Νέα

Edging: Ευχή και κατάρα (και συμβουλές).

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Βάγια
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Βάγια

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2025
Like
77
Πόντοι
0
Το edging είναι μια πρακτική που χρησιμοποιούν πολλοί, προκειμένου να διατηρήσουν πολύωρη στύση και σεξουαλική αντοχή.

Πως γίνεται;
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι, αλλά θα σταθώ σε δύο από αυτούς: solo edging και edging με σύντροφο.

Στο solo edging, βαράς μαλακία και σταματάς ακριβώς πριν από το the point of no return. Δίνεις μερικά λεπτά χρόνο για να ξεκουραστεί η πούτσα, κι έπειτα συνεχίζεις. Επαναλαμβάνεις τη διαδικασία όσο αντέξεις. Όσο πιο συχνά το κάνεις, τόσες περισσότερες φορές θα μπορείς να σταματάς.

Στο edging με σύντροφο, ισχύει η ίδια πρακτική. Οι διαφορές είναι:
  • Αντί για τη μαλακία, σταματάς το γαμήσι.
  • Αν η κοπέλα βοηθήσει, μπορεί να σε σταματά και να επεκτείνεται η απόλαυση.
Τι κερδίζεις:
Αποδεδειγμένη διάρκεια στύσης (οι μύστες φτάνουν και 12ωρα με σχεδόν συνεχή πούτσα κάγκελο. Κάντε μια αναζήτηση τον όρο και θα βρείτε πολλές επιπλέον πληροφορίες). Συμπερασματικά, η δυνατότητα πολύωρου γαμησιού που φτάνει στα ουράνια είναι εγγυημένη. Επιπλέον, όσο ασχολείσαι με το edging, τόσο μεγαλώνει η εμπειρία σου. Συνεπώς χύνεις όποτε επιλέξεις, χωρίς να ανησυχείς για τρίλεπτο σεξ (που ενδέχεται να ξενερώσει τη γκόμενα). Η τεχνική του edging συστήνεται για άτομα με θέματα πρόωρης εκσπερμάτισης, άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας που δυσκολεύονται να διατηρήσουν στύση, αλλά και για όσους θέλουν να συναγωνιστούν τους άνδρες πορνοστάρ με ασφαλή τρόπο (χωρίς ''συμπληρώματα διατροφής'' δλδ).

Τι χάνεις:
Όταν η πούτσα μάθει αυτή την τεχνική, δεν υπάρχει γυρισμός. Θα δυσκολεύεσαι να χύσεις σε συνευρέσεις που ''απαιτούν'' γρήγορο γαμησάκι. Έτσι, αποκλείονται επισκέψεις σε στουντέλα και λοιπές υπηρεσίες που η κοπελιά θέλει να σε ξεπετάξει. Επιπλέον, αν δεν έχεις μάθει τη σωστή τεχνική, κινδυνεύεις να μην μπορείς να χύσεις όταν το επιλέξεις. Τέλος, υπάρχει πιθανότητα να πάθεις πριαπισμό, που απαιτεί επίσκεψη σε νοσοκομείο.

Σημαντικά tips:
  • Στην αρχή, θα παθαίνεις κράμπες στα αρχίδια (το λεγόμενο blue balls). Μην πανικοβληθείς, απλά φρόντισε να χύσεις μόλις νιώσεις αυτό το αίσθημα. Μέσα σε 10 λεπτά θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Επιπλέον, δοκίμασε κρύες κομπρέσες κατ'ευθείαν στα παπάρια για ακόμα μεγαλύτερη ανακούφιση.
  • Το edging είναι ''σπορ αντοχής''. Χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο για να φτάσεις σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.
  • Μπορείς να δοκιμάσεις αν σου ταιριάζει πριν ''εθιστεί'' η πούτσα. Για αυτό το λόγο, μείνε σε ένα μικρό πρόγραμμα edging 3-4 ωρών. Αν το γουστάρεις, συνεχίζεις. Αν όχι, το σταματάς. Προσοχή: Μετά το μήνα, θα αρχίσεις να συνηθίζεις, οπότε κράτησε τη δοκιμαστική περίοδο στις 2-3 εβδομάδες.
  • Ο ''εθισμός'' είναι πιο συνηθισμένος σε άτομα με λίγη εμπειρία με γκόμενα/ες και σε άτομα κάτω των 30.
:kiss-mark:

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
8.437
Πόντοι
2.046
Pop Corn GIF by WWE

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.185
Πόντοι
3.846
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει με την ίδια γκόμενα να διαρκεί ώρες το σεξ και να μην έχεις πολλές εκτονώσεις με διαλείμματα. Τη γυναίκα τη ρώτησες; Α ναι, ξέχασα εσύ είσαι γυναίκα.
Και δε μου λες ρε Βάγια ,αυτά που γράφεις από πού τα γνωρίζεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι ΑΙ γαμήσου

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
299
Πόντοι
21
Αυτα ειναι διαθεσιμα στο γκουγκλ. Εγω για να ενυπωσιαστώ θέλω γιατροσόφι να χύνω και να μενει κάγκελο χωρις χάπια. Α...και να μην κανω καμιά προπόνηση σε τιποτα.

OP
OP
Βάγια

Βάγια

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2025
Like
77
Πόντοι
0
Ήμουν, αλλά είπα να δοκιμάσω σάρκα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει με την ίδια γκόμενα να διαρκεί ώρες το σεξ και να μην έχεις πολλές εκτονώσεις με διαλείμματα. Τη γυναίκα τη ρώτησες; Α ναι, ξέχασα εσύ είσαι γυναίκα.
Και δε μου λες ρε Βάγια ,αυτά που γράφεις από πού τα γνωρίζεις;
Δεν είναι υποχρεωτικό. Φυσικά και γίνεται αυτό που ανέφερες. Όσο για το από που τα ξέρω, δες την υπογραφή μου.
Βασικά από θήλυ, αναμέναμε κάτι για squirting. :coffee:
Να κάνω νήμα και γι'αυτό. Είπα να εστιάσω στις ανδρικές τεχνικές για αρχή. Είμαι λίγες ημέρες μέλος, υπομονή.

@george150 Υπάρχουν γιατροσόφια αλλά δεν τα προτείνω. Γενικά δεν θα προτείνω ποτέ κάτι που έχει εξαιρετικό ρίσκο για την υγεία του ατόμου.

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
Ήμουν, αλλά είπα να δοκιμάσω σάρκα.

Δεν είναι υποχρεωτικό. Φυσικά και γίνεται αυτό που ανέφερα. Όσο για το από που τα ξέρω, δες την υπογραφή μου.

Να κάνω νήμα και γι'αυτό. Είπα να εστιάσω στις ανδρικές τεχνικές για αρχή. Είμαι λίγες ημέρες μέλος, υπομονή.

Δείτε.

Από μαλακία και λοιπές κατά μόνας τεχνικές, τα μέλη του σάη είναι εξπερ.

Στο όταν υπάρχει παρτενέρ είναι που δεν τα πάνε καλά.

Επικεντρώστε λοιπόν εκεί.

OP
OP
Βάγια

Βάγια

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2025
Like
77
Πόντοι
0

Κράμπα στα αρχίδια ? :confused:

Μλκ μου ούτε να το φανταστώ :coffee:
Σαν δασκάλα, οφείλω να ενημερώνω για τα πάντα.
Δείτε.

Από μαλακία και λοιπές κατά μόνας τεχνικές, τα μέλη του σάη είναι εξπερ.

Στο όταν υπάρχει παρτενέρ είναι που δεν τα πάνε καλά.

Επικεντρώστε λοιπόν εκεί.
Θα το έχω κατά νου.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
34.076
Πόντοι
22.936
Σαν δασκάλα, οφείλω να ενημερώνω για τα πάντα.

Θα το έχω κατά νου.
Κυρία δασκάλα , εσείς μπορείτε να με διδάξετε για τις τεχνικές στο παίξιμο πούτσας ? :coffee:

Θα προτιμούσα εργαστηριακό μάθημα παρακαλώ :glasses:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
78.447
Πόντοι
12.056
Κυρία δασκάλα , εσείς μπορείτε να με διδάξετε για τις τεχνικές στο παίξιμο πούτσας ? :coffee:

Ανοίγουν βλέπω συνεχώς νήματα υψηλής ποιότητας

OP
OP
Βάγια

Βάγια

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2025
Like
77
Πόντοι
0

Ως πρώην ΑΙ, λειτουργώ μόνο μέσω python.
Ανοίγουν βλέπω συνεχώς νήματα υψηλής ποιότητας
Μην περιμένεις προκοπή από δικά μου νήματα.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
34.076
Πόντοι
22.936

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
78.447
Πόντοι
12.056
OP
OP
Βάγια

Βάγια

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2025
Like
77
Πόντοι
0
Τεχνικές για παιξοπουλάκηδες νομίζω έλειπαν από το παρών ιστότοπο αγαπητέ :coffee:
Διαβάστε προσεκτικά, παρακαλώ. Επικεντρώνομαι στην αντοχή. Ως κοπέλα, εντυπωσιάζομαι (και θέλω) επιβήτορα που να αντέχει και να μην με χύνει στο 10λεπτο. Συνεπώς, δεν αφορά solo καταστάσεις το νήμα. Pleasure a girl. She will love it.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom