Επισκέπτης
φωτο απο τα δελα της φυλης που περνω τις εισπραξεις εχεις???Υπαρχει φωτογραφια του βρωμιαρη του πλεζουρα σε σαλόνακι γνωστου studio να γλειφει τις πατρωνες.Πλεζουρα μπουχεσα σου γαμω την τρεσα καραφλα.
φωτο απο τα δελα της φυλης που περνω τις εισπραξεις εχεις???Υπαρχει φωτογραφια του βρωμιαρη του πλεζουρα σε σαλόνακι γνωστου studio να γλειφει τις πατρωνες.Πλεζουρα μπουχεσα σου γαμω την τρεσα καραφλα.
τσουζει???Ελα μωρε ο αφραγκος ανεπαγγελτος γλειφτης του κερατα.Μου αρεσει που το παιζει και ιστορια σε αξιολογα μελη εδω.Ban και στο cosmopolitan το νουμερο.
ααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Κλαψε πουστρακι,πηγαινε στα φιλαρακια σου να μαθεις IP και τα λοιπα παρε φορα και κλασε μου τα αρχιδια.Θα πληρωσεις για ολα αυτα που εχεις κανει εδω για τα βρισιδια σε μανες,για τις απειλες οτι ταχα ξερεις προσωπικα στοιχεια μελων και για τους κλωνους με τις ψευτικες κριτικες σου.
Πλεζουρα ΤΕΛΟΣ
Ελα μωρε ο αφραγκος ανεπαγγελτος γλειφτης του κερατα.Μου αρεσει που το παιζει και ιστορια σε αξιολογα μελη εδω.Ban και στο cosmopolitan το νουμερο.
παρε φορα νουμερο..Σιγα μην ασχοληθουμε με τον πλεζουρα που καθεται απο το πρωι μεχρι το βραδυ και τον παιζει μπροστα απο τον υπολογιστη.Τουλαχιστον κανενα χαρτζηλικι του δινουν η και εκει κοροιδο τον πιανουν.
Πλεζουρα ετσι και ξαναπειραξεις κολλητο μου εδω περα θα ξαναρθω.
Σιγα μην ασχοληθουμε με τον πλεζουρα που καθεται απο το πρωι μεχρι το βραδυ και τον παιζει μπροστα απο τον υπολογιστη.Τουλαχιστον κανενα χαρτζηλικι του δινουν η και εκει κοροιδο τον πιανουν.
καμμενος..εχμμ αυτο κανεις και στα 16 σου ποστς
σοβαρα τωρα, την ειπε σε φιλο σου και ηρθες να καθαρισεις?
καμμενος..
εχω στειλει πολλα πουστρακια στον ψυχιατρο..
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ..
Σιγα μην ασχοληθουμε με τον πλεζουρα που καθεται απο το πρωι μεχρι το βραδυ και τον παιζει μπροστα απο τον υπολογιστη.Τουλαχιστον κανενα χαρτζηλικι του δινουν η και εκει κοροιδο τον πιανουν.
ο καλαχαν..
ποιος εισαι ρε παιχτη;
τριψου αλλου ρε ......δεν σε γαμαω....θα σε αναλαβει μαλλον αυτος.....ο καλαχαν..
ηρθε να καθαρισει..
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
εχεις ελπιδες..
υπαρχουν μεγαλυτεροι καμμενοι απο εσενα..
Ο Πλεζουρας ειναι το πουτανακι μου.Πουτανακι μου στην Καβαλας να μου φερεις την εισπραξη και μετα να γραψεις ψευτικες κριτικες με τους κλωνους σου να γουσταρουμε.
Ο Πλεζουρας ειναι το πουτανακι μου.Πουτανακι μου στην Καβαλας να μου φερεις την εισπραξη και μετα να γραψεις ψευτικες κριτικες με τους κλωνους σου να γουσταρουμε.