Νέα

Έχουν ο αντμίν και οι μοντς εδώ μέσα κλώνους και ποιούς υποψιάζεστε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thessalos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ΝΑΝΙ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μα τι λέτε?Δεν υπάρχουν κλωνοι στου μπου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καποιο κακοβουλοι λενε και για μενα οτι ειμαι κλωνος της λουκρητιας......περιμενω μια δηλωση διαψευσης απο την ιδια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

για να παμε παρακατω ......

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λουκρίτω τι κάνουν οι κοσμοκοκκόνες ρε ?Παίζει κανένα θέμα με πίπες να μπω? :grin:
μπες ανελεητα!!!!επαιξε καλο σκηνικο χτες...μπες στο ερωτας και σεξ στο θεμα του λιτζ"Ζ!μολις χωρισα"....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στο θεμα μας τωρα.....κατσικολαγνοι,εναεριτες κλπ .....ηταν οντως κλωνοι μοντ; :think: :think: :think:

εχω αποριες..... :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε δε πα νάχουν......και 5 και 10 κλώνους ο καθένας......καλά κάνουν ...χρειάζεται και αυτό.....το θέμα έιναι όχι αν έχουν κλώνους αλλά να κάνουν την δουλειά τους αμερόληπτα και σωστά......τι κάθεστε και ψάχνετε τώρα....εδώ τα μισά μέλη έχουν κλώνους....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
βρε δε πα νάχουν......και 5 και 10 κλώνους ο καθένας......καλά κάνουν ...χρειάζεται και αυτό.....το θέμα έιναι όχι αν έχουν κλώνους αλλά να κάνουν την δουλειά τους αμερόληπτα και σωστά......τι κάθεστε και ψάχνετε τώρα....εδώ τα μισά μέλη έχουν κλώνους....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άσε ρε...Λίλα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φιλε διπλα τι θα γινει;στο κλασιμο με εχετε..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καντε με να φαινομαι λιγο μεσα στην μαζα..... ;)

Επισκέπτης
οπως εσυ που κρατας το τηλ της μαρινας για παρτη σου..
ΧΟΥ ρε νινη..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
thessalos
Ανώτερος

Αποσυνδεδεμένος

Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: gl στις: σήμερα στις 18:58 »
Παράθεση  Απάντηση  Διαγραφή 
γεια σου αγνωστε φιλε....πες τους οτι δεν εισαι κλωνος μου επιτελους να σταματησουν να με ζαλιζουν.....   

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οριστε πμ...σαν αυτα που ποσταρει ο αρκανς...αληθινα και βγαλμενα απο την ζωη..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα βρω και του εναεριτη μετα.... ;)

Επισκέπτης
thessalos
Ανώτερος

Αποσυνδεδεμένος

Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: gl στις: σήμερα στις 18:58 »
Παράθεση  Απάντηση  Διαγραφή 
γεια σου αγνωστε φιλε....πες τους οτι δεν εισαι κλωνος μου επιτελους να σταματησουν να με ζαλιζουν.....     
αααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μας εψησες..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom