sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 46.883
- Πόντοι
- 26.141
Όλοι οι χουντικοί εδώ μαζευτηκαν;
ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ειμεθα αγαπητεΌλοι οι χουντικοί εδώ μαζευτηκαν;
κανε κανένα ταξιδάκι γόνε και άσε την πολιτικήΌλοι οι χουντικοί εδώ μαζευτηκαν;
Μητσοτάκης κ δημοκράτες δεν συμβαδίζει ....ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ειμεθα αγαπητε
Καλώς τα αρχιδια μας τα δυοκανε κανένα ταξιδάκι γόνε και άσε την πολιτική
Μητσοτακης ειναι αναρχομπαχαλος δυστυχως και αριστεριζει...Μητσοτάκης κ δημοκράτες δεν συμβαδίζει ....
Ενας Ανδρέας Παπανδρέου είναι ........δημόσιο ,συντάξεις κ όλοι οι υπόλοιποι να γαμηθουνεΜητσοτακης ειναι αναρχομπαχαλος δυστυχως και αριστεριζει...
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟΝ
πρεπει να αλλαξουν ΟΛΑΕμάς Ανδρέας Παπανδρέου είναι ........δημόσιο ,συντάξεις κ όλοι οι υπόλοιποι να γαμηθουνε
μα θεωρούμε αριστερίζοντες τους χουντικούς , μισοτελειωμένες δουλειές έκαναν,Όλοι οι χουντικοί εδώ μαζευτηκαν;
Ακόμα κ οι στρατιωτική έγιναν δημόσιοι υπάλληλοι τα τελευταία χρόνια ......πρεπει να αλλαξουν ΟΛΑ
καντε με υπουργο αμυνας ΚΑΙ δημοσιας ταξης να τα αλλαξω ΟΛΑ σε 6 μηνεςΑκόμα κ οι στρατιωτική έγιναν δημόσιοι υπάλληλοι τα τελευταία χρόνια ......
θέλω να είμαι ένας ταπεινός δεκανέας κέντρου αναμόρφωσης και εθνικής διαπαιδαγώγησηςκαντε με υπουργο αμυνας ΚΑΙ δημοσιας ταξης να τα αλλαξω ΟΛΑ σε 6 μηνες
εχω ρηξικελευθες αποψεις,νομους,συμπεριφορες...θέλω να είμαι ένας ταπεινός δεκανέας κέντρου αναμόρφωσης και εθνικής διαπαιδαγώγησης
ευχαριστώ , στας διαταγάς ΣΑΣ !!!εχω ρηξικελευθες αποψεις,νομους,συμπεριφορες...
θα εισαι υπευθυνος τηρησης
στην αναζήτηση είναι ακόμηαυτη την ιλενια που την εχουν θαψει τελικα? βρεθηκε το μνημα?
μην βριζεις ρε ντροπηΣωπάστε γαμημένοι κωλομπαράδες...
1968 απόσυρση Μεραρχίας
1974 ξεπούλημα Κύπρου.
Γτχ και γτπ της χούντας.
Ήρεμα το λέω....
Μετά τη Χούντα του Κόκκαλη μας ,η χουντα του '67 φαντάζει ερασιτεχνικηΣωπάστε γαμημένοι κωλομπαράδες...
1968 απόσυρση Μεραρχίας
1974 ξεπούλημα Κύπρου.
Γτχ και γτπ της χούντας.
Ήρεμα το λέω....