Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 947
- Πόντοι
- 81
@TEA κάποια τοποθέτηση; καλημέρα:-)αυτό ήθελα να πω!
Το κάνουν με επιτυχία και οι 2
@TEA κάποια τοποθέτηση; καλημέρα:-)αυτό ήθελα να πω!
Το κάνουν με επιτυχία και οι 2
Τεα κάνεις edging?Καλημέρα
Καλημέρα
Καφέ να ξυπνήσω πρώτα ρεεεε τρελοκομεία
Edging slowly progress@TEA κάποια τοποθέτηση; καλημέρα:-)
Άσε τα σαλονάτα μάνα μου και πες μου αν κάνειςEdging slowly progress
Εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δεν θα κάνω ανάλυση των τεχνικών πάνω στο Edging για ευνόητους λόγους.
Η πρακτική Edging slowly progress άκρο είναι βοήθημα, αυξάνει την λίμπιντο , βοηθάει τρομερά σε προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτισης, σε ανθρώπους που έχουν πρόβλημα με τον προστάτη, προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας, ανθρώπους που δεν έντονη διέγερση για ψυχολογικούς λόγους Και νοητικούς, απευθύνεται και σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας ώστε να ξαναμπούν στο παιχνίδι ενεργά, αφυπνίζουν την ενέργεια kundalini της σεξουαλικής διέγερσης βρίσκεται στη βάση της έκανες ας σε σχήμα φιδιού Γιατί πρήζεται σταδιακά και ανεβαίνει στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας όπου από κει ξεκινά μία χημική έκρηξη ώστε να μπορέσει ο άνθρωπος να έρθει είσαι δυνατή στύση και όμως έχουμε να κάνουμε με τις ενεργειακές θεραπεύτριες που ασχολούνται με τον εσωτερισμό δεν μπορεί να επιτύχει μία θεραπεύτρια η οποία ασχολείται αποκλειστικά και μόνο πρακτικά με ένα μασάζ σε καμία περίπτωση. Πρακτικά αυτό που θα μπορούσα να πω είναι μία αυξομείωση και εκγύμναση ώστε να υπάρχει ενθύμηση ο άνθρωπος μένει μόνιμα σε στύση για ώρες και υπό καθοδήγηση δεν βγάζουμε την ενέργεια έξω από το σώμα την κρατάμε κ την αυξάνουμε μέχρι το σημείο της εκσπερμάτισης.Περιλαμβάνει πολλούς κύκλους διέγερσης που μπορεί να οδηγήσουν σε πολύ πιο έντονο οργασμό η εσωτερικό τελείωμα, πολλές φορές προκαλεί τρέμουλο έντονα στο κορμί, για ελάχιστα δευτερόλεπτα μπορεί να χαθεί συνείδηση και ακοή,η εγκατάσταση κάποιων δευτερολέπτων θεωρείται κατά το ταντρικό κύκλο κατάσταση έκστασης. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα πολύ αργό βασανιστήριο που αποτέλεσμα έχει πάντα την αύξηση.
Τα άτομα που εκσπερματώνουν πρόωρα θα το βρουν ωφέλιμο επειδή μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια των σεξουαλικών δραστηριοτήτων. Αυτό μπορεί επίσης να παρέχει περισσότερες ευκαιρίες για πειραματισμούς και οικοδόμηση εμπιστοσύνης κατά τη διάρκεια του σεξ και του παιχνιδιού σύντροφό σας.
Αλλά επαναλαμβάνω ότι υπάρχει και ένα μυστήριο εσωτερισμού μυστικισμού κ μαγείας αν κάποιος είναι ενεργειακός θεραπευτής.
Αν απλά Μιλάμε για μία θεραπεύτρια τεχνικά με επιμονή θα βγει το αποτέλεσμα αλλά θα υπάρχουν τα ευτράπελα αν πέσετε σε λάθος χέρια. Εννοώντας ότι μπορεί να πρηστούν οι όρχεις, να προκαλέσει αιματουρία κάποια θεραπευτικά που δεν γνωρίζει την τεχνική η να προκαλέσει αιμάτωση του πέους και να διεγερθεί απότομα ο προστάτης πράγμα το οποίο δεν το θέλουμε και αντί να πάει προς το θετικό να σας βγει προς την αρνητική κατεύθυνση.
Ναι υπάρχει σχετικό κείμενο που το ανέβασα τώρα.. αλλά μπορούν να γράψουν και τις εμπειρίες τους παλιά μέλη που τους το έκανα στο παρελθόν με πολύ σοβαρά θέματα υγείας και πραγματικά είχαμε θεαματικά αποτελέσματα.Τεα κάνεις edging?
Απ’ όσες το ζήτησα, είτε με κοιτούσαν με απορία, είτε το έπιαναν σαν να ήταν λεβιέ ταχυτήτων.
Μωρό μου καλημέρα ξύπνησες;δηλαδή αν έκανες ανάλυση τι θα έγραφες?
και δεν έχει μπει και στο χθεσινό βραδυνό νήμα, σκέψου.καθε μερα και καινουρια γνωση προσφερουν τα αξιοτιμα μελη εδω μεσα.
ασκιτες, λεφακηδες κλπ τρωνε σκονη απο τα αποδυτηρια
πως να μπει με τετοιο ντορο ?και δεν έχει μπει και στο χθεσινό βραδυνό νήμα, σκέψου.
Μωρό μου καλημέρα ξύπνησες;δηλαδή αν έκανες ανάλυση τι θα έγραφες?
Γιατί μωρέ γκρίνια βλέπεις να γράφω πως το κάνω;;δηλαδή αν έκανες ανάλυση τι θα έγραφες?
Τι έγινε ρε παιδιά;και δεν έχει μπει και στο χθεσινό βραδυνό νήμα, σκέψου.
Μάνα μου, εγώ σε ρωτάω τι ώρα είναι κι εσυ μου αναλύεις πως φτιάχτηκε το ρολόι…Ναι υπάρχει σχετικό κείμενο που το ανέβασα τώρα.. αλλά μπορούν να γράψουν και τις εμπειρίες τους παλιά μέλη που τους το έκανα στο παρελθόν με πολύ σοβαρά θέματα υγείας και πραγματικά είχαμε θεαματικά αποτελέσματα.
Βέβαια δεν ξέρω αν Θέλουν να μιλήσουν τόσο πολύ για τα προσωπικά τους και τι προβλήματα αντιμετώπιζαν τότε..
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι είχαμε περιπτώσεις πολύ πρόωρης εκσπερμάτωσης, άνθρωποι Νέοι με ψυχολογικά θέματα οι οποίοι Δεν είχαν καμία διάθεση σχεδόν νέκρωση βίωναν, άνθρωποι ευνουχισμένοι από τις συζύγους η πρώην σχέσεις τους, άνθρωποι που μία είχαν στήσει μία δεν είχαν και δεν μπορούσανε να έρθουν σε καμία σεξουαλική επαφή, άνθρωποι με πολύ χαμηλή τεστοστερόνη λόγω ηλικίας αλλά και λόγω υγείας τελικά κατάφεραν αυτό που πίστευαν ακατόρθωτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μωρό μου καλημέρα ξύπνησες;
Από καύλες κομπλέ είμαστε κ σήμερα;;
Δεν παίζει να γραφτούν ποτέ λεπτομέρειες μόνο από μέλη που βίωσαν. Μία είναι ρε φίλε αυτή που το δίνει θα γράψει και πώς γίνεται;; Τους λόγους καταλαβαίνεις ελπίζωΆσε τα σαλονάτα μάνα μου και πες μου αν κάνεις
Λυπάμαι πολύ που δεν σε κάλυψα.Μάνα μου, εγώ σε ρωτάω τι ώρα είναι κι εσυ μου αναλύεις πως φτιάχτηκε το ρολόι…
ολα αυτα τα κειμενα, τα κανεις κλοπι παστα σκοϊλ ελικικου η' τα γραφεις λαϊβ οπως σου ερχεται η φαση ?Edging slowly progress
Εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δεν θα κάνω ανάλυση των τεχνικών πάνω στο Edging για ευνόητους λόγους.
Η πρακτική Edging slowly progress άκρο είναι βοήθημα, αυξάνει την λίμπιντο , βοηθάει τρομερά σε προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτισης, σε ανθρώπους που έχουν πρόβλημα με τον προστάτη, προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας, ανθρώπους που δεν έντονη διέγερση για ψυχολογικούς λόγους Και νοητικούς, απευθύνεται και σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας ώστε να ξαναμπούν στο παιχνίδι ενεργά, αφυπνίζουν την ενέργεια kundalini της σεξουαλικής διέγερσης βρίσκεται στη βάση της έκανες ας σε σχήμα φιδιού Γιατί πρήζεται σταδιακά και ανεβαίνει στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας όπου από κει ξεκινά μία χημική έκρηξη ώστε να μπορέσει ο άνθρωπος να έρθει είσαι δυνατή στύση και όμως έχουμε να κάνουμε με τις ενεργειακές θεραπεύτριες που ασχολούνται με τον εσωτερισμό δεν μπορεί να επιτύχει μία θεραπεύτρια η οποία ασχολείται αποκλειστικά και μόνο πρακτικά με ένα μασάζ σε καμία περίπτωση. Πρακτικά αυτό που θα μπορούσα να πω είναι μία αυξομείωση και εκγύμναση ώστε να υπάρχει ενθύμηση ο άνθρωπος μένει μόνιμα σε στύση για ώρες και υπό καθοδήγηση δεν βγάζουμε την ενέργεια έξω από το σώμα την κρατάμε κ την αυξάνουμε μέχρι το σημείο της εκσπερμάτισης.Περιλαμβάνει πολλούς κύκλους διέγερσης που μπορεί να οδηγήσουν σε πολύ πιο έντονο οργασμό η εσωτερικό τελείωμα, πολλές φορές προκαλεί τρέμουλο έντονα στο κορμί, για ελάχιστα δευτερόλεπτα μπορεί να χαθεί συνείδηση και ακοή,η εγκατάσταση κάποιων δευτερολέπτων θεωρείται κατά το ταντρικό κύκλο κατάσταση έκστασης. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα πολύ αργό βασανιστήριο που αποτέλεσμα έχει πάντα την αύξηση.
Τα άτομα που εκσπερματώνουν πρόωρα θα το βρουν ωφέλιμο επειδή μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια των σεξουαλικών δραστηριοτήτων. Αυτό μπορεί επίσης να παρέχει περισσότερες ευκαιρίες για πειραματισμούς και οικοδόμηση εμπιστοσύνης κατά τη διάρκεια του σεξ και του παιχνιδιού σύντροφό σας.
Αλλά επαναλαμβάνω ότι υπάρχει και ένα μυστήριο εσωτερισμού μυστικισμού κ μαγείας αν κάποιος είναι ενεργειακός θεραπευτής.
Αν απλά Μιλάμε για μία θεραπεύτρια τεχνικά με επιμονή θα βγει το αποτέλεσμα αλλά θα υπάρχουν τα ευτράπελα αν πέσετε σε λάθος χέρια. Εννοώντας ότι μπορεί να πρηστούν οι όρχεις, να προκαλέσει αιματουρία κάποια θεραπευτικά που δεν γνωρίζει την τεχνική η να προκαλέσει αιμάτωση του πέους και να διεγερθεί απότομα ο προστάτης πράγμα το οποίο δεν το θέλουμε και αντί να πάει προς το θετικό να σας βγει προς την αρνητική κατεύθυνση.
Σου ζήτησα να μου πεις πως γίνεται; Το πως γίνεται (ως πελάτης) το γνωρίζω. Το αν το κανεις ζήτησα να μάθω…Δεν παίζει να γραφτούν ποτέ λεπτομέρειες μόνο από μέλη που βίωσαν. Μία είναι ρε φίλε αυτή που το δίνει θα γράψει και πώς γίνεται;; Τους λόγους καταλαβαίνεις ελπίζω
Δεν εννοούμε αυτό.Happy end εννοεις. Ολες οσες κανουν μασαζ και σεξ, Ζητα το
Τέα....η ειδική στο.....σοβατισμα....χιχιχι....κορίτσι κάνω πλάκα προφανώς....εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι η τυχόν υπερδιέγερση του προστάτη....και οι οποίες αρνητικές συνέπειες της υπερδιέγερση για αρκετή ώραEdging slowly progress
Ψάξε στο ίντερνετ και άμα βρεις το ίδιο θα κάτσω να με κλάσεις.ολα αυτα τα κειμενα, τα κανεις κλοπι παστα σκοϊλ ελικικου η' τα γραφεις λαϊβ οπως σου ερχεται η φαση ?