Νέα

Εφη Σαρρη - Σταυρώστε με!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimos13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συνάδελφε, όχι μόνο αυτό, αλλά ήταν και ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ - υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα, από ό,τι έχω διαβάσει (αν κάνω λάθος, που δεν νομίζω, γιατί το έχει αναφέρει επανειλημμένως, αν και διακριτικά, και ο ίδιος), αλλά ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΤΟΥ, τα βρόντηξε και έγινε ο Τζιμάκος που μάθαμε να αγαπάμε (ή να μισούμε, αναλόγως)...

Άντε βρέστε μου έναν βολεμένο σήμερα που να τα μουτζώσει όλα, για να γίνει... εναλλακτικός καλιτέχνης - μουσικός...

Εναλλακτικός καλλιτέχνης μουσικός που πρέπει όμως να πληρώσεις 40 ευρώ είσοδο για να τον ακούσεις, άσε αν έχεις κλείσει και τραπέζι με μπουκαλάκι....

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Εναλλακτικός καλλιτέχνης μουσικός που πρέπει όμως να πληρώσεις 40 ευρώ είσοδο για να τον ακούσεις, άσε αν έχεις κλείσει και τραπέζι με μπουκαλάκι....
το θέμα είναι, μπορεί να κάνει κάτι γι'αυτό και δεν το κάνει?
ένας μαγαζάτορας και τον Κατέλη να έχει να τραγουδάει θέλει να βγάλει κέρδος!

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
@ woodstockr

Δεν έχεις άδικο, έχω κλονιστεί με την πάρτη του. Από τότε που έφυγε από το Μετρό, εχεί γίνει ... "θέαμα πολυτελείας". Τι να πεις... το χρήμα είναι γλυκό... ή, αν θές, "η ΦΑΝΕΡΗ γοητεία της μπουρζουαζίας" ;)

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1

Η εν λόγω κυρία αποτελει με την υποψηφιοτητά της και μονο, ντροπή.
Καταδεικνύει την καταντια του ελληνικού κοινοβουλίου.

α, γιαυτο ο "ελα Αλεκο" αποφασισε να κατεβει υποψηφιος σε νομους που ο ΣΥΝ δεν εκλεγει βουλευτες και να μην εκλεγει?
Για να μας απαλλαξει απο τη δυστυχια να βλεπουμε τη μαπα του στη Βουλη?

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
δηλ η Ραπτη με τα στρινγκ ειναι καλυτερη?

Ειδικα την Ραπτη θα ηθελα να τη δω στη Βουλη ΧΩΡΙΣ στρινγκ!

Φανταζεστε το ΠΑΣΟΚ να εκανε βουλευτινα την Λιανη? Και να καθονται σε γειτονικα εδρανα με την Αθηνη? Θα εβαζαν αναμεσα τους τον Γιωργο "Σταθη Θεοχαρη" Βασιλειου να τις επιτηρει μη ξεμαλλιαστουνε

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
α, γιαυτο ο "ελα Αλεκο" αποφασισε να κατεβει υποψηφιος σε νομους που ο ΣΥΝ δεν εκλεγει βουλευτες και να μην εκλεγει?
Για να μας απαλλαξει απο τη δυστυχια να βλεπουμε τη μαπα του στη Βουλη?
Δηστυχώς φίλε εδώ κάτω που έβαλε υποψηφιότητα έχει αρκετές πιθανότητες για να εκλεγεί...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Εγω παντως το εδινα το 20ρι για GFE, CIM, A-level κτλ

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
laplace τι σχεση εχει το τι φοραει μια γκομενα με το ποσο ικανη μπορει να ειναι σα βουλευτης?

Μη το γαμαμε το θεμα ρε παιδια. Αν ηταν ενα τετοιο μουνι και το βλεπαμε χωρις στρινγκ θα λεγαμε : την ξενερωτη την παλιομπαζολα που ζει και δεν φοραει στρινγκ. Ενω τωρα που φοραει παλι κραζουμε. Δεν ειναι λιγο μαλακια αυτο ;)

Δεν την υπερασπιζομαι γιατι ιδεα δεν εχω για την παρτη της, και ΝΔ δεν ψηφιζω ουτε θα ψηφισω αλλα ειπαμε. Αν ειναι να ειναι καλη σε αυτο που θα κανει εαν βγει, τοτε στα αρχιδια μου και απο 35 ελεφαντες να τον φαει.

Επισκέπτης
Σταυρώστε την!

Συνημμένα

• sarri_h_633_451.jpg
    sarri_h_633_451.jpg
    33,7 KB · Εμφανίσεις: 20

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ξεθάψατε ένα thread μετά από 5 χρόνια ..... δεν είμαι ο μόνος που έχει αυπνίες βλέπω.  :grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
:2funny:

Anonymous T. σε βλέπω τιμημένο πολύ σύντομα.  :grin:

Stories

Νέο!