bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.780
- Πόντοι
- 6.030
χααααλλιιιιιι
γκαυλα!
καλα θεομουνο δεν είναι μην υπερβάλλουμε αλλά έχει κωλαρα για σκίσιμο στα 4Με πολύ χαρά και μεγάλη γ καύλα ....έσκιζα πατόκορφα αυτό το θεόμουνο
τύπε θέλουμε κονεποιο θεομουνο ρε φιλε την εχεις δει απο κοντα
ρωτα και μενα που την βλεπω καθε μερα σαν ξεπλυμενη πατσαβουρα ειναι
απορω με την αισθητικη σου αν την δεις πρωι θα καταλαβεις τι σου λεω
Για να σε διορίσει σε καμιά θεσούλα???τύπε θέλουμε κονε
καλα θεομουνο δεν είναι μην υπερβάλλουμε αλλά έχει κωλαρα για σκίσιμο στα 4
σιγά μην αφήσω τη δουλεια μου τύπε. Έναν κρύο θελω να ρίξω οχι να κανω καριέρα στο δημόσιοΓια να σε διορίσει σε καμιά θεσούλα???
αν δεν ήταν υπουργός μαλλον δε θα ασχολούμουν να πω τη μαύρη αληθεια αλλά σιγουρα ΕΜΠ με 1000Εντάξει, δεν θα διαφωνήσουμε. Απλώς μουνάρα.
τυπε,αν επιτρέπεται,τι δουλεια εχεις που σνομπαρεις το δημοσιο?σιγά μην αφήσω τη δουλεια μου τύπε. Έναν κρύο θελω να ρίξω οχι να κανω καριέρα στο δημόσιο
μια δουλεια που μου επιτρέπει να βγάζω όσα μου χρειάζονται και να ειμαι κύριος του εαυτού μου και ταυτόχρονα να ικανοποιώ και το αίσθημα της προσφοράς.τυπε,αν επιτρέπεται,τι δουλεια εχεις που σνομπαρεις το δημοσιο?
ποιο θεομουνο ρε φιλε την εχεις δει απο κοντα
ρωτα και μενα που την βλεπω καθε μερα σαν ξεπλυμενη πατσαβουρα ειναι
απορω με την αισθητικη σου αν την δεις πρωι θα καταλαβεις τι σου λεω
ΤσιγγανοΑρμένισα είναι με ρίζες από Νεπάλ και Τσιπτάρ(= Αλβανία) dna οθωμανικό και reshus KogoΒιετναμέζικο...Τοσο καιρο παρακολουθω την εξελιξη της σε αυτο το θρεντ και ουτε ενας δεν εχει γραψει οτι ειναι αλβανιδα.
ΤσιγγανοΑρμένισα είναι με ρίζες από Νεπάλ και Τσιπτάρ(= Αλβανία) dna οθωμανικό και reshus KogoΒιετναμέζικο...Τοσο καιρο παρακολουθω την εξελιξη της σε αυτο το θρεντ και ουτε ενας δεν εχει γραψει οτι ειναι αλβανιδα.