Νέα

Edging handjob

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akatergastos Outlaw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
επενδυσε σε μια που σου αρεσει και μαθε την, δεν ειναι δα και πυρηνικη φυσικη. Εμενα τετοιου τυπου "γουστα" μου βγηκαν στο τελος πιο φθηνα και πιο αποτελεσματικα οταν πηρα αποφαση να ξεκινησω απο το μηδεν, και με καλυτερη χημεια με την κοπελα λογω πολλαπλων επισκεψεων, απο το να ψαχνω απο πορτα σε πορτα και να παιρνω παντα μετριο αποτελεσμα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.100
Πόντοι
3.506
επενδυσε σε μια που σου αρεσει και μαθε την, δεν ειναι δα και πυρηνικη φυσικη. Εμενα τετοιου τυπου "γουστα" μου βγηκαν στο τελος πιο φθηνα και πιο αποτελεσματικα οταν πηρα αποφαση να ξεκινησω απο το μηδεν, και με καλυτερη χημεια με την κοπελα λογω πολλαπλων επισκεψεων, απο το να ψαχνω απο πορτα σε πορτα και να παιρνω παντα μετριο αποτελεσμα.
Σοφές κουβέντες !! Τα σέβη μου :hi:

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
´
Οι πιο πολλές κοιτάνε να σε τελειώνουν να πάνε στον επόμενο. Όχι να σε σταματάνε κιόλας πριν το τελείωμα και πάλι από την αρχή.
Νομίζω ότι δεν είναι δυσκολο αυτή η υπηρεσία να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της κάθε θεραπεύτριας από γραφείο , ανεξάρτητη ή σε μασατζιδικο στην μισή ή μια ωρα που διαρκεί η συνάντηση .
Είναι εφικτό φτάνει να έχει την διάθεση και ικανότητα

olympos66

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
1.245
´

Νομίζω ότι δεν είναι δυσκολο αυτή η υπηρεσία να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της κάθε θεραπεύτριας από γραφείο , ανεξάρτητη ή σε μασατζιδικο στην μισή ή μια ωρα που διαρκεί η συνάντηση .
Είναι εφικτό φτάνει να έχει την διάθεση και ικανότητα
Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό.

Johnyrotten

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2011
Κριτικές
17
Like
521
Πόντοι
290
Όταν κάνει κάποιος edging σημαίνει πως λίγο πριν την κορύφωση κατά τη διάρκεια του σεξ*, κάνει ένα μικρό διάλειμμα, ‘κόβει’ δηλαδή τον οργασμό του και μετά από λίγο συνεχίζει ξανά. Σαν να ‘ακροβατεί’. Επί της ουσίας είναι μεν αυνανισμός από την μασσεζ ωστόσο χρειάζεται να έχει εμπειρία σε αυτό το πράγμα. Φοβάμαι αδερφέ νηματοθέτη πως κάτι τέτοιο δεν θα βρεις. Ελάχιστες μπορούν να καταλάβουν πότε πρέπει να σταματήσουν για να σε "βασανίσουν" σωστά. Οι περισσότερες από απλή υποχρεωση προς το 50αρικο θα σε αυνανίσουν στα γρηγορα για τελειώσεις σαν ζώο και άντε γεια. Λυπάμαι που το λέω έτσι χύμα. Έτσι είναι όμως. Ακριβώς.
Αυτό, ως εγχείρημα, θα έπιανε μόνο αν η μασσεζ θα ήταν τρανς γυναίκα, καθώς εκείνο το άτομο μόνο θα ήξερε πως να σε "φτιάξει" σωστά, λόγω του ότι ήταν/είναι άντρας βιολογικά.

*Πηγή: ONEMAN
Και όμως υπάρχει και το κάνει η tantrazoe! Σε φτάνει στα όρια σου, σε "κουλάρει" για λίγο και συνεχίζει μετά! Μπορεί να κρατήσει πολύ. Προσωπικά την πρώτη φορά που πήγα στον χώρο της στον Λυκαβηττό με "έπαιξε" έτσι για 30 λεπτά περίπου πριν με αφήσει να τελειώσω! Βέβαια με είχε "διαβάσει" από την αρχή!

Johnyrotten

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2011
Κριτικές
17
Like
521
Πόντοι
290
Σημείωση: Σε άλλο thread αναφέρεται το νέο της όνομα: zoetantranew και έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο στα Νότια! Συστήνεται!

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.497
Πόντοι
26.236
Δυστυχώς αυτα παίζουν μόνο στο εξωτερικό και από επαγγελματίες μασερ . Έχω κανει στο εξωτερικό και έχω φύγει ζαλισμένος απο ηδονή .
Εδώ ξεπέτα μόνο .τους ζητάς αν κάνουν το πιο απλό οπως lomi lomi και σε κοιτάνε λες και μιλας κινέζικα.

sssniper

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Like
53
Πόντοι
0
Mπορώ να έχω κάποιο τηλ επικοινωνίας με την Tantra Zoe? Eπίσης αναφέρθηκε και παραπάνω και είχα διαβάσει και παλιότερα για ένα μασατζίδικο στη Μεσογείων όπου κάνουν καλό φραπέ... αν μπορεί κάποιος να μας θυμίσει και διεύθυνση Ευχαριστώ

Έχει δικό της νήμα η Ζωή: `Forum > Μασάζ > Μασάζ στην Αθήνα > Tantrazoe` και υπάρχει πρόσφατο ποστ στο οποίο αναφέρει η ίδια που βρίσκεται αυτή την περίοδο καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας της.

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Για ρωτήστε και από Στεφανία μεριά.
Το έχει αναφέρει στο νήμα της.

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301
Φίλος αυτό που ζητάς υπάρχει, δουλεύει από το σπίτι και την λένε Μαρία ..Παλάμη, γκογκλισε την και θα την βρεις σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές...

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
θελει μερακι αυτο , μας φαγανε τα αρπα κολλα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom