gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
α γεια σου....τι θα γινει;πρεπει να πηδηχτω με καποιον συγκεκριμενο ή με ολους;στρακι ειναι..
θελει να το πηδηξεις λιγο..
α γεια σου....τι θα γινει;πρεπει να πηδηχτω με καποιον συγκεκριμενο ή με ολους;στρακι ειναι..
θελει να το πηδηξεις λιγο..
Μα τι λέτε?Δεν υπάρχουν κλωνοι στου μπου
αχαχαχαχαχα που σαι μωρη τσουλααααααααααααααααααααααααα!!!
*μπες φεις!*
ασε μας...κλωνιάρα!!! :S :S :S
βαλτε εναν τιτλο στο νικ ρε παιδι μου....τι; σκετο νεος;
τοτε πρεπει αληθεια να κλωνοποιηθω...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαΚερδισε μονος σου τον τιτλο οπως τον κερδισες εδω
θα βρω και του εναεριτη μετα.... ;)
Δε χρειάζεται, μεγάλε. Εγώ δεν το κρύβω ότι είμαι κλώνος.
Πάρε και φωτογραφία από εφημερίδα.
Κλώνος Δημάρχου.
Δήμαρχος έγινα μετά από εναερίτης. Εκλέχτηκα χάρη στον Duracell (με βοήθησε στην καμπάνια και έδωσε και λεφτά).
Από πίσω, στο πράσινο, τα υπόλοιπα κλωνάρια.
Του δέντρου.
το θρεντ των αδιασειστων αποδειξεων.....δεν μασαω..
το εχει ξαναγραψει..
ο ιπποτης εχει φτιαξει κλωνο & μας δουλευει ομαδικα..
δεν ξερεις ποσο μουνακια ειναι οι μοντερατορες..
Πλεζουρα ετοιμασου,ο αριωνας σε ψαχνει να σε γλεντησει.Και αυτο ειναι υποσχεση και απειλη.
Εχεις λίγο αίμα στα χείλη...εννοειται οτι ετοιμαζεται. τον αριωνα τον εφαγε η κλικα.τους τα λεγε χυμα και σταρατα. και ηταν και αεκ φανατικος.
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Πλεζουρα ετοιμασου,ο αριωνας σε ψαχνει να σε γλεντησει.Και αυτο ειναι υποσχεση και απειλη.
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
καρφωθηκες..
τι μαλακα εισαι???
ξερει αυτος..Δεν ειμαι αυτος ρε συ
χωσεεεεεεε..Πλεζουρα ποσους κλωνους εχεις για να γραφεις κριτικες σε studio.Απλυτε τον πουλο!!!
Πλεζουρα ποσους κλωνους εχεις για να γραφεις κριτικες σε studio.Απλυτε τον πουλο!!!
ξερει αυτος..
Υπαρχει φωτογραφια του βρωμιαρη του πλεζουρα σε σαλόνακι γνωστου studio να γλειφει τις πατρωνες.Πλεζουρα μπουχεσα σου γαμω την τρεσα καραφλα.