You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εφη Σαρρη - Σταυρώστε με!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimos13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 79
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Το μονο ΣΤΑΥΡΩΜΑπου θα εκανα στην κυρια''Ψωλεο σε ξεχασαμε''Εφη Σαρρη θα ηταν να την πλακωνα σε απανωτα και γρηγορα γαμησια με ενταση στα 4 στημενη και αναποδο τσιμπουκωμα σε καναπε με τελικο σταυρωμα στη μαπα της-Θελει και ψηφο-Αρχιδια κολλημενα στο στομα με κομμενη ανασα τσιμπουκωμα και gag throat-facial abuse 5'μεχρι να σκασει-Να σου πω αν θα το ξανασκεφτει για βουλευτινα
Επισκέπτης
"Γαμήστε με" έπρεπε να λέει. Θα την αντιπροσώπευε πιο πολύ από την πολιτική του ΛΑΟΣ!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
ρε παληκαρια, σιγουρα δεν προκειται για καμια πλακα ????
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Δυστυχως η πολιτικη ειχε που ειχε καραγκιοζοplayers ηρθαν κι αλλοι μαλακες να το κανουνε τσιρκο των σκυλιων-Σταυρωμα στη μαπα της κυριας για παραδειγματικη τιμωρια οπως στην αρχαια Ιαπωνια η παραδοση επιτασσειρε παληκαρια, σιγουρα δεν προκειται για καμια πλακα ????
Συνημμένα
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
τουλαχιστον αυτη δεν ειναι αντιαισθητικη...
θα σου βγαινει στο γυαλι και θα σου λεει ναζιαρικα... ε μωρε ενα ομολογιακι εφαγα κι εγω, η prada εβγαλε νεα κολεξιον...
θα σου βγαινει στο γυαλι και θα σου λεει ναζιαρικα... ε μωρε ενα ομολογιακι εφαγα κι εγω, η prada εβγαλε νεα κολεξιον...
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Δυστυχως η πολιτικη ειχε που ειχε καραγκιοζοplayers ηρθαν κι αλλοι μαλακες να το κανουνε τσιρκο των σκυλιων-Σταυρωμα στη μαπα της κυριας για παραδειγματικη τιμωρια οπως στην αρχαια Ιαπωνια η παραδοση επιτασσειρε παληκαρια, σιγουρα δεν προκειται για καμια πλακα ????
Συνημμένα
Επισκέπτης
Σταυρωμα στη μαπα της κυριας για παραδειγματικη τιμωρια οπως στην αρχαια Ιαπωνια η παραδοση επιτασσει
Λίγα έδειξες...!!!
αξίζει τον κόπο να διαβάσετε και τα σχόλια που έχει μετά τα βίντεο. Ορισμένα με πολύ έντονη ποιητική διάθεση Οπως αυτό :
gamiste me - gamiste me sto poutso sas afiste me gia na zoulo na glyfo kai stiste me sto toixo.
Koitate tis vyzares mou pou steino stin othoni kai einai to kathena toys oso ena peponi.
Exo kai kolo strogylo kai ksero na ton steino kai me afto mou to proson prothipourgos tha gino. ( σορρυ για τα greeklish αλλα το παραθέτω ως έχει ) αν θέλουν οι μοδερατορες το διορθώνω ;)
gamiste me - gamiste me sto poutso sas afiste me gia na zoulo na glyfo kai stiste me sto toixo.
Koitate tis vyzares mou pou steino stin othoni kai einai to kathena toys oso ena peponi.
Exo kai kolo strogylo kai ksero na ton steino kai me afto mou to proson prothipourgos tha gino. ( σορρυ για τα greeklish αλλα το παραθέτω ως έχει ) αν θέλουν οι μοδερατορες το διορθώνω ;)
πριν εγω να σε σταυρωσω
κατσε λιγο να στον χωσω
κι αν μας γλυψεις το καβλι
ισως μπεις μεσ'την βουλη
κι αν στη μαπα θα σε χυσω
σιγουρα θα σε ψηφισω
πιπα κολο εμπλοκη
τυχεροι πολιτικοι
που θα 'νοιγουν καθε μερα
της εφουλας τη ροδελα
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
Εγω παιδες αν μου δινει κουλουρι μαζι με τον καφε για πρωινο, καθε μερα μεχρι τις εκλογες τη ψηφιζω. Δαγκωτο.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Εγω παντως θα τη ψηφισω!Και ειμαι σιγουρος οτι θα βγει!
Αλλωστε προτιμω να βλεπω την Εφη Σαρρη βουλευτινα,παρα κατι ανεραστα μουχλιασμενα τσολια οπως Παπαρη-γα,Αννα-Ψαρουδα-Μπενακη και Αννα Διαμαντοπουλου που εχουν καταστρεψει την Ελλαδα!
ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ λοιπον με την ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ!!!!
Αλλωστε προτιμω να βλεπω την Εφη Σαρρη βουλευτινα,παρα κατι ανεραστα μουχλιασμενα τσολια οπως Παπαρη-γα,Αννα-Ψαρουδα-Μπενακη και Αννα Διαμαντοπουλου που εχουν καταστρεψει την Ελλαδα!
ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ λοιπον με την ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 16