αυτά που τους ενδιέφεραν φυλάχτηκαν με πάθοςΣπασιματα βομβες σε μπάτσους κλπ no problem.
Ειναι η δημοκρατια του κούλη.
Στα υπόλοιπα σε έχουνε χεσμένο , δεν το έχεις καταλάβει τόσα χρόνια ?
παρά τις 45+ χιλιάδες ένστολους , Μποκοτά
αυτά που τους ενδιέφεραν φυλάχτηκαν με πάθοςΣπασιματα βομβες σε μπάτσους κλπ no problem.
Μου λειψεςΘυμισε μου τι ψηφισες τύπε.
Ξεκαρφωτο φιλε μου...Ευτυχως που δεν κλώτσησαν καμια γάτα χθες.
Σπασιματα βομβες σε μπάτσους κλπ no problem.
Επρεπε να φερουν μια επιλαρχια αρματων για να προστατευσουν την αμ πρεσβειααυτά που τους ενδιέφεραν φυλάχτηκαν με πάθος
Στα υπόλοιπα σε έχουνε χεσμένο , δεν το έχεις καταλάβει τόσα χρόνια ?
παρά τις 45+ χιλιάδες ένστολους , Μποκοτά
τύπε δεν εννοει τις κανονικες μη ψαρώνειςΜε τις γατες τι φαση?
Τω μωνω σειγουρω ηνε ωτοι ζη...
Δεν πρεπει να κλωτσαμε γάτες ουτε να πεταμε μολοτωφ στα ματ,Ξεκαρφωτο φιλε μου...
Αν και σε αρκετα συμφωνω με εσενα μου εχει κανει
κατι εντυπωση..
Με τις γατες τι φαση?
Θεωρεις νορμαλ το να κλωτσανε γατακια?
Η το θεωρεις κατι το οποιο δεν ειναι ποινικα υπολογισιμο?
Δεν καταλαβαινω αν μπορεις και θελεις εξηγησε το μου λιγο..
Φιλικα παντα ετσι..
εκεί που θέλουν είναι αλάνθαστοιΕπρεπε να φερουν μια επιλαρχια αρματων για να προστατευσουν την αμ πρεσβεια
δεν παθαίνουν τίποτα τα ματ από τις μολότωφ, άθληση είναιΔεν πρεπει να κλωτσαμε γάτες ουτε να πεταμε μολοτωφ στα ματ,
Σε κάλυψα;
Τσακαλι κανε οτι καυλωνεις με τα ΜΑΤ..Δεν πρεπει να κλωτσαμε γάτες ουτε να πεταμε μολοτωφ στα ματ,
Σε κάλυψα;
και ο αγωνιστής του λαού Παπουτσής ήταν αντίφα στο Πολυτεχνείο ,Τω μωνω σειγουρω ηνε ωτοι ζη...
Αριστεριλα και μπολσεβικισμος...και ο αγωνιστής του λαού Παπουτσής ήταν αντίφα στο Πολυτεχνείο ,
τώρα είναι στην Παγκόσμια Τράπεζα
δεν εννοείς τους πρωταγωνιστές του πολυτεχνείου ? διότι αυτοί φτιάξανε μέχρι τα τρισέγγονα τους με τα κλεμμέναΑριστεριλα και μπολσεβικισμος...
Μην σε βρει κατι χειροτερο στην ζωη...
Ουτε στους εχθρους σου να μην ευχεσαι να το παθουν..
Κατεστραμενες ζωες...
εγω θα τους χαρακτήριζα <παράπλευρες απώλειες> γιατι βγηκαν απο το σπιτι τους αυτες τις επικίνδυνες στιγμές ? καλα το επαθαν ....Έγραψα και πριν από μερικά μηνύματα για την επίθεση εναντίον του υπουργείου δημοσίας τάξεως
Και ότι μερικοί σκοτώθηκαν από τη φρουρά του υπουργείου δημοσίας τάξεως
Σαφώς και υπήρχαν αυτά
Αλλά σκοτώθηκαν και πολλοί άοπλοι
Μαγκες κατασκευασα ενα μηχανημα, το πολυτεχνειομετρο, όποιος θέλει να τον δοκιμάσω, δυο καλωδια ειναι στα αρχιδια απλα δειχνει αν πιστευεις στους νεκρους του πολυτεχνειου ή αν δεν πιστευεις , αναβει η μια λάμπα ΝΑΙ ή η άλλη ΟΧΙ.
Μην αρχισετε τις μαλακιες τώρα αν το δοκιμασα σε εμενα, το μηχανημα δουλεύει λεμε, και μάλιστα δουλεύει καλά.......
Ας το βάλουμε και αυτό σε δημοψήφισμα τύπε .... να τελειώνουμε και με αυτή τη μαλακία .......