poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Εδώ φαίνεται λίγο cameltoe [size=12pt]ή είναι ιδέα μου;[/size]
Εδώ φαίνεται λίγο cameltoe [size=12pt]ή είναι ιδέα μου;[/size]
ενώ η καλυ μινογκ, η σακιρα, η παμελα αντερσον που εκαναν διεθνη καριερα ως σεξοβόμβες απορρίπτονται διοτι ως κοντες είναι 5-6 στην βαθμολογια σου και δεν φτουρανε.Ακριβώς,πάλι Αχτσιόγλου ψηφίζω.Μετά Ράπτη.Η Καιλή ποτέ δε μου έκανε κλικ.
ενώ η καλυ μινογκ, η σακιρα, η παμελα αντερσον που εκαναν διεθνη καριερα ως σεξοβόμβες απορρίπτονται διοτι ως κοντες είναι 5-6 στην βαθμολογια σου και δεν φτουρανε.
ρε είναι στραβος ο γυαλος λεμε.
η παμελα είναι 1,70 με τα τακουνια , ακομη και εγω ο κοντος της ριχνωΚαιλι Μινογκ 1,52
Σακίρα 1,57
Πάμελα 1,70
Τί σχέση έχει το υπέρμουνο Πάμελα με τις άλλες δύο;
οκ σαντμαν σνομπαρεις τις δυο πρωτες σεξ συμπολ τοσο μαλακας εισαι,
και εισαι και υπερήφανος που σνομπαρεις τετοια καυλιδια.
δηλαδή ισχυρίζεσαι ότι η χουφτα σου είναι πιο ομορφη από την καλι μινογκ και την σακιρα που θα ηθελε να γαμησει το άλλο 99% του ανδρικου πληθυσμου παγκοσμίως.
δεν είναι στραβοι οι υπολοιποι αντρες μαλακα, εσυ εισαι και τις βλέπεις μπαζα, αυτές κανανε καριερα με το σεξαπίλ τους
δεν εχεις συνειδητοποιησει ότι εσυ δεν διαλέγεις μεταξυ καποιας κοντης σαν την μινογκ και καποιας σαν την κλωντια σιφερ.Για τα γούστα μου δεν είναι σεξ σύμπολ.Η Σακίρα ειδικά είναι μια χοντροκώλα και με χάλια πρόσωπο.Η Μινόγκ τουλάχιστον έχει πιο καλό πρόσωπο αλλά το 1,52 είναι μη αποδεκτό
Αλλά αν τις βάλεις και τις δύο δίπλα σε αλόγατα όπως Ντούτζεν Κρος,Μελάνια Τράμπ,Κλόντια Σίφερ κλπ θα τρέξουν να κρυφτούν.
αν γαματε στα υψη σας ειστε οκ.Για σένα που είσαι 1,67 και χοντρός η Μινόγκ είναι η θεα Αφροδίτη.Το καταλαβαίνω
Εμας τους ψηλούς άσε μας να κυνηγάμε στα ύψη μας.
δηλαδή θεωρεις την μελαχροινη αχτσιογλου λογω υψους καλυτερη από μινογκ και σακιρα.
ψυχιατρικη εξετασηΡε φίλε,ήμαρτον
Ναι,η Αχτσιόγλου μ'αρέσει πιο πολύ απ'αυτές τις δυο,τί να κάνουμε δηλαδή;
Συμφωνώ με sad man μινογκ και σακιρα 1.55 γυναίκες τώρα.. Τι να γαμήσεις? Μόνο το όνομα επηδει είναι γνωστές τραγουδίστριες? Κλαιν.. Σε λίγο θα μας πείτε και για την Μπεκατωρου που είναι επίσης 1.55Ρε φίλε,ήμαρτον
Ναι,η Αχτσιόγλου μ'αρέσει πιο πολύ απ'αυτές τις δυο,τί να κάνουμε δηλαδή;
εχεις αναρωτηθεί γιατι εγιναν γνωστες τραγουδιστριες και κοσμουν με ποστερ τους τοιχους στα δωματια χιλιαδων αν όχι εκατομυριων αγοριων παγκοσμίως, ενώ η αχτσιογλου που είναι πιο ψηλη και αρχισε να σταφιδιαζει η επιδερμιδα της από τα 30 εγινε γνωστη μονο στην ελλαδα ελεω συριζα και όχι λογω της εμφανισης της?Μόνο το όνομα επηδει είναι γνωστές τραγουδίστριες?
ψυχιατρικη εξεταση
Τα πόστερ κοσμούν γιατί είναι τοπ τραγουδίστριες και είναι και όμορφες αν σε φτιάχνουν οι κοντές δεν είναι θέμα τι δουλειά κάνει η κάθε κοπέλαεχεις αναρωτηθεί γιατι εγιναν γνωστες τραγουδιστριες και κοσμουν με ποστερ τους τοιχους στα δωματια χιλιαδων αν όχι εκατομυριων αγοριων παγκοσμίως, ενώ η αχτσιογλου που είναι πιο ψηλη και αρχισε να σταφιδιαζει η επιδερμιδα της από τα 30 εγινε γνωστη μονο στην ελλαδα ελεω συριζα και όχι λογω της εμφανισης της?
συνηθισμενη, καστανη, σου ειπα τέτοιες βρίσκεις σε κάθε καφετερια και σε κάθε σχολη πολλες. δεν γυριζεις να τις κοιτάξεις δευτερη φορα αν δεν φορανε κατι αποκαλυπτικο.Άντε για να σε ικανοποιήσω,μια κοντούλα που μ'αρέσει είναι η Γερονικολού.Αυτή μάλιστα,αν και 1.61 έχει προσωπάκι τρελό
στις φωτο που ποσταρα η μινογκ παιρνει 7 μονο αν ξες το υψος της, αλλιως την βαθμολογεις από 8 ως 10.Τα πόστερ κοσμούν γιατί είναι τοπ τραγουδίστριες και είναι και όμορφες αν σε φτιάχνουν οι κοντές δεν είναι θέμα τι δουλειά κάνει η κάθε κοπέλα