Νέα

Έχω τρελαθεί!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MATURELOVERR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
ρε τι ειναι αυτα που λετε του παιδιου....υπαρχει περιπτωση να κανει κατι η 60αρα χωρις εχεμυθεια;;...τι θα βγει να πει οτι εχω σχεση με ενα κατα 30 χρονια μικροτερο μου;;;.θα την παρουν με τα γιαουρτια οι γνωστοι και φιλοι του κυκλου της ....κρα κανει το μουνι της για πιτσιρικα να την ξεσκιζει απλα αν δεν κανεις εσυ την πρωτη κινηση αυτη δεν θα την κανει ποτε γιατι φοβατε ...μετα τη πρωτη κινηση ομως θα τα κανει ολα αυτη....ορμα φιλε και μη μασας ...βεβαιωσου οτι οντως παιζει η γιαγια και μετα ξηγησου της ...οτι σε καβλωνει και μεχρι εκει ...πας δινεις φευγεις οποτε εχεις καυλες ...αν και σε βλεπω να πηγαινεις για συγκαττοικηση ...αντε καλο βολη αρχηγε....

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ξέσκισέ την από παντού, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό. Μην είσαι μαλάκας. Στο κάτω-κάτω, καλύτερο να μετανιώνει;ς για κάτι που έχεις κάνει, παρά για κάτι που δεν έκανες ποτέ.

proagogos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξέσκισέ την από παντού, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό. Μην είσαι μαλάκας. Στο κάτω-κάτω, καλύτερο να μετανιώνει;ς για κάτι που έχεις κάνει, παρά για κάτι που δεν έκανες ποτέ.

πεστο ξανα μεγαλε :thumbsup:

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΣΤΗ Γειτονια μου ,κυκλοφορει μια 70 ετων, που μαλλον διψαει για σπερμα γιατι ειναι και αυτη χηρα...ενδιαφερεσαι να την γαμησεις και αυτην?

OP
OP
M

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
μαγκες η κυρια ειναι καπως ετσι...
ας μου πει ενας οτι δεν την πηδαγε.

Συνημμένα

• thumb2.jpg
    thumb2.jpg
    10,7 KB · Εμφανίσεις: 40

nobody

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γιαγιακα χυνεις?
Οχι παιδακι μου πυον ειναι. :grin: :grin: :grin:
ρε παμε καλαααα 60 χρονων ειναι

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πρόσεχε μόνο μη της ανέβει η πίεση πάνω στο γαμήσι και σου μείνει!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Φίλε μου όση καύλα κρύβει ένα πιπινάκι που στενάζει παθιάρικα όταν του το χώνεις δεν υπάρχει περίπτωση να τη βρεις με τη ..γιαγιακα!!!Προσωπικές απόψεις εκφράζω επειδή μας ρωτάς..

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Κοιτα,αν η συγκεκριμενη που λες ειναι σαν τη φωτο που εβαλες,χαλαλι της και ο πατσας που θα πιασεις,τα βυζια της που θα ειναι πεσμενα....

Αν στο καπακι μετα τη φαση που θα κανετε αρχισει αυτη να σου μιλαει για εγγονια της,δε θα ξενερωσεις?

Αλλα παλι,γουστα ειναι αυτα...

lado

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Φίλε μου όση καύλα κρύβει ένα πιπινάκι που στενάζει παθιάρικα όταν του το χώνεις δεν υπάρχει περίπτωση να τη βρεις με τη ..γιαγιακα!!!Προσωπικές απόψεις εκφράζω επειδή μας ρωτάς..

εγραψες με λογια, οσα ειχα στο μυαλο μου ως συναισθημα και εικονα.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ψτττ, φίλε, αν είναι όπως η γκόμενα στη φωτογραφία, τότε μην ακούς κανέναν εδώ μέσα, και ΓΑΜΑ ΤΗΝ.

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
μαγκες η κυρια ειναι καπως ετσι...
ας μου πει ενας οτι δεν την πηδαγε.
Ξεκινα με στομα,κατεβα παρακατω και τελευταιο ασε το πρωκτικο....ρε ξεσκισε την. Milf του καρακερατα ειναι.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
για MILF δεν το συζητώ..GILF σίγουρα (Grannie I love to Fuck)

πάντως είναι πολύ gamable η κυρία

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Μου 'χε πεί κάποιος, κάποτε (δε θυμάμαι ποιος και πότε, για να' μαι ειλικρινής) ότι πριν χρόνια, έκαναν πεζοδρόμιο, στον παράδρομο της παραλιακής, ανάμεσα σε ʼγιο Κοσμά και Γκολφ Γλυφάδας, λίγο πιο κάτω από το Romeo, κάτι πενηντάρες, πενηνταπεντάρες, ή ακόμη και εξηντάρες. Είχατε ποτέ ακούσει κάτι παρόμοιο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom