gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μετα ομως ασχολουσουν με τον μπολντ συνεχεια.... :-* :-* :-*γιατι εγω που ειδα πρωτη το θρεντ? :- Κλασιμο κανονικα >
μετα ομως ασχολουσουν με τον μπολντ συνεχεια.... :-* :-* :-*γιατι εγω που ειδα πρωτη το θρεντ? :- Κλασιμο κανονικα >
χου μωρη,αυτο θα μου το πληρωσεις
Σαρεσε μωρη μπαμια?αχαχαχαχαχαχ QQ ΟΛΟΙ αααααχαχαχαχαχαχαχα
μετα ομως ασχολουσουν με τον μπολντ συνεχεια.... :-* :-* :-*
Σαρεσε μωρη μπαμια?
Εισαι αλλος ενας που νομιζει οτι εχει "μερισμα",θεση κτλ σε ενα σαιτ καποιου αλλου.το σαιτ μας ειναι πρωτοπορο...
και εχεις λαθος επισης αντιληψη περι αυτου του "μαγαζιου".
οχι απεναντιας...κατανοω αυτο που λες και εν πολλοις το δεχομαι.....Εισαι αλλος ενας που νομιζει οτι εχει "μερισμα",θεση κτλ σε ενα σαιτ καποιου αλλου.
Οταν καταλαβεις τι σημαινει "οελατης" και πως ο αλλος κονομαει απο τα δικα σου κλικ τοτε,ισως καταλαβεις οτι δινεις πολυ σημασια
σε ενα μεσο που στην ουσια ειναι "αερας".
Μην το παρεις ως επιθεση,απλα ως παρατηρηση απο καποιον που ισως θελει να σου πει απλα,οτι αφιερωνεις πολυ χρονο στο μεσο αυτο εδω μεσα
και εχεις λαθος επισης αντιληψη περι αυτου του "μαγαζιου".
Σιγα μην κατσει ο νταβας να ασχοληθει με μια κριτικη!
Θα φτιαξει 10 κλωνους και θα την κανει διασημη την καθε πατσαβουρα!
Περα απο αυτο οποια ειναι για τον πουτσο θα χαντακωθει στη βαθμολογια διοτι ετσι πρεπει να γινει!
Οποια ειναι αξια και το κατεχει το αθλημα θα παρει καλο βαθμο (κι μια καραμελα δωρο)!!!
ελα ρε εβιλ....που χαθηκες εσυ ρε φιλε;Απλά τα πράγματα: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΣΚΑΤΑ, και αν ασχοληθείς να σαι έτοιμος...
Σε αυτά τα θέματα είναι ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε και πάμε γι άλλα!
ελα ρε εβιλ....που χαθηκες εσυ ρε φιλε;
απλά είμαι από αυτούς που αν δεν έχουν κάτι να πουν απλά σιωπούν!
οχι ρε ο εβιλ ειναι φιλικο νικ απο παλια....απλα ξεκοψε πολυ απο περσι απο το φορουμ....να να βλεπω τον εαυτο μου
μακρια απο τον μπροοοοοοοοο μου >
οχι ρε ο εβιλ ειναι φιλικο νικ απο παλια....απλα ξεκοψε πολυ απο περσι απο το φορουμ....
εχουμε και μεις ενα θεμα ...δες πμ....καπως βγηκες απο την λιστα φιλων...τι παιχτηκε δεν ξερω ....και σ ειχα και πρωτη.... και παιζει να μην φτιαχνεται κιολας μ αυτα τα γλομπεοπροφιλ του διαβολου που μας βαλαν....
Ζεις ακόμη εσύ?οχι ρε ο εβιλ ειναι φιλικο νικ απο παλια....απλα ξεκοψε πολυ απο περσι απο το φορουμ....
εχουμε και μεις ενα θεμα ...δες πμ....καπως βγηκες απο την λιστα φιλων...τι παιχτηκε δεν ξερω ....και σ ειχα και πρωτη.... και παιζει να μην φτιαχνεται κιολας μ αυτα τα γλομπεοπροφιλ του διαβολου που μας βαλαν....