jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Έφερε τους Iron Maiden στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 87',μεγάλη συναυλία στην Νέα Φιλαδέλφεια..
88 γιγαντα
Έφερε τους Iron Maiden στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 87',μεγάλη συναυλία στην Νέα Φιλαδέλφεια..
Ωραίος Τζίμη, όσοι και οποίοι ξέρουν...ας πουμε οτι ειναι ετσι
Εγω τ ανοιξα για αυτους που ξερουν
αν ησουν κ εισαι φλωροκαρεκλας φτιαξε τη φρατζα σου κ βαλε ΑΒΒΑ τυπε.....
αν ησουν κ εισαι φλωροκαρεκλας φτιαξε τη φρατζα σου κ βαλε ΑΒΒΑ τυπε.....τι μου λες?
δηλαδή από τους 175 συμφοιτητες μου .....ο ενας.
για ακομη παλιότερες γενιες ή νεοτερες που δεν εχουν σχεση με την δεκαετια του 80 ουτε λογος.
αρα δικιο εχω αγνωστος είναι. το παραδεχτηκατε.
καλη ιδεα θα βαλω αββα
μακραν το καλυτερο συγκροτημα της εποχης.
με ρεκόρ πωλήσεων 10 φορες πανω από το πιο διασημο μεταλα
Έχεις δίκαιο Τζίμη το 88'..
ου μωρη κωλογριαη πρωτη μου συναυλια
ου μωρη κωλογρια
Αν είσαι 20-22 ετών λογικό να μην τον ξέρεις.Μήπως όμως θυμάσαι τον τύπο που την ίδια εποχή παρουσίαζε το Μουσικόραμα στην ΈΡΤ κι έπαιζε pop/disco/new wave;Ή τον άλλον από την ΕΡΤ3 που παρουσίαζε τη Μουσική Βιντεοθήκη;Σίγουρα δε θα ξέρεις ότι στην ΕΡΤ3 έκανε την εκπομπή "Μεταλλουργείο" ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από το Ράδιο Αρβύλα.Κάθε Δευτέρα 19:00-20:00 έπαιζε hard rock/heavy metal video clips.Λογικό είναι να μην τους ξέρεις.Αν είσαι μικρός υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είχαν καν παντρευτεί οι γονείς σου.
τι μου λες?
δηλαδή από τους 175 συμφοιτητες μου .....ο ενας.
για ακομη παλιότερες γενιες ή νεοτερες που δεν εχουν σχεση με την δεκαετια του 80 ουτε λογος.
αρα δικιο εχω αγνωστος είναι. το παραδεχτηκατε.
Κάθε Δευτέρα γινόμουν Γκεμπρεσελασιέ στο τρέξιμο να προλάβω την εκπομπή από το σχολείο...Ήμουν απόγευμα και έκανα 2χλμ τρέξιμο γι'αυτή την εκπομπή.Απόλαυση.
Rip
Τουλάχιστον αυτόν δεν τον βρίζουν όπως το αρχιδι τον κουρη
RIP..ο γιαννης ηταν απ τις πρωτες μεταλλομορφες στην ελλαδα...τωρα αν εισαι πιτσιρικος το πολυ πολυ να γνωριζεις το χακο και τον καθε χακο...κι αν τον ξερει η μανα του ασε να το ξερουμε εμεις οι πιο παλιοι
37 είμαι και σορρυ αλλα δεν ακουγα ποτέ μεταλ, είμαι στην πλειοψηφια του 99% που στην ελλαδα δεν ειχε επαφη ουτε του αρεσαν τετοια ακούσματα.Αν είσαι 20-22 ετών λογικό να μην τον ξέρεις.Μήπως όμως θυμάσαι τον τύπο που την ίδια εποχή παρουσίαζε το Μουσικόραμα στην ΈΡΤ κι έπαιζε pop/disco/new wave;Ή τον άλλον από την ΕΡΤ3 που παρουσίαζε τη Μουσική Βιντεοθήκη;Σίγουρα δε θα ξέρεις ότι στην ΕΡΤ3 έκανε την εκπομπή "Μεταλλουργείο" ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από το Ράδιο Αρβύλα.Κάθε Δευτέρα 19:00-20:00 έπαιζε hard rock/heavy metal video clips.Λογικό είναι να μην τους ξέρεις.Αν είσαι μικρός υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είχαν καν παντρευτεί οι γονείς σου.
37 είμαι και σορρυ αλλα δεν ακουγα ποτέ μεταλ, είμαι στην πλειοψηφια του 99% που στην ελλαδα δεν ειχε επαφη ουτε του αρεσαν τετοια ακούσματα.