Νέα

Edging handjob

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akatergastos Outlaw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bonor07

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2014
Like
382
Πόντοι
20
παλαιότερα στέλνανε φωτό μια Τζορτζίνας petit και αυτή ,πρόκειται περί της ίδιας ;
Τι να σου πω,εμενα στη φωτο που μου εστειλε ελεγε τζωρτζια,το μαιο την πηρα πρωτη φορα

takis1969_1

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Εγώ εκπαίδευσα την δικιά μου να μου κάνει τέτοια κόλπα, αυτά είναι τα καλά να έχεις γυναίκα να μη ξέρει να μαγειρεύει.

Λοιπόν η Maya έχει κάτι video είναι παλιά μεν, αλλά είναι μαστόρισσα η Ρωσίδα ψάξτε το:
Πραγματικα αν εχεις χημεια με τη γυναικα σου και φυσικα ορεξη απο τη μερια της, μπορεις σιγα σιγα να βρειτε το σημειο αυτο και ειναι τελειο

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Μπορείτε να πάρετε μια μασατζου και να την εκπαιδεύσετε. Δηλαδή θα πρέπει να της μιλάς την ώρα που είναι να τελειώσεις για να σταματήσει. Εγώ αυτό το έκανα με την γκόμενά μου έγινε πολύ καλή σε αυτό αλλα παντα της έδινα σύνθημα ότι πάω να τελειώσω (έσφιγγα το μπούτι της) και το σταμάταγε. Μετά πάλι κτλ. Μια φάση δεν το άντεχα άλλο διότι με είχε φτάσει 1.5 ώρα έτσι και χτυπιωμουν σαν ψάρι διότι της άρεσε και είχε πολύ υπομονή. Μασατζου να ξέρει πότε θα τελειώσεις ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ. Εκπαίδευσε μια εσύ. Θα το εκτιμήσει.

Aggelos49

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2022
Like
196
Πόντοι
20
Ψάξε στο ίντερνετ και άμα βρεις το ίδιο θα κάτσω να με κλάσεις.
Καλημέρα
Καλημέρα Τέα!!!
Κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ, με έκανες και γέλασα. Δεν είμαι σε πολύ καλή φάση τελευταία και το είχα ανάγκη.
Καλή χρονιά εύχομαι να έχεις με υγεία και ό,τι καλύτερο σε εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Καλή χρονιά σε όλους αδέλφια.

Johny-come-lately

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2023
Like
75
Πόντοι
0
Κι αλλο, σε gif

Συνημμένα

• reward.gif
    reward.gif
    26,4 MB · Εμφανίσεις: 168
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
14
Πόντοι
0
καλησπερα, ειμαι καινουριος εδω στο σαιτ. Χρονια ασχολουμαι με το αθλημα, και στο εξωτερικο που ταξιδευω συνεχεια. Το καλητερο Edging που μου εχουνε κανει ειναι στο εξωτερικο. Στη Ζυρηχη ειναι το ενα (andana.ch) και το αλλο στη Βουδαπεστη (leatantramassage.com). Απιστευτη εμπειρια και στα δυο. Στην Αθηνα δυστηχως δεν εχω βρει κατι αντιστοιχο. Εχω διαβασει για την Τεα που αποτι καταλαβα το κανει, θα την προτιμησω καποια στιγμη. Αλλα οποιος επισκεφτει τα παραπανω μερη που εγραψα, αξιζει να δοκημασει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom