Νέα

Έφη Αχτσιόγλου - Δυνατό μουνέτο η πρώην υπουργός εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lefteris38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Xios

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
5
Πόντοι
0
Εννοειτε διαγωνιζονται ποιος ειναι πιο αχρηστος..
Ο ενας μιζες κλπ,ο αλλος κατασχεση σπιτιων..κλπ..
Μια ο ενας μια ο αλλος..

Ποια κατάσχεση σπιτιών ρε φιλε; πλάκα μας κανεις;
Εδώ ο κάθε μπαταχτσης πήρε σπιταρονα δεν πληρώνει φράγκο...Και σου λέει πρώτη κατοικία , πληρώστε το σπίτι του έξυπνου οι μαλακες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Σε τι διαφερουν ρε μαστορα;
Στο οτι οι δεξιοι ειναι φασιστες και αυτοι ειναι δημοκρατες

Ειναι ο σπορος που σπερνατε εσεις ως ΠΑΣΟΚ επι κατι δεκαετιες και τωρα τα λουζεστε

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21
Εννοειτε διαγωνιζονται ποιος ειναι πιο αχρηστος..
Ο ενας μιζες κλπ,ο αλλος κατασχεση σπιτιων..κλπ..
Μια ο ενας μια ο αλλος..
Αστ'αυτα εχεις αποψη για το ροστερ του black angels?

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.278
Πόντοι
486
Είχα τις προάλλες μια κουβέντα με συριζαιους δικτυωμενους κοντά στον Τσίπρα. Μου έλεγαν πως έχει γκόμενα την Αχτσιογλου (για αυτό και υπουργός) και ο Τζανακοπουλος κάνει το γιαλαντζί γαμπρο. Οπως και η Περιστέρα έχει άλλο γκόμενο και σύντομα θα χωρίσουν μόλις λήξει η πολιτική καριέρα του Αλέξη.

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί στο φόρουμ απλά μεταφέρω ένα κουτσομπολιό της Κουμουνδούρου.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.599
Πόντοι
11.445
Είχα τις προάλλες μια κουβέντα με συριζαιους δικτυωμενους κοντά στον Τσίπρα. Μου έλεγαν πως έχει γκόμενα την Αχτσιογλου (για αυτό και υπουργός) και ο Τζανακοπουλος κάνει το γιαλαντζί γαμπρο. Οπως και η Περιστέρα έχει άλλο γκόμενο και σύντομα θα χωρίσουν μόλις λήξει η πολιτική καριέρα του Αλέξη.

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί στο φόρουμ απλά μεταφέρω ένα κουτσομπολιό της Κουμουνδούρου.

παντως σε κατι κλαμπακια που την ειδα με κατι μουσατους συριζαιους ητανε και οχι με τον στοκο - Τζανακοπουλο ...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Λες να της κάνει κανα νεύμα στο αεροπλάνο όπως ο Αντρέας τη Μιμή;Ακόμα και σ'αυτό θα τον αντιγράψει;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Η Έφη Αχτσιόγλου ντύνεται με ρούχα της... Μαρέβα Μητσοτάκη

Η νέα κολεξιόν της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη, έχει κερδίσει τις Ελληνίδες, αλλά και την υπουργό Εργασίας κ. Έφη Αχτσιόγλου

«Ακριβούτσικο» το γούστο της κ. Αχτσιόγλου λένε πολιτικοί της αντίπαλοι και αντίζηλοι, μιας και το συγκεκριμένο πουκάμισο κοστίζει περί τα 370 ευρώ!

Επιστροφη στο ταγαρι στο αμπεχονο και στο πεδιλο

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.349
Πόντοι
2.356
Ωραιο μουνι με καβλωτικο μελαγχολικο υφος...εμπαινα ευχαριστα!

Εγγρ.
21 Αυγ 2018
Like
74
Πόντοι
1
όμορφη δεν τη λες άλλα μου βγάζει κάτι που της το έδινα άνετα

Συνημμένα

• syriza_-9-.jpg
    syriza_-9-.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 279

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Πολύ ωραία είναι στο πλευρό του Τσίπρα στην συνέντευξη τύπου στο Ζάππειο την βραδιά των εκλογών

Συνημμένα

• Axts.jpg
    Axts.jpg
    35,6 KB · Εμφανίσεις: 135

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
Όλοι εδώ γνωρίζουν την Αχτσιογλου γιατί ήταν μπροστά στις κάμερες. Το υπερμουνο όμως για το οποίο βρίσκεις ακόμη και στο γκουγκλ λίγες αναφορές είναι η επικοινωνιολόγος του Τσίπρα, Μάγκυ Δουση. Βαριέμαι να ανοίξω τοπικ και το αναφέρω εδώ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.097
Πόντοι
5.006
Το υπερμουνο όμως για το οποίο βρίσκεις ακόμη και στο γκουγκλ λίγες αναφορές είναι η επικοινωνιολόγος του Τσίπρα, Μάγκυ Δουση. Βαριέμαι να ανοίξω τοπικ και το αναφέρω εδώ.

Αλλο ενα τιποτα που βρεθηκε απο το πουθενα στην εξουσια λογω της χουντας του συριζα... :vomit:
Παντως εχει κωλαρα η τυπισσα..μπραβο της.. :erection:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Όλοι εδώ γνωρίζουν την Αχτσιογλου γιατί ήταν μπροστά στις κάμερες. Το υπερμουνο όμως για το οποίο βρίσκεις ακόμη και στο γκουγκλ λίγες αναφορές είναι η επικοινωνιολόγος του Τσίπρα, Μάγκυ Δουση. Βαριέμαι να ανοίξω τοπική και το αναφέρω εδώ.

Αυτή είναι;Προτιμώ Αχτσιόγλου

dousi1.jpeg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom