ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.411
- Πόντοι
- 2.356
και απο τα δυο δινει... ολα ειναι θεμα συνεννοησης παιδες ... και φυσικα διαθεσης της καθε κοπελας εκεινη την ωρα... κανονικης , εγχειρισμενης ,τρανς η cd... εγω που ζητησα , παντως δεχτηκε κ φανηκε να το απολαμβανει... μου εχει τυχει σε αλλη παρομοια φαση , αλλη κοπελα να μην δεχτει.. για κωλο μιλαω... και σε φιλια κ σε αγριαδα ... για καποιους που ρωτησαν τιμες , δεν ξερω αν πρεπει να αναφερθω εδω μεσα. παντως σε λογικα πλαισια... ετσι κ αλλιως κανεις δεν εχει λεφτα για πεταμα.. η προσωπικη μου αποψη παντως ειναι θετικοτατη για την εν λογω... θα ξαναπαω σιγουρα με την πρωτη ευκαιρια... ξαναλεω... προσωπικες αποψεις καταθετω... ο καθενας με τα γουστα του κ αναλογα τι ψαχνει... υ.γ. για οσους θελουν και ενεργητικη , παντως , δουλευει και strapon ...
Ντάξει cv billy σε πιάσαμε. Μόνος σου καρφώθηκες. Διαφημιστής με fake profile και συ... Αν κάποιος θέλει να πάει με τρανσ σπάνια θα επιλέξει εγχειρισμένη. Άντε καμιά Χαρά και αν. Απλά πράγματα. Ξέρω ότι έχει αναδουλειές αυτή η Έφη πως τη λένε, καταλαβαίνω. όλοι έχουμε αναδουλειες υπάρχει κρίση. Να ναι καλά η κοπέλα και να δουλευει. Κανείς δεν αντιλέγει. Πράγματι μπορεί να να είναι γαμώτα [παιδιά και να κάνει φοβερό σεξ... Αλλά δεν φαίνεσαι για πελάτης της... κάθε άλλο. Κανενας υποστηρικτής πιο πολύ... ΆΚΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΕΙ ΤΙΜΕΣ... ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ;... χαχαχχα
Επίσης πες στη φίλη της τη κουκλάρα τη μελαχροινή (που έχει όνομα Νικόλ στο Badoo), ξέρει αυτή, να είναι πιο γλυκιά και με όρεξη και όχι με ύφος χιλίων καρδιναλίων.
Άκου λέει δεν ξέρει αν πρέπει να αναφερθεί σε τιμές... χαχαχαχα. Βρε άντε στο καλό Billy...χαχα