Νέα

Ετεροφυλική Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podhlaths
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 641
  • Εμφανίσεις 226K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Σχεδόν έτοιμο!! αυριο ανεβαινει!!
Το θέλουμε μπαμπάτσικο όμως,οχι σαν το -41-,θελουμε λεπτομερεια στα πηδηματα να γουσταρουμε.Ο λαός σου αναμένει,ποδηλάτη,καυλωμένοι.

OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
240
Πόντοι
21
======42======
Κάναμε έρωτα στο πάτωμα, καναμε στο τεραστιο μαλακό κρεβάτι του ξκενοδοχείου. Αλλά αυτή τη φορά όλα ηταν περίεργα. Η έλενα δεν ήταν σαν τις άλλες φορές. Ένοιωθα ότι αυτή τη φορά το εννοεί πιο πολύ από όλες. Ένοιωθα ότι συμμετείχε 100% και απολαμβανε την κάθε στιγμή, το κάθε άγγιγμα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αλλά δεν ήταν μόνο ο έρωτας που εξέπνεε μια αυρα διαφορετικού αλλά και το μετά. Πρώτη φορά στις λίγες αυτές ερωτικες συνευρέσεις που είχα μέχρι εκείνη την μέρα, γυναίκα σηκώνεται πριν από μένα από το κρεβάτι. Πρώτη φορά γυναίκα δεν αποζητά μια ζεστή αγκαλιά μετά το σεξ για να πείσει τον εαυτο της ότι αυτός εδώ δε με έχει μόνο για το πήδημα. Και όχι δεν πρέπει να ήταν η σιγουριά της ότι με έχει αλλά πολύ περισσότερο το άγχος για το τι θα συμβεί μετά. Η έλενα παρόλο που με την εμφάνιση της δεν έπειθε καθόλου, ήταν μια πολύ έξυπνη γυναίκα που ανησυχούσε πολύ για το οτιδήποτε και σπάνια άφηνε τα πράματα στην τύχη τους. Έτσι σηκώθηκε πλησίασε το μπαλκόνι και χάζευε την Λίμνη των Ιωαννίνων κρατώντας στο δεξί της χέρι ένα αναμμένο τσιγάρο και φορώντας απλά μια ρόμπα ανοιχτή αδιαφορώντας αν την έβλεπε κάποιος από τον κήπο.
Σε εκείνη τη φάση και μετά το σεξ αφού το μυαλό έχει καθαρίσει αρχίζεις και βλέπεις τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν ή μάλλον σχεδον όπως έχουν, το μόνο που είναι σίγουρο είναι τα προβληματα σου εμφανίζονται μπροστά σου και απαιτούν επιτακτικά την επιλυση τους.
Τόσο εγώ όσο και η Έλενα είμασταν σιωπηλοί. Είναι από εκείνες τις γαμημένες στιγμές που και οι δυο έχουν να πουν πολλά αλλά κανείς δεν τολμά να κάνει την αρχή, κανείς δεν τολμά να πάρει την ευθύνη να ξεικινησει μια κουβεντα που μόνο προβλήματα θα φέρει στην επιφάνεια, χωρίς να διαφαίνεται στον ορίζοντα καποια λογική λύση.
-Μάρκο, μια είναι η λύση είπε η Έλενα φυσώντας ψηλά τον καπνό του τσιγάρου και αποφευγοντας να με κοιτάξει. Συνέχισε να κοιτάει την ήδη σκεπασμένη από ομίχλη λίμνη.
-Θα έρθεις μαζί μου.
-τι εννοείς μαζί σου?Στην Αθήνα?
-Όχι στην Ζάκυνθο. Εμένα η καταγωγη μου είναι από εκεί. Έχω το πατρικό μου να κάθεται. Υποτίθεται ότι είναι το εξοχικό μας τώρα, αλλά ποτέ ο άντρας μου δεν χώνεψε την πατριδα μου. Θα κάνεις εκεί την φυσιοθεραπεία σουκαι θα σε βοηθήσει και η θάλασσα άργοτερα να κανεις αποθεραπεια…
-Εσυ καλά τα λες.
-Αλλά πως θα εξαφανιστώ έτσι? Τι θα πω? Έχω και μια μάνα που ανησυχει καιμε αγαπάει.
-Δεν θα φύγεις κρυφά ρε χαζούλι.
-Απλά δεν θα έχεις αναγκη ούτε αυτόν, ούτε τα λεφτά του.
-Κοίτα Έλενα έγω με λεφτά από γυναίκα δεν ζώ…
-Μα τα λεφτά αυτά σου τα χρωστάω.. Εγώ σε σακάτεψα, εγώ θα πληρώσω για να γίνεις καλά…
-Γύρισε και με κοίταξε κατευθείαν στα μάτια μην αφήνοντας μου περιθώριο να αρνηθώ.
-Κόιτα έλενα δεν θέλω να σε χάσω ξανά. Αλλά δεν είναι λύση να μείνω μόνος μου χειμωνιάτικα σε ένα νησί.
Δεν θα μείνεις μόνος σου. Θα είμαι τουλάχιστον την μισή εβδομάδα εκεί, αλλά είναι ο αδερφός μου εκεί. Θα δέσετε πολύ σαν χαρακτήρες θα σε προσεχει αυτός όσο θα λείπω.. Είναι και αυτός σκορπιός στο ζώδιο…
Πάμε και όπου βγεί.
Ναι ρε μάρκο μόλις γίνεις καλά φευγεις. Φιλοξενουμενος θα είσαι όχι φυλακισμένος. Και αμέσως πλησίασε και με αγκαλιασε…

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Κάντε τα εικονογραφημένα τα γαμημενα... Ήμαρτον!

Κατεβατά ολόκληρα γράφει ο άλλος...

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Τι γινεται????Αργουν τα Ζακυνθινα γαμησια???? Ανυπομονω για ιστοριες απο το πουτανονησι....

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Τι γινεται????Αργουν τα Ζακυνθινα γαμησια???? Ανυπομονω για ιστοριες απο το πουτανονησι....
Για πες εσυ καμμια ιστορια απο κει,γιατι ο ποδηλατης το 43 θα το βγαλει δεκαπενταυγουστο.

OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
240
Πόντοι
21
σήμερα βραδυ πριν το ποτό το 43 και μετα το ποτό το 44!!!!

Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
σήμερα βραδυ πριν το ποτό το 43 και μετα το ποτό το 44!!!!

Ωραια η ιστορία σου μέχρι τώρα, διάβασα από το 1 έως το 42 από χθες μέχρι σήμερα και ανυπομονώ για τα 43 και 44!
Καλή συνέχεια podhlath!  :)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ρε ποδηλατη,ολο υποσχεσεις εισαι.Συριζαίος ε;

OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
240
Πόντοι
21
=====43======
-Ok ασε με να το σκεφτώ και θα σου απαντήσω. Την χαιρέτησα κάλεσα ένα
ταξί και του ζήτησα να με πάει στο σπίτι. Από το ξενοδοχείο στο σπίτι ήταν χρόνος αρκετός για να σκεφτώ, αρκετός για να ενηλικιωθώ πραγματικά, αρκετός για να πάρω μια απόφαση ζωής. Είχα ακουμπήσει το κεφαλι μου στο τζάμι του παραθυρου της πίσς πόρτας και κοιτούσα ψηλά. Κοιτούσα τα φωτα στο δρόμο αυτή η γρήγορη εναλλαγή φώτων από της κολώνες δρούσε υπνωτιστικά, ηρεμιστικά διωχνωντας κάθε περιττή σκέψη και αφηνωντας με να αφοσιωθώ στο προβλημα μου.
Πώς όμως φεύγεις από τους δικούς σου έτσι, πως εξαφανίζεσαι από μια οικογενεια σαν την δική μου. Ημουν πάντα υποχείριο τους και ιδιαιτερα του πατέρα μου ενώ η μάνα θα πέθαινε στην ιδεα ότι δεν ήξερε που ήμουν ή τι κάνω. Σα να έκανα εικόνα μπροστά μου την μάνα μου να κλαιει στην εκπομπή της Νικολούλη, Τον πατερα μου να βγαίνει μόνο τηλεφωνικά να επισημάνει τα λάθη που έκανε η αστυνομία που δεν με έχει βρει ακόμα και ότι αυτός ξέρει ότι είμαι κάπου με  την Έλενα. Εγώ και η έλενα να παρακολουθούμε την εκπομπή από το σπίτι στην ζάκυνθο και να ντρεπόμαστε όσο δεν παει.
Όχι είπα, το να εξαφανιστώ δεν είναι λύση. Στο κάτω κάτω αυτή η μάνα δεν φταιει τίποτα. Θα τους καλέσω και θα τους το ανακοινώσω.
Φτάνω σπίτι μπαίνω μέσα και η μάνα δεν είχε έρθει ακόμα από την δουλειά. Κάθισα στο σαλόνι και έβαλα ένα ποτό. Δεν με ενδιέφερε εάν έκανε να πιω μαζί με τα χάπια που έπαιρνα. Δεν με ενδιέφερε τίποτα. Πήρα το κινητό και έστειλα ένα μήνυμα στην Έλενα.
Μωράκι μου συγγνώμη για όσα πέρασες σήμερα εξαιτίας μου. Δως μου μια μέρα να ετοιμαστώ και μεθαύριο φεύγουμε. Σ’ αγαπώ πολύ.
Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ήρθε και η απάντηση…
Για σένα μπορώ να υποστώ τα πάντα και να περιμένω χρόνια. Και εγώ σ’αγαπώ. Καλο βράδυ. Φιλάκια…
Ένα απλό μήνυμα που ήξερε καλά να διαλύσει έναν 18χρονο. Αλλά εδώ που τα λέμε έναν αντρα οποιασδήποτε ηλικίας. Όσο δυνατούς μας έχει φτιάξει ο θεος μυικά άλλο τόσο αδύναμους και ευαλωτους συναισθηματικά. Έρμαια σε κάθε γυναικα να μας μεταχειριστεί όπως αυτή θέλει.
Είμαιμόνο 31 ετών και έχω άπειρα παραδειγματα οικογενειων που χάλασαν από άντρες που παρασυρθηκαν, οικογενειες που δεν μιλάνε ακόμα και αδέρφια και όλα αυτά εξαιτίαςν κάποιων γυναικών. Ακόμα και αυτή τη στιγμή που γράφω παρόλο που εχω συναίσθηση τι μπορεί μια γυναίκα να σου προκαλέσει είμαι διαλύμένος από μια γυναικά και μολίς σωθώ ξέρω ότι θα βρεθεί αμέσως η επόμενη να με διαλύσει.
Δεν μπορεσα να περιμένω την μάνα μου να σχολάσει.Ήταν Σάββατο και τα σάββατα αργούσε πάντα να έρθει.
Το πρώι σηκώθηκα και όταν η μανα μου έφερε το πρωινό στο κρεβατι και την ένεση μου λέει.
-Καλημέρα μάρκο σήμερα είναι η τελευταια ένεση που θα κάνεις. Έχουν περάσει 21 μέρες από την εγχειρηση και σιγα σιγα είπε ο γιατρός να αφήσεις και την πατερίτσα.
Αμέσως πήρα την ένεση και την χτύπησα μόνος μου στην κοιλιά. Είχα γίνει εξπερ.
-Μάμα.Θέλω να σου μιλήσω και σε εσένα και στον μπαμπά. Μπορείς να τον παρεις τηλέφωνο να έρθει..
12 το πρωι ο πατερας μου ήταν σπίτι με ένα βλέμμα και μια συμπεριφορά σαν να μην είχε προηγηθεί τίποτα το προηγουμενο βράδυ..
Αφου μαζευτήκαμε όλοι στο σαλόνι.
Στάθηκα όρθιος και χωρίς την πατερίτσα. Και ξεκίνησα τον αποχαιρετιστήριο μου λόγο…..

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Ωραίος,περιμένουμεεεεεε

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Μεγαλε... παρτουζιτσα την Έλενα μαζι με τον μπαμπά, και να παίρνει μάτι η μαμα αυνανιζόμενη, σουχει κόψει να βάλεις μέσα στο επόμενο επεισόδιο; βάλε και καμια Μολδαβή υπηρέτρια, είτε στο τριο ειτε με την μαμα, και μετα πας για αλλού. Για μεγαλα κόλπα.

nikosss2341

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2016
Like
12
Πόντοι
0
Φιλε ανυπομονώ κάθε φορα για το επομενο! Καντο και βιβλιο μετα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
=====43======
-Ok ασε με να το σκεφτώ και θα σου απαντήσω. Την χαιρέτησα κάλεσα ένα
ταξί και του ζήτησα να με πάει στο σπίτι. Από το ξενοδοχείο στο σπίτι ήταν χρόνος αρκετός για να σκεφτώ, αρκετός για να ενηλικιωθώ πραγματικά, αρκετός για να πάρω μια απόφαση ζωής. Είχα ακουμπήσει το κεφαλι μου στο τζάμι του παραθυρου της πίσς πόρτας και κοιτούσα ψηλά. Κοιτούσα τα φωτα στο δρόμο αυτή η γρήγορη εναλλαγή φώτων από της κολώνες δρούσε υπνωτιστικά, ηρεμιστικά διωχνωντας κάθε περιττή σκέψη και αφηνωντας με να αφοσιωθώ στο προβλημα μου.
Πώς όμως φεύγεις από τους δικούς σου έτσι, πως εξαφανίζεσαι από μια οικογενεια σαν την δική μου. Ημουν πάντα υποχείριο τους και ιδιαιτερα του πατέρα μου ενώ η μάνα θα πέθαινε στην ιδεα ότι δεν ήξερε που ήμουν ή τι κάνω. Σα να έκανα εικόνα μπροστά μου την μάνα μου να κλαιει στην εκπομπή της Νικολούλη, Τον πατερα μου να βγαίνει μόνο τηλεφωνικά να επισημάνει τα λάθη που έκανε η αστυνομία που δεν με έχει βρει ακόμα και ότι αυτός ξέρει ότι είμαι κάπου με  την Έλενα. Εγώ και η έλενα να παρακολουθούμε την εκπομπή από το σπίτι στην ζάκυνθο και να ντρεπόμαστε όσο δεν παει.
Όχι είπα, το να εξαφανιστώ δεν είναι λύση. Στο κάτω κάτω αυτή η μάνα δεν φταιει τίποτα. Θα τους καλέσω και θα τους το ανακοινώσω.
Φτάνω σπίτι μπαίνω μέσα και η μάνα δεν είχε έρθει ακόμα από την δουλειά. Κάθισα στο σαλόνι και έβαλα ένα ποτό. Δεν με ενδιέφερε εάν έκανε να πιω μαζί με τα χάπια που έπαιρνα. Δεν με ενδιέφερε τίποτα. Πήρα το κινητό και έστειλα ένα μήνυμα στην Έλενα.
Μωράκι μου συγγνώμη για όσα πέρασες σήμερα εξαιτίας μου. Δως μου μια μέρα να ετοιμαστώ και μεθαύριο φεύγουμε. Σ’ αγαπώ πολύ.
Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ήρθε και η απάντηση…
Για σένα μπορώ να υποστώ τα πάντα και να περιμένω χρόνια. Και εγώ σ’αγαπώ. Καλο βράδυ. Φιλάκια…
Ένα απλό μήνυμα που ήξερε καλά να διαλύσει έναν 18χρονο. Αλλά εδώ που τα λέμε έναν αντρα οποιασδήποτε ηλικίας. Όσο δυνατούς μας έχει φτιάξει ο θεος μυικά άλλο τόσο αδύναμους και ευαλωτους συναισθηματικά. Έρμαια σε κάθε γυναικα να μας μεταχειριστεί όπως αυτή θέλει.
Είμαιμόνο 31 ετών και έχω άπειρα παραδειγματα οικογενειων που χάλασαν από άντρες που παρασυρθηκαν, οικογενειες που δεν μιλάνε ακόμα και αδέρφια και όλα αυτά εξαιτίαςν κάποιων γυναικών. Ακόμα και αυτή τη στιγμή που γράφω παρόλο που εχω συναίσθηση τι μπορεί μια γυναίκα να σου προκαλέσει είμαι διαλύμένος από μια γυναικά και μολίς σωθώ ξέρω ότι θα βρεθεί αμέσως η επόμενη να με διαλύσει.
Δεν μπορεσα να περιμένω την μάνα μου να σχολάσει.Ήταν Σάββατο και τα σάββατα αργούσε πάντα να έρθει.
Το πρώι σηκώθηκα και όταν η μανα μου έφερε το πρωινό στο κρεβατι και την ένεση μου λέει.
-Καλημέρα μάρκο σήμερα είναι η τελευταια ένεση που θα κάνεις. Έχουν περάσει 21 μέρες από την εγχειρηση και σιγα σιγα είπε ο γιατρός να αφήσεις και την πατερίτσα.
Αμέσως πήρα την ένεση και την χτύπησα μόνος μου στην κοιλιά. Είχα γίνει εξπερ.
-Μάμα.Θέλω να σου μιλήσω και σε εσένα και στον μπαμπά. Μπορείς να τον παρεις τηλέφωνο να έρθει..
12 το πρωι ο πατερας μου ήταν σπίτι με ένα βλέμμα και μια συμπεριφορά σαν να μην είχε προηγηθεί τίποτα το προηγουμενο βράδυ..
Αφου μαζευτήκαμε όλοι στο σαλόνι.
Στάθηκα όρθιος και χωρίς την πατερίτσα. Και ξεκίνησα τον αποχαιρετιστήριο μου λόγο…..
Ρε μεγαλε τι θα γινει εβαλε μια ιστορια και δε γραφεις τιποτα τη σκατα μας εκανες να την διαβασουμε απο τη στιγμη που ηταν να την αφηνεις στη μεση ελεος εισαι

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Αν δεν αναλάβει το σενάριο ο δοπαμίνα, δεν θα δούμε φως...

OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
240
Πόντοι
21
Συγγνωμη και καλησπερα... Σήμερα η συνεχεια!!!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Στα παπαρια μας μαλακοπιτουρα.... Ε μαλακοπιτουρα... Μας εχεις με αγωνια εδω  κι ενα μηνα σκυμενους πανω απο τον υπολογιστη να σε περιμενουμε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom