Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Αυτή είναι αριστερή oπότε γαμήσι ΜΟΝΟ από κώλο, αφού πρώτα την έχεις κάνει καλό μπανάκι και της έχεις αποτριχώσει μουνί/μασχάλες. Μετά πέταμα!
Αυτή είναι αριστερή oπότε γαμήσι ΜΟΝΟ από κώλο, αφού πρώτα την έχεις κάνει καλό μπανάκι και της έχεις αποτριχώσει μουνί/μασχάλες. Μετά πέταμα!
Τι γαμησι απο κώλο θα πεθάνει η τυπισσα είναι 5 κοκκαλα σταυρωμενα
Α, μην το λες... δεν παίζει ρόλο το πόσο αδύνατη είναι κάποια. Έχω τύχει σε πολλές κοκκαλιάρες που τον είχαν πήγαδο! Μιλάμε ότι έλεγες κάτι και ακουγόταν αντίλαλος!!!
Αυτή είναι για να της κατεβάσεις την μάσκα, να την χύσεις στα μούτρα και μετά να την ανεβάσεις ξανα!
θειτσο λιγουρευεσε συριζαιικο μουνακι?Αυτή είναι για να της κατεβάσεις την μάσκα, να την χύσεις στα μούτρα και μετά να την ανεβάσεις ξανα!
Έχω πει (ψάξε να βρεις το ποστ) ότι αυτή θα την γαμούσα μόνο από κώλο. Μουνί από αυτή δεν θέλω!θειτσο λιγουρευεσε συριζαιικο μουνακι?
Δεν στο δινει θειτσο γιατι είσαι καραδεξιος και αν στο εδινε θα γινοσουν υπερμαχος συριζαιος.
Εγω παντως θα το εγλυφα ολο και θα το πηδαγα μεχρι τελικης πτωσης το εφακι.
εδω οι εαμοβουλγαροι εχουν μαζεψει ολες τις ωραιες παρουσιες,ο ανταγωνισμος μεγάλος
https://[URL unfurl="true"]www.tanea.gr/wp-content/uploads/2020/09/ImgSrc-6-33.jpg[/img[/URL]]
η Μπετυ δηλωνει παρων και κανει αισθητη τη παρουσια της
[img]https://thecaller.gr/wp-content/uploads/2020/09/200919210410_Screenshot_9.jpg
η Κατερινα καταλαβε οτι αν θελει να χτυπησει την βασιλισσα θα πρεπει να αδυνατισει και οντως σχεδον το καταφερε
Δεν ξέρω αν το ακούσατε, αλλά η πρώην ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (έχουν σημασία τα κεφαλαία), είπε το εξής:
"Δεν φέρνει η ανάπτυξη τους υψηλούς μισθούς, οι υψηλοί μισθοί φέρνουν την ανάπτυξη!"
Έλα καντινιέρη, αυτό είναι για σένα μιας κι έχεις σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων!!! Να σε ρωτήσω:
Αν είχες μια εταιρεία με 10 υπαλλήλους κι έκανες τζίρο €150.000, τι θα έκανες? Θα έδινες €10.000 το μήνα σε όλους τους υπαλλήλους σου?
Και τωρα αυτη η γυναικα εχει διδακτορικο στο εργατικο δικαιο και προαλειφεται και για διαδοχος του Τσιπρα
Η χειροτερη κληρονομια του Συριζα ειναι οτι δοθηκε δικαιωμα σε καθε μετριοτητα να αποκτησει λογο.
αυτα τα χαπατα οι πασοκονουδουληδες τοσα δις κλεψαν απο τον ελληνικο λαό ενα μουνι της προκοπης δε δωσαν στο πανελληνιο, οι παλιοαχρηστοι,μια Ραπτη μόνο που τωρα πια ειναι γκιλφ η καημένη
εδω οι εαμοβουλγαροι εχουν μαζεψει ολες τις ωραιες παρουσιες,ο ανταγωνισμος μεγάλος
αυτα τα χαπατα οι πασοκονουδουληδες τοσα δις κλεψαν απο τον ελληνικο λαό ενα μουνι της προκοπης δε δωσαν στο πανελληνιο, οι παλιοαχρηστοι,μια Ραπτη μόνο που τωρα πια ειναι γκιλφ η καημένη
Τη Ντούρου-Ντούρου ξέχασες.