με το λαος ειχε κατεβει παλι!με πιο κομα θυμασε??????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εφη Σαρρη - Σταυρώστε με!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimos13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 79
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Συνάδελφε, όχι μόνο αυτό, αλλά ήταν και ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ - υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα, από ό,τι έχω διαβάσει (αν κάνω λάθος, που δεν νομίζω, γιατί το έχει αναφέρει επανειλημμένως, αν και διακριτικά, και ο ίδιος), αλλά ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΤΟΥ, τα βρόντηξε και έγινε ο Τζιμάκος που μάθαμε να αγαπάμε (ή να μισούμε, αναλόγως)...
Άντε βρέστε μου έναν βολεμένο σήμερα που να τα μουτζώσει όλα, για να γίνει... εναλλακτικός καλιτέχνης - μουσικός...
Εναλλακτικός καλλιτέχνης μουσικός που πρέπει όμως να πληρώσεις 40 ευρώ είσοδο για να τον ακούσεις, άσε αν έχεις κλείσει και τραπέζι με μπουκαλάκι....
το θέμα είναι, μπορεί να κάνει κάτι γι'αυτό και δεν το κάνει?Εναλλακτικός καλλιτέχνης μουσικός που πρέπει όμως να πληρώσεις 40 ευρώ είσοδο για να τον ακούσεις, άσε αν έχεις κλείσει και τραπέζι με μπουκαλάκι....
ένας μαγαζάτορας και τον Κατέλη να έχει να τραγουδάει θέλει να βγάλει κέρδος!
SinBarr
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 199
- Πόντοι
- 5.775
@ woodstockr
Δεν έχεις άδικο, έχω κλονιστεί με την πάρτη του. Από τότε που έφυγε από το Μετρό, εχεί γίνει ... "θέαμα πολυτελείας". Τι να πεις... το χρήμα είναι γλυκό... ή, αν θές, "η ΦΑΝΕΡΗ γοητεία της μπουρζουαζίας" ;)
Δεν έχεις άδικο, έχω κλονιστεί με την πάρτη του. Από τότε που έφυγε από το Μετρό, εχεί γίνει ... "θέαμα πολυτελείας". Τι να πεις... το χρήμα είναι γλυκό... ή, αν θές, "η ΦΑΝΕΡΗ γοητεία της μπουρζουαζίας" ;)
Η εν λόγω κυρία αποτελει με την υποψηφιοτητά της και μονο, ντροπή.
Καταδεικνύει την καταντια του ελληνικού κοινοβουλίου.
α, γιαυτο ο "ελα Αλεκο" αποφασισε να κατεβει υποψηφιος σε νομους που ο ΣΥΝ δεν εκλεγει βουλευτες και να μην εκλεγει?
Για να μας απαλλαξει απο τη δυστυχια να βλεπουμε τη μαπα του στη Βουλη?
δηλ η Ραπτη με τα στρινγκ ειναι καλυτερη?
Ειδικα την Ραπτη θα ηθελα να τη δω στη Βουλη ΧΩΡΙΣ στρινγκ!
Φανταζεστε το ΠΑΣΟΚ να εκανε βουλευτινα την Λιανη? Και να καθονται σε γειτονικα εδρανα με την Αθηνη? Θα εβαζαν αναμεσα τους τον Γιωργο "Σταθη Θεοχαρη" Βασιλειου να τις επιτηρει μη ξεμαλλιαστουνε
Δηστυχώς φίλε εδώ κάτω που έβαλε υποψηφιότητα έχει αρκετές πιθανότητες για να εκλεγεί...α, γιαυτο ο "ελα Αλεκο" αποφασισε να κατεβει υποψηφιος σε νομους που ο ΣΥΝ δεν εκλεγει βουλευτες και να μην εκλεγει?
Για να μας απαλλαξει απο τη δυστυχια να βλεπουμε τη μαπα του στη Βουλη?
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
Εγω παντως το εδινα το 20ρι για GFE, CIM, A-level κτλ
δηλ η Ραπτη με τα στρινγκ ειναι καλυτερη?
+1
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
laplace τι σχεση εχει το τι φοραει μια γκομενα με το ποσο ικανη μπορει να ειναι σα βουλευτης?
Μη το γαμαμε το θεμα ρε παιδια. Αν ηταν ενα τετοιο μουνι και το βλεπαμε χωρις στρινγκ θα λεγαμε : την ξενερωτη την παλιομπαζολα που ζει και δεν φοραει στρινγκ. Ενω τωρα που φοραει παλι κραζουμε. Δεν ειναι λιγο μαλακια αυτο ;)
Δεν την υπερασπιζομαι γιατι ιδεα δεν εχω για την παρτη της, και ΝΔ δεν ψηφιζω ουτε θα ψηφισω αλλα ειπαμε. Αν ειναι να ειναι καλη σε αυτο που θα κανει εαν βγει, τοτε στα αρχιδια μου και απο 35 ελεφαντες να τον φαει.
Μη το γαμαμε το θεμα ρε παιδια. Αν ηταν ενα τετοιο μουνι και το βλεπαμε χωρις στρινγκ θα λεγαμε : την ξενερωτη την παλιομπαζολα που ζει και δεν φοραει στρινγκ. Ενω τωρα που φοραει παλι κραζουμε. Δεν ειναι λιγο μαλακια αυτο ;)
Δεν την υπερασπιζομαι γιατι ιδεα δεν εχω για την παρτη της, και ΝΔ δεν ψηφιζω ουτε θα ψηφισω αλλα ειπαμε. Αν ειναι να ειναι καλη σε αυτο που θα κανει εαν βγει, τοτε στα αρχιδια μου και απο 35 ελεφαντες να τον φαει.
Επισκέπτης
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
να την χυσουμε καλυτερα τυπεΣταυρώστε την!
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ξεθάψατε ένα thread μετά από 5 χρόνια ..... δεν είμαι ο μόνος που έχει αυπνίες βλέπω.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τετοια ωρα χτυπαει ο λεμπρον τυπεΞεθάψατε ένα trhead με΄τα από 5 χρόνια ..... δεν είμαι ο μόνος που έχει αυπνίες βλέπω.
Επισκέπτης
Ετσι τυπε!να την χυσουμε καλυτερα τυπε
Συνημμένα
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τετοια ωρα χτυπαει ο λεμπρον τυπε
Το έχει καθιερώσει ε;
Επισκέπτης
Οποτε μπορει τυπε!...Το έχει καθιερώσει ε;
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Anonymous T. σε βλέπω τιμημένο πολύ σύντομα.
panagioths hatzistefenou
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εναι και κοπελαραΗ Σαρρή μας πείραξε,εδώ βγάλανε νομάρχη και τώρα επικεφαλής του επικρατείας του ΠΑΣΟΚ τη.....Φώφη Γεννηματά,το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ δηλαδή...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις