Νέα

Έχω τρελαθεί!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MATURELOVERR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Πιατσα με γιαγαδες ουαου!

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Στο 2ο Καπι Αγ Κοσμα...
Ετσι που εχουν γινει οι συνταξεις θα το δουμε κι αυτο...

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
μεγαλε αμα τη γουσταρεις, βουτα τη και πηδα τη!
και οσο για το δεσμο σου δεν εχει καμια σημασια...
θα το ξεπερασεις νομιζω :)
και την κοπελια σου τη γουσταρεις, αλλα και να ριξεις στη γρια (χωρις παραξηγηση ε;) ενα πουτσο γουσταρεις.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Μου 'χε πεί κάποιος, κάποτε (δε θυμάμαι ποιος και πότε, για να' μαι ειλικρινής) ότι πριν χρόνια, έκαναν πεζοδρόμιο, στον παράδρομο της παραλιακής, ανάμεσα σε ʼγιο Κοσμά και Γκολφ Γλυφάδας, λίγο πιο κάτω από το Romeo, κάτι πενηντάρες, πενηνταπεντάρες, ή ακόμη και εξηντάρες. Είχατε ποτέ ακούσει κάτι παρόμοιο;

Μπααα... Η ουρά από το ΙΚΑ είναι. Απλά θα της είδε τέσσερεις το πρωί, που πάνε για να πιάσουν σειρά οι κακομοίρες..

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Ισχύει αυτό όντως κάποτε κάποιες "γριές" έκαναν πεζοδρόμιο. Μπορεί κ τώρα ακόμα.

Μου 'χε πεί κάποιος, κάποτε (δε θυμάμαι ποιος και πότε, για να' μαι ειλικρινής) ότι πριν χρόνια, έκαναν πεζοδρόμιο, στον παράδρομο της παραλιακής, ανάμεσα σε ʼγιο Κοσμά και Γκολφ Γλυφάδας, λίγο πιο κάτω από το Romeo, κάτι πενηντάρες, πενηνταπεντάρες, ή ακόμη και εξηντάρες. Είχατε ποτέ ακούσει κάτι παρόμοιο;

6509

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κάτι είχα δεί στον Αλιμο, γύρω απο το Imperial.. 1-2 απο κάτι σαν αυτές .. αλλά πάνε μερικοί μήνες απο τότε..

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Σκισε την ρε φιλε την μουναρα (αν ειναι οπως λες) κα πες μας μετα την εμπειρια σου !
Τι κολλας ;
Να σου δημιιουργησει προβλημα δυσκολο το βλεπω.....Θα την παρουν με τις ντοματες αν πει κατι γαι σενα,,,, και γιατι να το κανει; Δεν ειναι ευκολο να βρει καλο γαμια στην ηλικια της......και μαλλον αν δοκιμασει θα θελει να εισαι ευχαριστημενος , μηπως και την ξαναγαμησεις.....Βουρ στον πατσα φίλε !

iraklispro

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
:knockinb: :knockinb: :knockinb: ωρμα και μην σε νοιαζει τιποτα. μονο σκουφακι βαλε να μην κρυωσεις με το πουρο.και δωστεις και απο μας πολλα :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
με το μαλακο βρε c,μην ακους τι σου λενε.μην σπασει κανενα κοκκαλο και τρεχεις στα νοσοκομεια

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
από τον Ελεύθερο Τύπο (σήμερα)

Ο καθηγητής Ρ.Μιούλερ σε άρθρο του υποστηρίζει ότι οι αρσενικοί χιμπατζήδες έλκονται σεξουαλικά περισσότερο από θηλυκούς κάποιας ηλικίας και όχι νεώτερους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι νεαροί θηλυκοί χιμπαντζήδες να μην ζευγαρώνουν τακτικά τα πρώτα χρόναι της ζωής τους σε αντίθεση με τους πλεόν ηλικιωμένους οι οποίοι και παραμένουν σεξουαλικά ενεργοί και ικανοί προς τεκνοποίηση μέχρι του θανάτου τους..

λοιπόν σύντροφοι λάτρεις του μεστωμένου θηλυκού.. δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν

(1) να είμαστε οι φυσιολογικοί  ;) ;)
(2) να πιθηκοφέρνουμε (σύμφωνα με την κατά Δαρβίνο θεωρία)  :crazy:

πάντως όποτε βλέπω την φάτσα μου πρωί πρωί στον καθρέφτη ανακράζω...

"Ο άνθρωπος δεν προέρχεται από τον πίθηκο... κατευθύνεται προς τον πίθηκο"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΧΧΧ

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Φάτο το πουρό μεγάλε ... άξιος!!! :dancing:

Labetto

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πολλα ειναι τα 60 χρονια. Θα την γδυσεις και το δερμα της θα ειναι σαν ασιδερωτο πουκαμισο. Ειπαμε μεχρι 35 καλα ειναι. Εκτος αν ειστε συνομιλικοι οποτε παει και ερχεται.
Μαλλον δεν ξερεις απο γυναικες γι'αυτο λες μεχρι 35...γιατι η καλυτερη ηλικια στην γυναικα ειναι απο 35-45 που οι ορμονες
της χτυπανε κοκκινο....Γνωρισε καμμια σαρανταρα να ξεχασεις το ονομα σου και μετα ελα να μας πεις...!

OP
OP
M

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
Μαλλον δεν ξερεις απο γυναικες γι'αυτο λες μεχρι 35...γιατι η καλυτερη ηλικια στην γυναικα ειναι απο 35-45 που οι ορμονες
της χτυπανε κοκκινο....Γνωρισε καμμια σαρανταρα να ξεχασεις το ονομα σου και μετα ελα να μας πεις...!
+1000

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
λοιπον επανερχομαι μετα απο πολλα χρονια και απανταω στο θεμα που ειχα ανοιξει για να ενημερωσω για την εκβαση της φασης γιατι εχει πλυ ενδιαφερον.με τη γιαγια δεν εγινε τιποτα οχι γιατι δεν ηθελα αλλα γιατι παντρευτηκα και "νοικοκυρευτηκα".αλλα αυτο που εμαθα εκ των υστερω και μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο,η γιαγια πηδιοτανε με το γαμπρο της για πανω απο 15 χρονια και τελικα το διαλυσε το σπιτι της κορης της!!!!!τον αντρα της τον εστειλε στα θυμαρακια και τωρα εχει ξαναπαντρευτει με ενα ματσο μπαρμπα....ε? ντολτσε βιτα...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
  Μια βίλλα είχε στην περιοχή δικηγορικά που είχε πουτάνες μεγάλης ηλικίας. Κάνανε παράπονα οι περίοικοι και το κλείσανε το μαγαζί.

Για κάνα δύο μήνες βγήκανε στο δρόμο, έγινε ντόρος και μετά τις διώξανε τελείως.

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6

Ενδιαφέρουσα άποψη.... Θεωρητικά λοιπόν βρίσκομαι στην καλύτερη ηλικία... Για να δούμε... Βλέπω παλιούς γνωστούς σε αυτό το θρεντ. εξαφανίστηκε το τσατ και χαθήκαμε :(

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
True story....
Κανω φυσικοθεραπεια σ' εναν πρωτοκλασατο του Παγκρατιου, και μια εκ των πελατισσων ειναι ο ορισμος του MILF...
Κοτσωνατη 45αρα-50αρα, παντα βαμμενη, με παραστημα ασυνηθιστο στο Ελλαντα (πανω απο 1.70), και ολα τα κομφορ (σιλικονιτσα στο βυζι κλπ κλπ)...
Ε, την μπανιζουμε γενικως, τοσο εγω, οσο κι ενας σχετικα νεος- βοηθος του φυσικοθεραπευτη.

Σε καποια φαση, η τυπισσα ειναι ξαπλωμενη στο διπλανο κρεβατι απο μενα, κι εχει πιασει κουβεντα με τον φυσικοθεραπευτη, ενω της τριβει το σφριγιλο μπουτι...

Αρχιζουν, λοιπον, να λενε πώς ηταν το Παγκρατι παλια, και πώς το θυμουνται εκεινοι... και τετοια. Ο φυσικοθεραπευτης ειναι 50 και κατι ψιλα...
Η τυπισσα αρχιζει να αναφερει εικονες πολυ προγγενεστερες απο τις δικες του.
Οποτε, αναποφευκτα, αυτος αρχιζει να ψαρευει την ηλικια της.
"Εχεις πενηνταρησει? Ποσο εισαι, 51? 52?... 53??"

Ε, τελικα, ανεβαινε, ανεβαινε, ανεβαινε, μεχρι που εφτασε το μαγικο... 64!

Ηθικο διδαγμα: Ποτε μη λες ποτε

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
images

λοιπον επανερχομαι μετα απο πολλα χρονια και απανταω στο θεμα που ειχα ανοιξει για να ενημερωσω για την εκβαση της φασης γιατι εχει πλυ ενδιαφερον.με τη γιαγια δεν εγινε τιποτα οχι γιατι δεν ηθελα αλλα γιατι παντρευτηκα και "νοικοκυρευτηκα".αλλα αυτο που εμαθα εκ των υστερω και μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο,η γιαγια πηδιοτανε με το γαμπρο της για πανω απο 15 χρονια και τελικα το διαλυσε το σπιτι της κορης της!!!!!τον αντρα της τον εστειλε στα θυμαρακια και τωρα εχει ξαναπαντρευτει με ενα ματσο μπαρμπα....ε? ντολτσε βιτα...

Η πεθερα σε χωριζει ετσι και αλλιως , αυτος την πήδηξε τουλάχιστον.

Το μαγαζι που δουλευες πριν 6 χρόνια υπάρχει ακόμα ?????

από τον Ελεύθερο Τύπο (σήμερα)

Ο καθηγητής Ρ.Μιούλερ σε άρθρο του υποστηρίζει ότι οι αρσενικοί χιμπατζήδες έλκονται σεξουαλικά περισσότερο από θηλυκούς κάποιας ηλικίας και όχι νεώτερους.

Αυτος ο Μιουλερ ειναι ο Μιουλερ του Βογιατζή ??? (το ειχα πει και πριν 6 χρονια το ιδιο αστειο)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
μαγκες και αδερφια!δουλευω σε καταστημα και ερχομαι σε επαφη με πολυ κοσμο καθημερινα και πολυς ξ'αυτων ειναι και μουνακια!κανω αυτη τη δουλεια 10 χρονια περιπου και πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο που θα σας πω.ειναι ρε μαγκες μια 60αρα(χηρα) τρομερη γκομενα και πολυ περιποιημενη.η παλιοβρωμα ειναι σκετη καβλα!φοραει μια μπλουζα με κουμπια που αν και κουμπωμενα βλεπεις καθαρα τις ολοστρογγυλες βυζαρες της που ποτε δεν φορανε σουτιεν.και σημερα παλι ηρθε και μου χαρισε ενα χαμογελο που μολις το αντικρυσα κοντεψα να χυσω!φαινεται στρωμενη δουλεια αλλα απο την αλλη εχω και ενα σοβαρο δεσμο.τι κανουμε τωρα? :- :headbang:
Το ρωτας ρε συ???
Χωσου!!!Αυες ειναι οι καλυτερες περιπτωσεις,χωρις υποχρεωσεις.
Γαμας και καληνυχτα!!!

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
True story....
Κανω φυσικοθεραπεια σ' εναν πρωτοκλασατο του Παγκρατιου, και μια εκ των πελατισσων ειναι ο ορισμος του MILF...
Κοτσωνατη 45αρα-50αρα, παντα βαμμενη, με παραστημα ασυνηθιστο στο Ελλαντα (πανω απο 1.70), και ολα τα κομφορ (σιλικονιτσα στο βυζι κλπ κλπ)...
Ε, την μπανιζουμε γενικως, τοσο εγω, οσο κι ενας σχετικα νεος- βοηθος του φυσικοθεραπευτη.

Σε καποια φαση, η τυπισσα ειναι ξαπλωμενη στο διπλανο κρεβατι απο μενα, κι εχει πιασει κουβεντα με τον φυσικοθεραπευτη, ενω της τριβει το σφριγιλο μπουτι...

Αρχιζουν, λοιπον, να λενε πώς ηταν το Παγκρατι παλια, και πώς το θυμουνται εκεινοι... και τετοια. Ο φυσικοθεραπευτης ειναι 50 και κατι ψιλα...
Η τυπισσα αρχιζει να αναφερει εικονες πολυ προγγενεστερες απο τις δικες του.
Οποτε, αναποφευκτα, αυτος αρχιζει να ψαρευει την ηλικια της.
"Εχεις πενηνταρησει? Ποσο εισαι, 51? 52?... 53??"

Ε, τελικα, ανεβαινε, ανεβαινε, ανεβαινε, μεχρι που εφτασε το μαγικο... 64!

Ηθικο διδαγμα: Ποτε μη λες ποτε
Καλημέρα!Ξέρω σε ποιο φυσικοθεραπευτήριο αναφέρεσαι!Εκεί πήγαινα και γω μόνο και μόνο για ένα μωρό.... το παίζα άρρωστη :cheesy:απίστευτα σκηνικά , καμακώματα έχω δει εκεί μέσα :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom