giorgos doul
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έλα ρε τύπε μην μας ξενερώνεις... 64 χρονών γριά την έκανες μουνάρα
xm δεμ προλαβα να λειψω παλι στο εξωτερικο για 5 ημερες και να σου παλι τα κερατα μου!!!!!!!Καλημέρα!Ξέρω σε ποιο φυσικοθεραπευτήριο αναφέρεσαι!Εκεί πήγαινα και γω μόνο και μόνο για ένα μωρό.... το παίζα άρρωστη απίστευτα σκηνικά , καμακώματα έχω δει εκεί μέσα
Καλημέρα!Ξέρω σε ποιο φυσικοθεραπευτήριο αναφέρεσαι!Εκεί πήγαινα και γω μόνο και μόνο για ένα μωρό.... το παίζα άρρωστη απίστευτα σκηνικά , καμακώματα έχω δει εκεί μέσα
Για το ίδιο λέμε...! μόνο που εγώ πήγαινα για έναν ασθενή!μας κλείναν ρανταβού μαζί!Αρσενικο μωρο?
Στη δικη μου εποχη ειχε 2 τουμπανακια... Τον Αλεξη και τον Αντωνη (αν λεμε το ιδιο θεραπευτηριο ;))
Καλημέρα......που πήγες πάλι εσυ ;;;;πολύ κοσμοπόλιταν είσαι...xm δεμ προλαβα να λειψω παλι στο εξωτερικο για 5 ημερες και να σου παλι τα κερατα μου!!!!!!!
περιγελος στην πολη μου εχω γινει
ας τις μαλαγανιες και λεγε ποιος ειναι να κατεβω κατω να τον τσακισω!!!!!!!Καλημέρα......που πήγες πάλι εσυ ;;;;πολύ κοσμοπόλιταν είσαι...
Για το ίδιο λέμε...! μόνο που εγώ πήγαινα για έναν ασθενή!μας κλείναν ρανταβού μαζί!
έχω δώσει χαβαλετζίδικα λεφτά εκεί...
Αχχχχχχχχχ μη μου το θυμίζειςςςςςςς!!έχουμε το no stop party ρε γμτ αυτές τις μέρες!!θα με ενημερώσεις λεπτομερώς για την κινηση κτλ ε;;;;;ας τις μαλαγανιες και λεγε ποιος ειναι να κατεβω κατω να τον τσακισω!!!!!!!
Ημουν πανω βουλγ και ρουμαν και κατεβηκα για τα καρναβαλια , θα ντυθω bourdela.com
χθες μπεζερ μολις εφτασα εδω πηγα εκει και γινοταν πανικος αλλα εκατσα μονο μιση ωρα γιατι ημουν λιωμα απο το ταξιδι μεχρι τις δυοΑχχχχχχχχχ μη μου το θυμίζειςςςςςςς!!έχουμε το no stop party ρε γμτ αυτές τις μέρες!!θα με ενημερώσεις λεπτομερώς για την κινηση κτλ ε;;;;;
λοιπον επανερχομαι μετα απο πολλα χρονια και απανταω στο θεμα που ειχα ανοιξει για να ενημερωσω για την εκβαση της φασης γιατι εχει πλυ ενδιαφερον.
Οφείλουμε να παραδεχθούμε, ότι τουλάχιστον δεν αμέλησες να ενημερώσεις την ομήγυρη.....
κανε αυτο που λεει το πουλι σου τυπε μου!μαγκες και αδερφια!δουλευω σε καταστημα και ερχομαι σε επαφη με πολυ κοσμο καθημερινα και πολυς ξ'αυτων ειναι και μουνακια!κανω αυτη τη δουλεια 10 χρονια περιπου και πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο που θα σας πω.ειναι ρε μαγκες μια 60αρα(χηρα) τρομερη γκομενα και πολυ περιποιημενη.η παλιοβρωμα ειναι σκετη καβλα!φοραει μια μπλουζα με κουμπια που αν και κουμπωμενα βλεπεις καθαρα τις ολοστρογγυλες βυζαρες της που ποτε δεν φορανε σουτιεν.και σημερα παλι ηρθε και μου χαρισε ενα χαμογελο που μολις το αντικρυσα κοντεψα να χυσω!φαινεται στρωμενη δουλεια αλλα απο την αλλη εχω και ενα σοβαρο δεσμο.τι κανουμε τωρα? :-
τωρα που ανοίγει ο καιρός να πάμε καμμιά πάτρα να μαζεψουμε ..........παπαρούνες Παριζιέν
.......ρε αβγω ,εχεις παλαβωσει τελειως????ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΠΟΣΤ ΤΟΥ 2006??????κανε αυτο που λεει το πουλι σου τυπε μου!
.......ρε αβγω ,εχεις παλαβωσει τελειως????ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΠΟΣΤ ΤΟΥ 2006??????
Έκανα τα μασαζάκια μου όμωςΚαλη εισαι και του λογου σου
Εκανες το Μητσο (ακομα πιο) πλουσιο
όχι δεν τα πρόλαβα...δεν είμαι τόσο μεγάλη!χθες μπεζερ μολις εφτασα εδω πηγα εκει και γινοταν πανικος αλλα εκατσα μονο μιση ωρα γιατι ημουν λιωμα απο το ταξιδι μεχρι τις δυο
σημερα νμιζω οτι οι φοιτητες κανουν στο κυβερνειο
αλλα εμενα παντα απο μικρος μου αρεζαν τα μπαλνταφαν στη προβα!!!!!!τα προλαβες??????
τι γιαγια σου θα γαμησειςμαγκες και αδερφια!δουλευω σε καταστημα και ερχομαι σε επαφη με πολυ κοσμο καθημερινα και πολυς ξ'αυτων ειναι και μουνακια!κανω αυτη τη δουλεια 10 χρονια περιπου και πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο που θα σας πω.ειναι ρε μαγκες μια 60αρα(χηρα) τρομερη γκομενα και πολυ περιποιημενη.η παλιοβρωμα ειναι σκετη καβλα!φοραει μια μπλουζα με κουμπια που αν και κουμπωμενα βλεπεις καθαρα τις ολοστρογγυλες βυζαρες της που ποτε δεν φορανε σουτιεν.και σημερα παλι ηρθε και μου χαρισε ενα χαμογελο που μολις το αντικρυσα κοντεψα να χυσω!φαινεται στρωμενη δουλεια αλλα απο την αλλη εχω και ενα σοβαρο δεσμο.τι κανουμε τωρα? :-