Paparotti
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2023
- Like
- 580
- Πόντοι
- 21
Αυτό ειπώθηκε νομίζω σε ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που πήρε το μικρόφωνο επειδή οι φίλαθλοι φώναζαν Βούλγαροι
Αυτό ειπώθηκε νομίζω σε ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που πήρε το μικρόφωνο επειδή οι φίλαθλοι φώναζαν Βούλγαροι
Σωστός. Τέταρτος ημιτελικός το 1993 στο ΣΕΦΑυτό ειπώθηκε νομίζω σε ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που πήρε το μικρόφωνο επειδή οι φίλαθλοι φώναζαν Βούλγαροι
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αυτή η νεανική φυσιογνωμία δεν ζει πλέον.Αθάνατος. Καλτ, ισχυρογνώμων, οξύθυμος, δεσποτικός, αυθεντικός, άνδρας παλαιάς κοπής, που είχε κάνει μόνο επιστήθιους φίλους και θανάσιμους εχθρούς στο χώρο του αθλητισμού. Άκρως επιτυχημένος αλλά πάντα με το απωθημένο ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπου είχε 0/6 Final-4 με Άρη, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια. Ελαφρύ το χώμα, σίγουρα μια προσωπικότητα που σημάδεψε τον ελληνικό αθλητισμό.
Kαι το νερο που πέταξε στο ΣιγάλαΜεγάλη μορφή. Έντονη προσωπικότητα.
Αξέχαστα τα μπινελίκια στον Λυπιρίδη
RIP.
Αθάνατη ατάκα " τους ξαναβάλατε στο παιχνίδι, γαμω την Παναγία σας" !Πωωωωω τον μισουσα γιατι παντα μας γαμουσε οταν παιζαμε αντιπαλοι,αλλα ηταν τεραστια μορφη,πολυ σεβασμος.
εξαιτιας του βρισιδιου που εριχνε,σταματησανε να εχουνε τα καναλια μικροφωνα στους παγκους των ομαδων στα ταιμ αουτ
αντε ρε μαγκα παοκι εισαι?Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αυτή η νεανική φυσιογνωμία δεν ζει πλέον.
Ίσως ο μόνος άνδρας που έμεινε γνωστός ως "ξανθός".
Εγώ ΠΑΟΚτσης είμαι και δεν τον ψήφισα και όταν κατέβηκε ως Περιφερειάρχης γιατί στήριξα Δεξιο υποψήφιο εκτός της γραμμής της Ν.Δ.Περα από αυτό όμως ως μπασκετικός αλλά και ως άνθρωπος θα ευχηθώ να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Ήταν σχετικά υπερεκτιμημένος από το δημοσιογραφικό σύστημα και με τους μεγάλους Σέρβους της εποχής Ομπράντοβιτς- Μάλκοβιτς δεν μπορούσε να τα βάλει εύκολα. Αλλά όπως και να έχει για το Ελληνικό μπάσκετ ήταν μεγάλο κεφάλαιοΜεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ ο ξανθός,αλλά και ο μεγαλύτερος λούζερ των ευρωπαικών πάγκων μαζί με τον Ρενέσες.Το κύπελλο με την Μπανταλόνα μόνο αυτός μπορούσε να το χάσει.Αξέχαστα και τα καραγκιοζιλίκια του με τα σακάκια και τις διαμαρτυρίες στη γραμματεία.RIP
Τα μυαλά μας πονάνε ρε τσακαλακο σε μιλάω...αντε ρε μαγκα παοκι εισαι?
ανεβηκες στην εκτιμηση μου κ αλλο
Γερνάμε γαμω την πουτανα μου γαμω...με κατι τετοια πεθαινουν τα παιδικα μας χρονια...
Η καλτιλα η ίδια...Μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ ο ξανθός,αλλά και ο μεγαλύτερος λούζερ των ευρωπαικών πάγκων μαζί με τον Ρενέσες.Το κύπελλο με την Μπανταλόνα μόνο αυτός μπορούσε να το χάσει.Αξέχαστα και τα καραγκιοζιλίκια του με τα σακάκια και τις διαμαρτυρίες στη γραμματεία.RIP
Ήταν σχετικά υπερεκτιμημένος από το δημοσιογραφικό σύστημα και με τους μεγάλους Σέρβους της εποχής Ομπράντοβιτς- Μάλκοβιτς δεν μπορούσε να τα βάλει εύκολα. Αλλά όπως και να έχει για το Ελληνικό μπάσκετ ήταν μεγάλο κεφάλαιο
Ε και κατι καραβια ποτα του μακαριτη Ροι Ταρπλει την παραμονη του τελικου.... αλλωστε και οι δυο απο τα παθη τους πηγαν ο Ταρπλει απο το ποτο και ο Ξανθος απο το τσιγαρο....ειναι μεγαλη κουβεντα το τι εγινε στο Τελ Αβιβ , οπου για μενα η ομαδα του και δικη μου ηταν το ξεκαθαρο φαβορι, απο ολα τα φαιναλ φορ που πηγε....Kαι το νερο που πέταξε στο Σιγάλα
Δυνατός μεν αμφιλεγόμενος δε αφου μαλλον εφερε ευθυνη για την ήττα του Ολυμπιάκου απο την Μπανταλονα
Γενικα δεν το χε οπως οι Γιουκοσλαβοι, Ιβκοβιτς, Oμπραντοβιτς κλπ
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αυτή η νεανική φυσιογνωμία δεν ζει πλέον.
Ίσως ο μόνος άνδρας που έμεινε γνωστός ως "ξανθός".
Εγώ ΠΑΟΚτσης είμαι και δεν τον ψήφισα και όταν κατέβηκε ως Περιφερειάρχης γιατί στήριξα Δεξιο υποψήφιο εκτός της γραμμής της Ν.Δ.Περα από αυτό όμως ως μπασκετικός αλλά και ως άνθρωπος θα ευχηθώ να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
ο πολίτης ήταν τότε ο προπονητής παίχτηΉμουν πιτσιρικάς το 1987 που η ομάδα του Ιωαννίδη πήρε το ευρωπαϊκό...
Ωρέ πέρασαν τόσα χρόνια;
Άρα γεράσαμε...
Καλό ταξίδι συνονόματε, θα σε θυμόμαστε τα σιτευμένα παλικάρια...