MrNostalgia
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Είπα και εγώ..Τόσο κακογουστια .. αποκλείεται..!!
δεν έφτασε το αγαμιόμετρο και τόσο χαμηλά ώστε να μας φτιάχνει η Μπάκο!
Είπα και εγώ..Τόσο κακογουστια .. αποκλείεται..!!
τα πέδιλα γίνονται καύλα από τα πατουσακια που τα φοράνε,για γλείψιμο και τα δυο,ποδολαγνους θα μας κάνει το Εφακι,ψήφο στους εαμοβουλγαροι μόνο για να βλέπουμε αυτό το κορίτσι,έτσι κι αλλιώς ο βλάκας ο Κούλης δε θα μειώσει τη φορολογία,τα γουρούνια οι πασοκτζηδες τόσα χρόνια τρώγανε τρώγανε ένα μουνι της προκοπής δε μπορούσαν να παρουσιάσουν στο πανελληνιοΠόσο καύλα αυτά τα πέδιλα
Δεν ξέρω για τσιμπούκιαη κιρια ιπουργος κανι δινατα τσιμπουκια!
Ξερογιαννακοπούλου?τα πέδιλα γίνονται καύλα από τα πατουσακια που τα φοράνε,για γλείψιμο και τα δυο,ποδολαγνους θα μας κάνει το Εφακι,ψήφο στους εαμοβουλγαροι μόνο για να βλέπουμε αυτό το κορίτσι,έτσι κι αλλιώς ο βλάκας ο Κούλης δε θα μειώσει τη φορολογία,τα γουρούνια οι πασοκτζηδες τόσα χρόνια τρώγανε τρώγανε ένα μουνι της προκοπής δε μπορούσαν να παρουσιάσουν στο πανελληνιο
γραφε αγγλικα τυπε...για σενα θα κανουμε μια εξαιρεση... :S :S :Sη κιρια ιπουργος κανι δινατα τσιμπουκια!
γραφε αγγλικα τυπε...για σενα θα κανουμε μια εξαιρεση... :S :S :S
το τσιμπουκι μια χαρα το ξερει ομως τυπε...
το τσιμπουκι μια χαρα το ξερει ομως τυπε...
για τον γιο του μπαμπινιωτη λεω τυπε.... :-(Έτερον εκάτερον, παραμένει κάτω του 4.
οχι, βασουλα στραβομουρα,αλλο πουλεν του σαβουρογαμη ολετηρα,ασε μας ρε τυπεΞερογιαννακοπούλου?
Κε το ιπουργος σοστα το εγραψα. Ιπεβω - ιπεας - ιπουργος.Τελος παντον θα ψαξο να βρο οδιγο ορθογραφιας στο νετ.το τσιμπουκι μια χαρα το ξερει ομως τυπε...