευταιο χρονο, καλλιτεχνες που με τα τραγουδια τους μεγαλωσα, φευγουν ο ενας μετα τον αλλον
Ξυδους,Μεσημερης,Ρασουλης,Παπαζογλου...Τουμπουρος (συντομη η καλλιτεχνικη του πορεία αλλα οσοι προλαβαμε να τον "γνωρισουμε" λυπηθηκαμε πολυ που πεθανε ετσι αδοξα)...κι αλλοι πολλοι που τωρα δε μπορω να θυμηθω
Και το ακομα τραγικοτερο ειναι οτι οι παραπανω ουτε καν προλαβαν να γερασουν! Εφυγαν ολοι τους προωρα
με ποιους αλλους ''μεγαλωσες'' να τους το πουμε μπας και το σωσουν....

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Σ' αγαπάω μα δεν έχω μιλιά να στο πω
κι αυτό είναι ένας καημός αβάσταχτος
λιώνω στον πόνο γιατί νιώθω κι εγώ
ο δρόμος που τραβάμε είναι αδιάβατος
κουράγιο θα περάσει θα μου πεις....

Καλο ταξιδι :'(

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
με ποιους αλλους ''μεγαλωσες'' να τους το πουμε μπας και το σωσουν....

Ολοι φλερταρουν με τον αλλο κοσμο,φιλε...
Μην το ψαχνεις!
Ο Κατσιμιχας Καρκινο,Ο Μαχαιριτσας εγχειρηση ανοιχτης καρδιας, ο Μπουλας μια απ'τα ιδια,το ιδιο κι ο Πανουσης.Ο Πουλικακος κι αυτος τραβιοτανε, ο Αγγελακας μ'αυτα που παιρνει...ποιος ξερει...και παει λεγοντας
Φυσικα,χτυπαω ξυλο κι ευχομαι να ειναι καλα οι ανθρωποι, ολοι τους!!!
Αλλα το σιγουρο ειναι οτι η συγκεκριμενη γενια υπηρξε αρκετα επιρρεπης στην καταχρηση, και δυστυχως τωρα βγαινουν στην επιφανεια ολα αυτα

ianp1

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Like
4
Πόντοι
0
Η πιο γλυκιά πατρίδα
είναι η καρδιά
Οδυσσέα γύρνα κοντά μου
που τ' άγια χώματα της
πόνος και χαρά

Κάθε ένας είναι ένας
που σύνορο πονά
κι εγώ είμαι ένας κανένας
που σας σεργιανά

Durgā

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ήταν εξαίρετος, καλό του ταξίδι.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ολοι φλερταρουν με τον αλλο κοσμο,φιλε...
Μην το ψαχνεις!
Ο Κατσιμιχας Καρκινο,

αν μιλας για την παλια φημη περι λευχαιμιας δεν ισχυει....δεν ξερω αν εγινε κατι μετεπειτα και το απευχομαι...

ρασουλης, ξυδους, παπαζογλου...ειναι κριμα αυτη η χωρα να φτωχευει σε τεχνη και ταλεντο και να πλουτιζει σε ηλιθιοτητα και ματαιοδοξια....στεναχωριεμαι που ανθρωποι που παραγουν τεχνη και πολιτισμο φευγουν ενας ενας μα πιο πολυ στεναχωριεμαι που δεν υπαρχουν αξιοι αντικαταστατες τους...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αν μιλας για την παλια φημη περι λευχαιμιας δεν ισχυει....δεν ξερω αν εγινε κατι μετεπειτα και το απευχομαι...

ρασουλης, ξυδους, παπαζογλου...ειναι κριμα αυτη η χωρα να φτωχευει σε τεχνη και ταλεντο και να πλουτιζει σε ηλιθιοτητα και ματαιοδοξια....στεναχωριεμαι που ανθρωποι που παραγουν τεχνη και πολιτισμο φευγουν ενας ενας μα πιο πολυ στεναχωριεμαι που δεν υπαρχουν αξιοι αντικαταστατες τους...
χαλαρωστε λιγο, οχι οτι δεν ηταν αξιοι αλλα εχουν φυγει και αλλοι πολυ πιο σημαντικοι δημιουργοι και δεν σταματησε η ζωη, show must go on....

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εγω τον γνωρισα απο 2 κασετες γεματες "εντεχνα" τραγουδια ενος φιλου στις παρυφες του 1999. Παραξενη κινηση για εναν ακραιφνη "μεταλα" μεχρι τοτε... Δεν αργησα να ταυτιστω μαλιστα με τους στιχους του Αυγουστου λιγους μηνες μετα απο προσωπικη εμπειρια. Η μηπως ηταν πρωτα το τραγουδι που με καλωσορισε στις αγκαλιες του ερωτα..;

ΥΓ: Οσο σκεφτομαι τι "τραγουδοποιους" θα αφησει η δικη μου γενια ανησυχω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom