You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
"Έφυγε" η Ρίκα Βαγιάνη.........
- Μέλος που άνοιξε το νήμα perseas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Ναι , τι να σου πω.Ποιότητα μέχρι τέρμα...Πολύ ηθικό άτομο...μεγαλη απωλεια και για την δημοσιογραφια και γενικα σαν ανθρωπος...κουραγιο στους δικους της
Enjoy πχιότητα :
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.789
- Πόντοι
- 4.655
Συμφωνώ μαζί σου .
Είναι πολλοί οι λόγοι που κάποιος μπορεί να πάθει κάτι .
Μακάρι να ήταν τόσο απλό .
Εγώ ΠΟΤΕ δεν λέω ότι το τσιγάρο είναι καλό .
Αν όμως όλοι κόψουν το κάπνισμα θα εκλείψει κι ο καρκίνος ;
Δεν έχουμε ιδέα τι τρώμε , τι πίνουμε και τι καπνίζουμε .
Το τσιγάρο όχι μόνο δεν είναι καλό, είναι βλαβερό. Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζουμε πλέον ποια είναι τα βλαβερά (νόμιμα) πράγματα, τα οποία παραθέτω με βαθμό επικινδυνότητας για την υγεία.
1. τσιγάρο
2. καθιστική ζωή και έλλειψη γυμναστικής, κυρίως μετά τα 40.
3. υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
4. ζάχαρη (κατ'εμε θα πρέπει να μηδενιστεί η επεξεργασμένη ζάχαρη στη διατροφή, ιδιαίτερα στα ροφήματα)
5. υπερβολική κατανάλωση αλατιού
Ο συνδυασμός αυτών μετά απο χρόνια χρήση/κατανάλωση δίνει σχεδόν σίγουρα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, όταν κάποιος/α έχει ζήσει μισό αιώνα.
Π
Π
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.689
- Πόντοι
- 2.606
Ναι , τι να σου πω.Ποιότητα μέχρι τέρμα...Πολύ ηθικό άτομο...
Enjoy πχιότητα :
Επειδη ανοιξε τα ποδια να δειξει μουνοτρυπιδι εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν ειναι ηθικο ατομο τυπε :S :S :S
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Ενώ εσύ βλέποντας το μουνί της φόρα παρτίδα στην τηλεόραση σε ώρες που μπορούν να βλέπουν και ανήλικα έβγαλες το συμπέρασμα οτι είναι ηθικό στοιχείο...Επειδη ανοιξε τα ποδια να δειξει μουνοτρυπιδι εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν ειναι ηθικο ατομο τυπε :S :S :S
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 11.946
- Πόντοι
- 3.656
ετσι ακριβωςΓιατι, τι το περιεργο ειπε; Στου πνευμονα το 90% των περιπτωσεων σχετιζεται με το τσιγαρο, τις βλαβερες συνθηκες διαβιωσης, το κακο επιβλαβες εργασιακο περιβαλλον. Και δυστυχως υπαρχει και ενα μικρο ποσοστο που μπορει να μην εχει καπνισει ουτε ενα τσιγαρο στη ζωη του κανεις και να το παθει παρ ολα αυτα.
Διατροφή κλασικα ελληνικη ολα καρκινογονα κρεατα λαχανικα φρουτα τσιγαρα κοπροτεια ολη μερα γραφειο καναπε τα 55-60 ειναι η οροφη
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.689
- Πόντοι
- 2.606
Ενώ εσύ βλέποντας το μουνί της φόρα παρτίδα στην τηλεόραση σε ώρες που μπορούν να βλέπουν και ανήλικα έβγαλες το συμπέρασμα οτι είναι ηθικό στοιχείο...
Εννοειται τυπε ουτε καν κωλοτρυπιδι δεν εδειξε. :S :S :S
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ενώ εσύ βλέποντας το μουνί της φόρα παρτίδα στην τηλεόραση σε ώρες που μπορούν να βλέπουν και ανήλικα έβγαλες το συμπέρασμα οτι είναι ηθικό στοιχείο...
εσυ ρε μαστορα τι εισαι
ιεροδικαστης ηθικολογος του μπου;
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Λογαριασμό θα σου δώσω τι είμαι και τι δεν είμαι; Κάτι ζόρια που τραβάτε μερικοι μερικοί εδώ μέσαεσυ ρε μαστορα τι εισαι
ιεροδικαστης ηθικολογος του μπου;
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Λογαριασμό θα σου δώσω τι είμαι και τι δεν είμαι; Κάτι ζόρια που τραβάτε μερικοι μερικοί εδώ μέσα
ενοχληθηκες τρελοκοτσιδου;
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Αντιμετώπισα το πρόβλημα πριν οχτώ χρόνια δεν θα μπω σε λεπτομέρειες φανατικός καπνιστής και σε πολύ ανθυγιεινό περιβάλλον εργασίας.
Ήμουν τυχερός που μετά το χειρουργείο δεν ξανααντιμετωπισα πρόβλημα.
Ο τρίτος ζωής και οι συνθήκες εργασίας ήταν τέτοιες που όταν έγινε η διάγνωση δεν μπορεί προξένησε καμία έκπληξη.
Ο τρίτος ζωής και οι συνθήκες εργασίας ήταν τέτοιες που όταν έγινε η διάγνωση δεν μπορεί προξένησε καμία έκπληξη.
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.789
- Πόντοι
- 4.655
Αντιμετώπισα το πρόβλημα πριν οχτώ χρόνια δεν θα μπω σε λεπτομέρειες φανατικός καπνιστής και σε πολύ ανθυγιεινό περιβάλλον εργασίας.
Υποθέτω ότι το τσιγάρο το έχεις κόψει και γενικά προσπαθείς να ζεις ποιο υγιεινά.
Π
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.542
- Πόντοι
- 29.667
Απο τις λίγες παρουσιάστριες-δημοσιογράφους-ηθοποιούς που γούσταρα σαν χαρακτήρες. Πραγματικά λυπήθηκα.
Ας είναι ελαφρό το χώμα που την σκεπάζει.
Ας είναι ελαφρό το χώμα που την σκεπάζει.
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Δεν έχω γίνει και υποχόνδριος αλλά από τη στιγμή που ξεπέρασα αυτόν τον κάβοΥποθέτω ότι το τσιγάρο το έχεις κόψει και γενικά προσπαθείς να ζεις ποιο υγιεινά.
Π
θεώρησα χρέος στον εαυτό μου να προσπαθήσω για μια πιο ποιοτική ζωή.
Τώρα έχω μάθει να εκτιμώ απλά καθημερινά πράγματα που πριν τα θεωρούσα δεδομένα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 40K
Δ
- Απαντήσεις
- 288