FixerAO
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2016
- Like
- 760
- Πόντοι
- 86
Καιλη ισως στη μαπα, γιατι στο σωμα ειναι μια αγυμναστη πλαδαρη θειτσα.Σε σχέση με τις υπόλοιπες της Βουλής σίγουρα. Μόνο Ράπτη και Καϊλή ήταν καλύτερες.
Καιλη ισως στη μαπα, γιατι στο σωμα ειναι μια αγυμναστη πλαδαρη θειτσα.Σε σχέση με τις υπόλοιπες της Βουλής σίγουρα. Μόνο Ράπτη και Καϊλή ήταν καλύτερες.
Μωρη καυλα , οι μπουτάρες σου !!!Πόσο σεμνή ήταν η γκάβλα μου
Κακασχημος ο τζανακο,καλο παιδι συριζαιος αλλα ασχημος στη φατσα.
Πες ρε οτι εισαι μικροτσουτσουνος και ασε τα πηγαδια.Α, μην το λες... δεν παίζει ρόλο το πόσο αδύνατη είναι κάποια. Έχω τύχει σε πολλές κοκκαλιάρες που τον είχαν πήγαδο! Μιλάμε ότι έλεγες κάτι και ακουγόταν αντίλαλος!!!
Και η τζουλια ετσι καπως αρχισε..Δείχνει τρυφερό άτομο, πάντως.
Πιστεύω ότι αφήνει το αρσενικό να κυριαρχεί πάνω της, ενώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τον έχει τρελλάνει στο footjob. Έχει τρομερό κόλλημα με τα καλλίγραμμα -ομολογουμένως - πόδια της.
Εδω μιλαμε για εναν ερωτα μεγαλο.Βυζάρες μου γλυκόπιοτες,
καβλιάρικό μου βλέμμα
Κατλα ειναι κ η Τζακρη, συμφωνω!Εγω σαν μερακλης μ αρεσει η τζακρη!!!!!!!
Όμορφη ναι οκ αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό...Βυζάρες μου γλυκόπιοτες,
καβλιάρικό μου βλέμμα
Συμφωνω. Απλα μεσα στα μπαζα της Βουλης ξεχωριζει.Όμορφη ναι οκ αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό...
Αυτό ναι...Δε μπορώ να πωΣυμφωνω. Απλα μεσα στα μπαζα της Βουλης ξεχωριζει.
Χμμμ.... γιατί τους βγάζεις όλους μικροτσούτσουνους? Μήπως τελικά είσαι εσύ κι απλά για να αισθάνεσαι καλά λες ότι είναι και οι άλλοι?Πες ρε οτι εισαι μικροτσουτσουνος και ασε τα πηγαδια.
Πουτσα να πλαιει σε κωλο ειναι κατω του μεσου ορου κατω των 13 εκατοστων αλλα και σε παχος επισης
Εγω θειτσο οσους κωλους εχω παρει παντα με δυσκολια εμπαινα κανενα πηγαδι δεν πετυχα και να ακουγεται αντιλαλος τωρα εσυ πως το καταφερες δεν ξερω.Χμμμ.... γιατί τους βγάζεις όλους μικροτσούτσουνους? Μήπως τελικά είσαι εσύ κι απλά για να αισθάνεσαι καλά λες ότι είναι και οι άλλοι?
Ξέρω γω... τι να σου πω... ο δικός σου ο κώλος δεν είναι πήγαδος?Εγω θειτσο οσους κωλους εχω παρει παντα με δυσκολια εμπαινα κανενα πηγαδι δεν πετυχα και να ακουγεται αντιλαλος τωρα εσυ πως το καταφερες δεν ξερω.
Γιατι ποιον ειπα αλλον ρε εκτος απο τον προμοτορα που εβαζε φωτο το πουλι του?
Τώρα πέρασαν και τα χρόνια και για τις δύο. Κάποτε ήταν η πράσινη και η γαλάζια Μπάρμπι.Καιλη ισως στη μαπα, γιατι στο σωμα ειναι μια αγυμναστη πλαδαρη θειτσα.
Πόσο σεμνή ήταν η γκάβλα μου
Γέννησε η Εφη ?