Επισκέπτης
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ..
ω ρε κλωνοεπιθεση αποψε........
τα εχω κανει & παραμιλανε τα πουστρακια..
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ..
ω ρε κλωνοεπιθεση αποψε........
σιγα τα αιματα ρε παλικαρι...... ;)[move][size=60pt]Peace λεμε....[/size][/move]
μπα κανας μοντ θα επεμβει κοκκινος.....oπα τι νικνειμ ειναι αυτο??
λες να επεμβουν οι κοκκινες ενισχυσεις??
οριστε ....τι καταλαβες;σε μουταραν μαλακα μοντ-κλωνε....επρεπε να σουν πιο προσεκτικος....Ο Πλεζουρας ειναι το πουτανακι μου.Πουτανακι μου στην Καβαλας να μου φερεις την εισπραξη και μετα να γραψεις ψευτικες κριτικες με τους κλωνους σου να γουσταρουμε.
[/color[/URL]]
οριστε ....τι καταλαβες;σε μουταραν μαλακα μοντ-κλωνε....επρεπε να σουν πιο προσεκτικος....
στον υπνο τους με βλεπουν..οριστε ....τι καταλαβες;σε μουταραν μαλακα μοντ-κλωνε....επρεπε να σουν πιο προσεκτικος....
ο χρυσαυγουλιδης ειμαι & θα σας γαμησω ολους πουστρακια..πλέζουρα είσαι ρουφιάνος της ασφάλειας .
Κάνεις τον αριστερό για να φακελώνουνε όποιον παρασύρεται μαζί σου και ξεκαμπίζει !
Γι αυτό όποιος σε βρίζει τον μιουτάρουνε !
οριστε ....τι καταλαβες;σε μουταραν μαλακα μοντ-κλωνε....επρεπε να σουν πιο προσεκτικος....
πεσε στην πρεζα..
Πουτανακι πλεζουρα οταν εκανα κλωνους εγω εσυ επλενες την κιλοτα σου.
Λοιπον ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ θα επιστρεψω.Προσεχε καλα κλεισε τον υπολογιστη σου τραβα μαλακια και κοιμησου.
θες να σε ξαναμιουταρω???επρεπε οντως.καρφωθηκε τζαμπα και μονος του με την μια. γραψε 50 ποστς και αρχισε την μαλακια σου μετα ρε φιλε.
κατευθειαν οι κοκκινες ενισχυσεις ομως.. με την μια.με το πρωτο ποστ. τον προστατευουνε τον πλεζουρα
θες να σε ξαναμιουταρω???
τι;πηγε κιολας;δε ξερω ποιος ειπε στον πλεζουρα να παει στο κοσμοπολιτα αλλα αντε!!!!!!!!!!!!!
δε θελω μαλακιες!!!!!!!!!!
Kανω οτι θελω και αυτο σε ποναει.Πουτανα σε εχω κανει.
Χυνω στην καραφλα σου ΜΟΥΛΕ.
Ποσες ψευτικες κριτικες εκανες σημερα?