pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.365
- Πόντοι
- 786
πρώτη φορά για σταυρόΠάει για ρεκόρ ψήφων η Εφη στο Δυτικό Τομέα...
πρώτη φορά για σταυρόΠάει για ρεκόρ ψήφων η Εφη στο Δυτικό Τομέα...
Το κρατάω....!Τώρα που θα χάσει τις εκλογές αυτός ο στόκος ο Τσίπρας - η Αχτσιόγλου μάλλον, εκτός απροοπτου θα γίνει η νέα Πρόερδος του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι υποθέτω. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Τώρα που θα χάσει τις εκλογές αυτός ο στόκος ο Τσίπρας - η Αχτσιόγλου μάλλον, εκτός απροοπτου θα γίνει η νέα Πρόερδος του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι υποθέτω. Μπορεί να κάνω και λάθος.
η Αχτσιογλου και ισως ο Τζανακόπουλος ειναι η ενσαρκωση της Ναθαναηλ και του Αλεξανδρακη στο "Ξυπνα Βασιλη" . Κουμουνιστες μεχρι το κοκκαλο αλλα οταν κερδισαν το λαχειο εγιναν αστοι και λατρεις του ποιητη "Φαμφαρα"Για ποιο ωραίο κορίτσι μιλάτε ρε;
Αυτή προτού γίνει άνθρωπος όταν έκατσε σε βουλευτική έδρα κυκλοφορούσε με αρβύλες σαν νεοχιππης....μπορεί να είχε και μασχαλοροτριχα καγκελο.
Εμπνευσμένος...η Αχτσιογλου και ισως ο Τζανακόπουλος ειναι η ενσαρκωση της Ναθαναηλ και του Αλεξανδρακη στο "Ξυπνα Βασιλη" . Κουμουνιστες μεχρι το κοκκαλο αλλα οταν κερδισαν το λαχειο εγιναν αστοι και λατρεις του ποιητη "Φαμφαρα"
ο Ψαθας παραμένει επικαιρος 60 χρόνια μετά
ΥΓ Ωραιο κοριτσι αλλα υπαρχουν μυριαδες ωραια κοριτσια εκει εξω . Κλασσικη τυπισσα που στα 20 της ειναι αγοροκοριτσο με μπυρονια και στα 30 βρισκει ενα φραγκατο γκομενο και ντυνεται σαν την Σαρα την Τζεσικα την Πάρκερ
Ποια Δροσιά και ποια Εκάλη ...αυτή είναι σαν να απέδρασε από την οικία της Οικογένειας Άνταμς!Πρωινή δροσιά μου. Προσωπάρα μου. Αχ και να μπορούσα
Πρωινή δροσιά μου. Προσωπάρα μου. Αχ και να μπορούσα
Δεν μου αρέσει η Αχτσιογλου αλλά τον νιώθω τον συναγωνιστή γιατί είναι αισθηματιας όπως εγώ....πρέπει να είσαι πολύ ερωτευμένος μαζί της
Ποια Δροσιά και ποια Εκάλη ...αυτή είναι σαν να απέδρασε από την οικία της Οικογένειας Άνταμς!
Για Τσυριζαια καλουτσικη ειναι...μόνο ως εκεί.
Υπάρχουν φωτός της που είναι πιο εμφανίσιμη από τη συγκεκριμένη.Αλλα εντάξει για πολιτικός είναι ωραία σε σχέση με κάτι άλλες κυρατσες
Όπως εγώ με το καθαρόαιμο μου που θα σκάσει σε 59 λεπτά στο ΣΚΑ'Ι'....O συναγωνιστής boobookies είναι περισσότερο in love με την Εφη Αχτσιόγλου και από το Δημήτρη Τζανακόπουλο....
Σιγα μην την ψηφίσουν οι γυναίκες ψηφοφόροι...Εχει φιλοδοξίες η Εφη να διαδεχτεί τον Αλέξη....
Λογικό....Ελπίζει από τους άντρες ψηφοφόρους όμως...
Καλά στις εκλογές δεν βλέπω κανέναν να σαρώνει αλλά οκΚούκλα η Εφη.Θα σαρώσεις στις Εκλογες Δυτικό Τομέα Αττικής.
Καλά από κάτι άλλους όπως έγραψα παραπάνω ναιΘα σαρώσει η Εφη στους ψηφοφόρους ΣΥΡΙΖΑ...
καταλαβαίνω οκ...Οι Εκλογές αυτές είναι μουγγές.Διονύσης Παπαγιαννόπουλος έφη....