Χαιρετε παιδες,Γνωρισα μια κοπελα με την οποια βγηκαμε δυο φορες και μετα τη γαμησα,μετα ειδα οτι αυτη θεωρουσε οτι καναμε δεσμο και ενιωσα οτι πρεπει να την κανω οταν μου επιασε το χερι στο δρομο σα να ειμαστε ζευγαρι.Καμια ιδεα για το πως να την κανω με ελαφρα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εδωσα λαθος εντυπωση για να γαμησω και τωρα θελω να την κανω
- Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 241
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ποιο ειναι το προβλημα τυπε? απλα μην απαντας τηλεφωνα και ιστοριες (μσν, εμαιλ , βομβητης κτλ.)
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
στοματακι δεν εχει να πει
"θεν θελω σχεση"
"θελω να μεινω μονος μου" κλπ?
καλα δεν μπορειτε να μιλησετε σαν ενηλικες και κανετε σα 15χρονα?????
"θεν θελω σχεση"
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Πλακα μας κανεις. Ετσι ειναι ολη η ζωη μας. Παλι καλα που δεν σου πιασε τον κωλο. Κλαστην. Της το χουν ξανακανει. Δεν θα παθει κατι. Εξακριβωμενα. Α ναι, μην τολμησεις να δωσεις σε καμμια την σωστη εντυπωση. ΔΕΝ θα γαμησεις.
στοματακι δεν εχει να πει
"θεν θελω σχεση"
Θεωρητικα εχεις δικιο,αλλα αμα βρεις γυναικα που μπορει να κατσει να μιλισει ετσι αφου την εχεις γαμησει να μου τη συστησεις και εμενα
Πως το κατάλαβες;
Θεωρητικα εχεις δικιο,αλλα αμα βρεις γυναικα που μπορει να κατσει να μιλισει ετσι αφου την εχεις γαμησει να μου τη συστησεις και εμενα
Στις προ εξόδους σας, άφησες να εννοηθεί ότι θες σχέση, έρωτα και γάμο;
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Σωστός!Πλακα μας κανεις. Ετσι ειναι ολη η ζωη μας. Παλι καλα που δεν σου πιασε τον κωλο. Κλαστην. Της το χουν ξανακανει. Φεν θα παθει κατι. Εξακριβωμενα. Α ναι, μην τολμησεις να δωσεις σε καμμια την σωστη εντυπωση. ΔΕΝ θα γαμησεις.
Και μην ξεχάσεις να της συστήσεις να γραφτεί στο site που ειδικεύεται σε θέματα εφαρμοσμένων σχέσεων αντί του cosmo που είναι θεωρητικό, για να σχολιάσει την εμπειρία της και να γνωρίσει νέες εμπειρίες
Στις προ εξόδους σας, άφησες να εννοηθεί ότι θες σχέση, έρωτα και γάμο;
Oχι απλα ημουνα πολυ καλος και ευγενικος και γλυκος κτλ....
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
και φοβασαι οτι αν της πεις "συγνωμη αλλα εγω λεω να την κανω" αυτη θα βγαλει τον μπλαστρη και θα σε κοπαναει?
Χαιρετε παιδες,Γνωρισα μια κοπελα με την οποια βγηκαμε δυο φορες και μετα τη γαμησα,μετα ειδα οτι αυτη θεωρουσε οτι καναμε δεσμο και ενιωσα οτι πρεπει να την κανω οταν μου επιασε το χερι στο δρομο σα να ειμαστε ζευγαρι.Καμια ιδεα για το πως να την κανω με ελαφρα?
της πέρνεις ενα δακτυλιδι αξίας 15.000€ (τουλάχιστον) που θα συνοδευει τα ανθη και το γραμμα στο οποίο θα αναφέρεις οτι με βαριά καρδιά πρέπει να διακόψετε λόγω βιαστικής μετανάστευσής σου στην αυστραλία. της εξηγεις οτι της αξιζει κατι καλυτερο απο εσενα και οτι θα τη θυμάσαι για παντα.
κατα τα αλλα, ακολουθα ακριβως οτι σου λεει ο αντρεουγκ. ΚΑΝΕΙΣ δεν γαμάει δινοντας την σωστή εντύπωση
Πες της ότι δεν μπορείς να είσαι μαζί της γιατί αφού τη μετά απο 2 ραντεβού, τότε συμπερασματικά προκύπτει ότι όποιος της μιλήσει γλυκά τη κιόλας.
Και εσύ ψάχνεις σοβαρό κορίτσι για σχέση.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
....Καμια ιδεα για το πως να την κανω με ελαφρα?
αμέ. Εδώ είσαι, ελαφρά
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
ρε μαστορα αμα γαμιέται καλα και τηνε βρίσκεις με τη γκομενίτσα και εχετε και καποια επικοινωνία τουλάχιστον 78%,
θα σου λεγα να αραξεις μαζί της!!
ειναι δυσκολο την σημερον ημερα να βρεις μονακιον για σχέση :S (γκαλο γκαμισι - εμφανίσημη- και διανοητική επικοινωνία)
χαλάρωσε αμα περνάς καλα και αυριο εχει πουλενε ναοθμ!!!
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
εσενα ρε παληκαρι, πως θα ηθελες να σε χωρισει μια γκομενα?
με το να εξαφανιστει?
πως σε εχουν χωρισει στο παρελθον?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν θελει να την πληγωσει...ειναι παιδι με λεπτους τροπους ....οχι σαν τους μπρουταλ αντρες που χεις εσυ γνωρισει....και φοβασαι οτι αν της πεις "συγνωμη αλλα εγω λεω να την κανω" αυτη θα βγαλει τον μπλαστρη και θα σε κοπαναει?
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
δεν θελει να την πληγωσει...ειναι παιδι με λεπτους τροπους ....οχι σαν τους μπρουταλ αντρες που χεις εσυ γνωρισει....
το να εξαφανιστεις δειχνει ευαισθησια και τροπους?
για μενα η ειλικρινεια δειχνει αντρισμο. "Ναι κυρια μου, δεν θελω να συνεχισουμε". Απλα και σταράτα. Ετσι κανουν οι άντρες.
Οι υπολοιποι πουλανε αντρισμο και μονο στο μπου και στη γυναικουλα στεκονται σουζα. Ονοματα δεν λέμε, οικογενειες δεν θιγουμε....
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εγώ βαριέμαι να χωρίζω, προτιμώ να θέτω εαυτόν σε φάση να με χωρίσει. Βέβαια έτσι τις περισσότερες φορές μετατρέπονται οι καλύτερες για σχέση αλλά άλλο καπέλο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 92K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις