Νέα

Έχω τρελαθεί!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MATURELOVERR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Έλα ρε τύπε μην μας ξενερώνεις... :fuck2: 64 χρονών γριά την έκανες μουνάρα :humpleg:

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Εγώ νομίζω ότι ο μεγάλος θέλει σιγοντάρισμα και κουβέντα να γίνεται...Ρε μεγάλε,τι έχεις τρελαθεί? εδώ ο κόσμος έχει κυριολεκτικά τρελαθεί με όλη την χαοτική,οικονομική κατάσταση που επικρατεί και δεν ξέρει τι να κάνει και μας εμφανίζεις ως πρόβλημα το πουρό που θέλει πούτσα? Ε και,τι κι αν έχεις γκόμενα? γουστάρεις την πουράκλα ? τράβα γάμα την....Αν είναι να τρελένεσαι με κάτι τέτοια,με πιο σοβαρά δηλαδή,τι θα κάνεις? Ρίχτης κι ένα καυλί από μένα...έτσι της ξεκωλιάριας..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
Καλημέρα!Ξέρω σε ποιο φυσικοθεραπευτήριο αναφέρεσαι!Εκεί πήγαινα και γω μόνο και μόνο για ένα μωρό.... το παίζα άρρωστη :cheesy:απίστευτα σκηνικά , καμακώματα έχω δει εκεί μέσα :sunglasses:
xm δεμ προλαβα να λειψω παλι στο εξωτερικο για 5 ημερες και να σου παλι τα κερατα μου!!!!!!! :headbang: :headbang:
περιγελος στην πολη μου εχω γινει

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Καλημέρα!Ξέρω σε ποιο φυσικοθεραπευτήριο αναφέρεσαι!Εκεί πήγαινα και γω μόνο και μόνο για ένα μωρό.... το παίζα άρρωστη :cheesy:απίστευτα σκηνικά , καμακώματα έχω δει εκεί μέσα :sunglasses:

Αρσενικο μωρο?
Στη δικη μου εποχη ειχε 2 τουμπανακια... Τον Αλεξη και τον Αντωνη (αν λεμε το ιδιο θεραπευτηριο  ;))

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Αρσενικο μωρο?
Στη δικη μου εποχη ειχε 2 τουμπανακια... Τον Αλεξη και τον Αντωνη (αν λεμε το ιδιο θεραπευτηριο   ;))
Για το ίδιο λέμε...! :grin: μόνο που εγώ πήγαινα για έναν ασθενή!μας κλείναν ρανταβού μαζί! :P
έχω δώσει χαβαλετζίδικα λεφτά εκεί...

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
xm δεμ προλαβα να λειψω παλι στο εξωτερικο για 5 ημερες και να σου παλι τα κερατα μου!!!!!!! :headbang: :headbang:
περιγελος στην πολη μου εχω γινει
Καλημέρα......που πήγες  πάλι εσυ :);;;;πολύ κοσμοπόλιταν είσαι... :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
Καλημέρα......που πήγες  πάλι εσυ :);;;;πολύ κοσμοπόλιταν είσαι... :)
ας τις μαλαγανιες και λεγε ποιος ειναι να κατεβω κατω να τον τσακισω!!!!!!!
Ημουν πανω βουλγ και ρουμαν και κατεβηκα για τα καρναβαλια ,  θα ντυθω bourdela.com

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Για το ίδιο λέμε...! :grin: μόνο που εγώ πήγαινα για έναν ασθενή!μας κλείναν ρανταβού μαζί! :P
έχω δώσει χαβαλετζίδικα λεφτά εκεί...

Καλη εισαι και του λογου σου
Εκανες το Μητσο (ακομα πιο) πλουσιο

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ας τις μαλαγανιες και λεγε ποιος ειναι να κατεβω κατω να τον τσακισω!!!!!!!
Ημουν πανω βουλγ και ρουμαν και κατεβηκα για τα καρναβαλια ,  θα ντυθω bourdela.com
Αχχχχχχχχχ μη μου το θυμίζειςςςςςςς!!έχουμε το no stop party  ρε γμτ αυτές τις μέρες!!θα με ενημερώσεις λεπτομερώς για την κινηση κτλ ε;;;;;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
Αχχχχχχχχχ μη μου το θυμίζειςςςςςςς!!έχουμε το no stop party  ρε γμτ αυτές τις μέρες!!θα με ενημερώσεις λεπτομερώς για την κινηση κτλ ε;;;;;
χθες μπεζερ μολις εφτασα εδω πηγα εκει και γινοταν πανικος αλλα εκατσα μονο μιση ωρα γιατι ημουν λιωμα απο το ταξιδι μεχρι τις δυο
σημερα νμιζω οτι οι φοιτητες κανουν στο κυβερνειο
αλλα εμενα παντα απο μικρος μου αρεζαν τα μπαλνταφαν στη προβα!!!!!!τα προλαβες??????

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
λοιπον επανερχομαι μετα απο πολλα χρονια και απανταω στο θεμα που ειχα ανοιξει για να ενημερωσω για την εκβαση της φασης γιατι εχει πλυ ενδιαφερον.

Οφείλουμε να παραδεχθούμε, ότι τουλάχιστον δεν αμέλησες να ενημερώσεις την ομήγυρη.....

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Οφείλουμε να παραδεχθούμε, ότι τουλάχιστον δεν αμέλησες να ενημερώσεις την ομήγυρη.....

τωρα που ανοίγει ο καιρός να πάμε καμμιά πάτρα να μαζεψουμε ..........παπαρούνες Παριζιέν  :rolleyes: :P

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μαγκες και αδερφια!δουλευω σε καταστημα και ερχομαι σε επαφη με πολυ κοσμο καθημερινα και πολυς ξ'αυτων ειναι και μουνακια!κανω αυτη τη δουλεια 10 χρονια περιπου και πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο που θα σας πω.ειναι ρε μαγκες μια 60αρα(χηρα) τρομερη γκομενα και πολυ περιποιημενη.η παλιοβρωμα ειναι σκετη καβλα!φοραει μια μπλουζα με κουμπια που αν και κουμπωμενα βλεπεις καθαρα τις ολοστρογγυλες βυζαρες της που ποτε δεν φορανε σουτιεν.και σημερα παλι ηρθε και μου χαρισε ενα χαμογελο που μολις το αντικρυσα κοντεψα να χυσω!φαινεται στρωμενη δουλεια αλλα απο την αλλη εχω και ενα σοβαρο δεσμο.τι κανουμε τωρα? :- :headbang:
κανε αυτο που λεει το πουλι σου τυπε μου!

katwpanw22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν μιλάμε για τον γνωστό φυσιοθεραπευτή του Παγκρατίου, είχε αρκετά milf!  

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
χθες μπεζερ μολις εφτασα εδω πηγα εκει και γινοταν πανικος αλλα εκατσα μονο μιση ωρα γιατι ημουν λιωμα απο το ταξιδι μεχρι τις δυο
σημερα νμιζω οτι οι φοιτητες κανουν στο κυβερνειο
αλλα εμενα παντα απο μικρος μου αρεζαν τα μπαλνταφαν στη προβα!!!!!!τα προλαβες??????
όχι δεν τα πρόλαβα...δεν είμαι τόσο μεγάλη! :)
αχ.....κοίτα να περάσεις καλά ρε!!

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
μαγκες και αδερφια!δουλευω σε καταστημα και ερχομαι σε επαφη με πολυ κοσμο καθημερινα και πολυς ξ'αυτων ειναι και μουνακια!κανω αυτη τη δουλεια 10 χρονια περιπου και πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο που θα σας πω.ειναι ρε μαγκες μια 60αρα(χηρα) τρομερη γκομενα και πολυ περιποιημενη.η παλιοβρωμα ειναι σκετη καβλα!φοραει μια μπλουζα με κουμπια που αν και κουμπωμενα βλεπεις καθαρα τις ολοστρογγυλες βυζαρες της που ποτε δεν φορανε σουτιεν.και σημερα παλι ηρθε και μου χαρισε ενα χαμογελο που μολις το αντικρυσα κοντεψα να χυσω!φαινεται στρωμενη δουλεια αλλα απο την αλλη εχω και ενα σοβαρο δεσμο.τι κανουμε τωρα? :- :headbang:
τι γιαγια σου θα γαμησεις  :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom