mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.564
- Πόντοι
- 506
η χουντα τελειωσε το 81 και μετα αρχισε η παρακμη
Φυσικα εχει. Μην εισαι ανοητος.
Mυαλό του 19ου αιωνα. Ταυτιζει το βιοτικο επιπεδο με το τι μπορεις να αγορασεις. Α καλα.για εξηγησέ μας το αυτό?
τι μπορούσες να κάνεις με έναν βασικό μισθό το 1990 ???τι κάλυπτες με τον βασικό μισθό σήμερα? μιλάμε για τις βασικές σου ανάγκες
για εξηγησέ μας το αυτό?
τι μπορούσες να κάνεις με έναν βασικό μισθό το 1990 ???τι κάλυπτες με τον βασικό μισθό σήμερα? μιλάμε για τις βασικές σου ανάγκες
Mυαλό του 19ου αιωνα. Ταυτιζει το βιοτικο επιπεδο με το τι μπορεις να αγορασεις. Α καλα.
για εξηγησέ μας το αυτό?
Τωρα αν του πεις οτι "βιοτικο επιπεδο" σημαινει κι αλλα πραγματα, οπως οτι τωρα εχουμε ιντερνετ, κινητά, μεγαλυτερη ιδιοκατοικηση, καλυτερες υπηρεσιες δημοσιου, μηχανοργανωσεις, κεντρα εξυπηρετησης πολιτων, καλυτερα αυτοκινητα, καλυτερους δρομους, μετρό, θα παθει κραμπα ο εγκεφαλος του.με τον βασικό μισθό κάλυπτες και καλύπτεις τις βασικές ανάγκες... γιαυτό και λέγεται και βασικός ρε σκουπίδι...
αυτά είναι και άμα γουστάρεις αν δεν γουστάρεις δούλεψε παραπάνω, σπούδασε, μορφώσου, απέκτησε δεξιότητες να πάρεις παραπάνω...
Τωρα αν του πεις οτι "βιοτικο επιπεδο" σημαινει κι αλλα πραγματα, οπως οτι τωρα εχουμε ιντερνετ, κινητά, μεγαλυτερη ιδιοκατοικηση, καλυτερες υπηρεσιες δημοσιου, μηχανοργανωσεις, κεντρα εξυπηρετησης πολιτων, καλυτερα αυτοκινητα, καλυτερους δρομους, θα παθει κραμπα ο εγκεφαλος του.
Αυτος εχει μεινει να συγκρινει ποσα αυγα μπορει να αγορασει με τον βασικο.
Βεβαια εννοειται οτι χεστηκαμε για τον βασικο. Σε οποιον δεν του αρκει, να διεκδικησει κατι παραπανω.
Α ναι. Και καλυτερη περιθαλψη και φαρμακα βεβαια.και φυσικά αν του πείς ότι το 1990 το προσδόκιμο όρισ ζωής ήταν τα 78.5 έτη ενώ σήμερα είναι τα 83.7 έτη θα πάθει κοκομπλόκο...
83,7 ετη εννοειται για οσους τα προσεγγιζουν τωρα.και φυσικά αν του πείς ότι το 1990 το προσδόκιμο όρισ ζωής ήταν τα 78.5 έτη ενώ σήμερα είναι τα 83.7 έτη θα πάθει κοκομπλόκο...
Α ναι. Και καλυτερη περιθαλψη και φαρμακα βεβαια.
83,7 ετη εννοειται για οσους τα προσεγγιζουν τωρα.
Για εμας οταν θα ερθει εκεινη η ωρα θα ειναι 100 χαχαχαχαχαχχαχαα
καλύτερο περιβάλλον, καλύτερες συνθήκες ζωής, καλύτερες συνθήκες εργασίας...
Δηλαδη εγω που ειμαι 46 τύπε, τωρα μολις περασα την εφηβεια.έχουμε μέλλον ακόμη.... με τον ρυθμό αύξησης του προσδόκιμου όταν θα φτάσω τα 83.7 θα είναι κάπου στα 92 και όταν φτάσω τα 92 θα είναι 110....
δεν θα μας θάψετε κουφάλες νεκροθάφτες... θα μπούμε μέσα μόνοι μας....
Δηλαδη εγω που ειμαι 46 τύπε, τωρα μολις περασα την εφηβεια.
η χουντα τελειωσε το 81 και μετα αρχισε η παρακμη
Δηλαδη εγω που ειμαι 46 τύπε, τωρα μολις περασα την εφηβεια.
Νικολιό βλέπω ότι σε λένε ΜΑΛΑΚΑ και ΑΧΡΗΣΤΟ πάλι.
Mήπως είναι κλώνοι και αυτοί;
Πάντως δεν ιδρωνει το αυτάκι σου,έχω αρχίσει να πιστεύω ότι γουστάρεις μπινελίκι και εξευτελισμό