Νέα

Εφη - Απλά σούπερ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cvbilly
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.411
Πόντοι
2.356
και απο τα δυο δινει...  ολα ειναι θεμα συνεννοησης παιδες ... και φυσικα διαθεσης της καθε κοπελας εκεινη την ωρα...  κανονικης , εγχειρισμενης ,τρανς η cd...  εγω που ζητησα , παντως δεχτηκε κ φανηκε να το απολαμβανει...  μου εχει τυχει σε αλλη παρομοια φαση , αλλη κοπελα να μην δεχτει.. για κωλο μιλαω...  και σε φιλια κ σε αγριαδα ...  για καποιους που ρωτησαν τιμες , δεν ξερω αν πρεπει να αναφερθω εδω μεσα. παντως σε λογικα πλαισια...  ετσι κ αλλιως κανεις δεν εχει λεφτα για πεταμα.. η προσωπικη μου αποψη παντως ειναι θετικοτατη για την εν λογω...  θα ξαναπαω σιγουρα με την πρωτη ευκαιρια...  ξαναλεω... προσωπικες αποψεις καταθετω...  ο καθενας με τα γουστα του κ αναλογα τι ψαχνει...  υ.γ.   για οσους θελουν και ενεργητικη , παντως , δουλευει και strapon ...  

Ντάξει cv billy σε πιάσαμε. Μόνος σου καρφώθηκες. Διαφημιστής με fake profile και συ... Αν κάποιος θέλει να πάει με τρανσ σπάνια θα επιλέξει εγχειρισμένη. Άντε καμιά Χαρά και αν. Απλά πράγματα. Ξέρω ότι έχει αναδουλειές αυτή η Έφη πως τη λένε, καταλαβαίνω. όλοι έχουμε αναδουλειες υπάρχει κρίση. Να ναι καλά η κοπέλα και να δουλευει. Κανείς δεν αντιλέγει. Πράγματι μπορεί να να είναι γαμώτα [παιδιά και να κάνει φοβερό σεξ... Αλλά δεν φαίνεσαι για πελάτης της... κάθε άλλο. Κανενας υποστηρικτής πιο πολύ... ΆΚΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΕΙ ΤΙΜΕΣ... ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ;... χαχαχχα

Επίσης πες στη φίλη της τη κουκλάρα τη μελαχροινή (που έχει όνομα Νικόλ στο Badoo), ξέρει αυτή, να είναι πιο γλυκιά και με όρεξη και όχι με ύφος χιλίων καρδιναλίων.

Άκου λέει δεν ξέρει αν πρέπει να αναφερθεί σε τιμές... χαχαχαχα. Βρε άντε στο καλό Billy...χαχα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
C

cvbilly

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Ντάξει cv billy σε πιάσαμε. Μόνος σου καρφώθηκες. Διαφημιστής με fake profile και συ... Αν κάποιος θέλει να πάει με τρανσ σπάνια θα επιλέξει εγχειρισμένη. Άντε καμιά Χαρά και αν. Απλά πράγματα. Ξέρω ότι έχει αναδουλειές αυτή η Έφη πως τη λένε, καταλαβαίνω. όλοι έχουμε αναδουλειες υπάρχει κρίση. Να ναι καλά η κοπέλα και να δουλευει. Κανείς δεν αντιλέγει. Πράγματι μπορεί να να είναι γαμώτα [παιδιά και να κάνει φοβερό σεξ... Αλλά δεν φαίνεσαι για πελάτης της... κάθε άλλο. Κανενας υποστηρικτής πιο πολύ... ΆΚΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΕΙ ΤΙΜΕΣ... ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ;... χαχαχχα

Επίσης πες στη φίλη της τη κουκλάρα τη μελαχροινή (που έχει όνομα Νικόλ στο Badoo), ξέρει αυτή, να είναι πιο γλυκιά και με όρεξη και όχι με ύφος χιλίων καρδιναλίων.

Άκου λέει δεν ξέρει αν πρέπει να αναφερθεί σε τιμές... χαχαχαχα. Βρε άντε στο καλό Billy...χαχα

γιατι τρολαρεις χωρις λογο και χωρις να με ξερεις ....  ???  διαβαζω το site τοσα χρονια και παντα ειστε 5-6 που αν δεν ικανοποιηθειτε με τις απαντησεις - θεματα των αλλων , διαδιδετε διαφορες αηδιες χωρις αποδειξεις κ προσπαθειτε να περασετε το δικο σας...     
στο θεμα που αναφερεις ... αν ειμαι πελατης η ψευτικο προφιλ ...  λυπαμαι που δεν κρατησα το προφυλακτικο να το στειλεις για dna ωστε να πειστεις! ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΝΣ ΜΕ ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ SITE???  ΣΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ , ΚΕΛΛΥ ΑΠΟ ΣΥΓΓΡΟΥ , ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Κ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!  ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ , ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ , ΩΣ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ... 
οσο για την αναφορα τιμων , δεν απαντησα , η μαλλον απαντησα αντιθετα απο τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑ!!  , γιατι μπορει να αλλαζει η ταριφα αναλογα τον πελατη και τις απαιτησεις του και το χρονο που ζηταει!!!  ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!!  και για να σου φυγει η περιεργεια  , ξεκιναει απο 50 ευρω.  ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΤΩΡΑ??  ΔΥΣΥΤΧΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ!! 
ΑΦΗΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ!  ΜΗΝ ΤΡΟΛΑΡΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!  Υ.Γ. στο φιναλε , προσωπικες εντυπωσεις κατεθεσα....  ολα τα υπολοιπα που με ρωτησατε, τα μαθαινατε με ενα απλο τηλεφωνημα στην εν λογω κοπελα!!
υ.γ. 2  απο που προκυπτει το αυθαιρετο συμπερασμα σου , οτι αν θελει καποιος να παει με τρανς , γιατι να παει με εγχειρισμενη?????  ΗΔΗ ΕΔΩ ΣΤΟ SITE ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΘΕΜΑ  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ!    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙΣ Η ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ , ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ , ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ "ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ" 
καλημερα ...  φιλικα 

OP
OP
C

cvbilly

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
4
Πόντοι
0
την φιλη που αναφερεις δεν την γνωριζω...  ουτε ξερω ποια ειναι ...  αν τυχει κ την βρω και μ αρεσει και αποφασισω να παω μαζι της , και εχω αρνητικες εντυπωσεις , να εισαι σιγουρος οτι θα την κραξω κι εγω απο εδω...ξανα καλημερα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.330
Πόντοι
606
  παιδες εγω που τις ξερω κ τις δυο και εχω βρεθει κμ τ 2ο δεν ειχα θεμα ουτε ωρας ουτε επαφης ουτε τηποτα μια χαρα περασα....τωρα από κει κ περα τ ν πω.....παντως δεν τ εκλαψα .......με την νικολ ειχα κ πολύ προσφατη επαφη.....εχει ένα δικο της στιλ απλα φανταζομαι ότι στην ηλικια που είναι θα τραβα τ ζορια της .....

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
 παιδες εγω που τις ξερω κ τις δυο και εχω βρεθει κμ τ 2ο δεν ειχα θεμα ουτε ωρας ουτε επαφης ουτε τηποτα μια χαρα περασα....τωρα από κει κ περα τ ν πω.....παντως δεν τ εκλαψα .......με την νικολ ειχα κ πολύ προσφατη επαφη.....εχει ένα δικο της στιλ απλα φανταζομαι ότι στην ηλικια που είναι θα τραβα τ ζορια της .....
για πες για την Νικόλ αν επιθυμείς...μιλάμε για την ψηλή τη μελαχροινή στη Συγγρού έτσι;

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
παντως βαση και των παλιότερων μηνυματων του,ο cvbilly δεν φαινεται για προμοτορας σε καμια περιπτωση

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16

:thumbsup: :thumbsup:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.411
Πόντοι
2.356
γιατι τρολαρεις χωρις λογο και χωρις να με ξερεις ....  ???  διαβαζω το site τοσα χρονια και παντα ειστε 5-6 που αν δεν ικανοποιηθειτε με τις απαντησεις - θεματα των αλλων , διαδιδετε διαφορες αηδιες χωρις αποδειξεις κ προσπαθειτε να περασετε το δικο σας...     
στο θεμα που αναφερεις ... αν ειμαι πελατης η ψευτικο προφιλ ...  λυπαμαι που δεν κρατησα το προφυλακτικο να το στειλεις για dna ωστε να πειστεις! ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΝΣ ΜΕ ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ SITE???   ΣΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ , ΚΕΛΛΥ ΑΠΟ ΣΥΓΓΡΟΥ , ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Κ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!  ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ , ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ , ΩΣ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ... 
οσο για την αναφορα τιμων , δεν απαντησα , η μαλλον απαντησα αντιθετα απο τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑ!!  , γιατι μπορει να αλλαζει η ταριφα αναλογα τον πελατη και τις απαιτησεις του και το χρονο που ζηταει!!!  ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!!   και για να σου φυγει η περιεργεια  , ξεκιναει απο 50 ευρω.  ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΤΩΡΑ??  ΔΥΣΥΤΧΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ!! 
ΑΦΗΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ!  ΜΗΝ ΤΡΟΛΑΡΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!   Υ.Γ. στο φιναλε , προσωπικες εντυπωσεις κατεθεσα....  ολα τα υπολοιπα που με ρωτησατε, τα μαθαινατε με ενα απλο τηλεφωνημα στην εν λογω κοπελα!!
υ.γ. 2  απο που προκυπτει το αυθαιρετο συμπερασμα σου , οτι αν θελει καποιος να παει με τρανς , γιατι να παει με εγχειρισμενη?????  ΗΔΗ ΕΔΩ ΣΤΟ SITE ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΘΕΜΑ  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ!    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙΣ Η ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ , ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ , ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ "ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ" 
καλημερα ...  φιλικα 

Καλά καλά μη βαράς. Σιγά μη προμοτάρω. Εγώ κρίνω και κατακρίνω θετικά ή αρντικά τα πάντα. Α΄λά όχι να μας λές αν κάνει να πεις τη τιμή.; νέος χρήστης...

iliketrans

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πολλες αναδουλειες μαλλον..... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
C

cvbilly

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Καλά καλά μη βαράς. Σιγά μη προμοτάρω. Εγώ κρίνω και κατακρίνω θετικά ή αρντικά τα πάντα. Α΄λά όχι να μας λές αν κάνει να πεις τη τιμή.; νέος χρήστης...

επειδη δεν θυμασαι...  μου εχεις στειλει και μηνυμα πριν κανενα χρονο (ισως λιγοτερο) για αλλη τρανς , σε αλλο θεμα που την ειχα αναφερει...  ειχαμε ξαναμιλησει...  δες τα μηνυματα σου τα σταλμενα...  μην επιμενεις...  ασε που στο θεμα τιμης σου απαντησα...  ξαναλεω...  εχει τυχει αλλη τιμη να ζητουν σε μενα κ αλλη σε σενα ... η αλλη τιμη σε διαφορετικες μερες...  αφου τις ξερεις πως λειτουργουν... εχει τυχει σε πιατσα και στη συγγρου αλλα και θεσσαλονικη που σπουδαζα παλιοτερα , να ζητουν την ιδια βραδια διαφορετικο ποσο σε μενα τον ιδιο... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom