You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
'Eχετε σκεφτεί ότι μπορεί να πηδάμε την ίδια γκόμενα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stabit
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 33
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Οχι μονο την ειχε μικρη και τι εχυσε γρηγορα....αλλα τους φεροτανε και σαν να ηταν ζωο !!!!!!! ενω εμεις ...σαν ανθρωπο !!!!!!!
τα ίδια λένε όλες, μόνο και μόνο για να σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι θεός και από ψέμμα και σάλτσα.... για να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια.
Ωραία δεν είναι? Να κανονίσουμε και τρίο.
μπααααα, το κορίτσι είναι από σπίτι και δεν κάνει τέτοια πράγματα!
Έλα μόρτες, την καλημέρα μου...
Σωστοί οι προλαλήσαντες, και θα επιχειρήσω να εμβαθύνω περαιτέρω λέγοντας ότι έχω απατήσει την πρώην μου πάρα πολλές φορές. Δεν είναι άσχετο, περιμένετε..
Την άφηνα σπίτι και μετά πήγαινα να πάρω την άλλη, η οποία πάντα θα ήταν είτε αρραβωνιασμένη, δεσμευμένη είτε παντρεμένη, έτσι για να έχει και αυτή τον φόβο. Το θέμα είναι ότι όπως άφηνε ο άλλος την δικιά του και ερχόταν σε εμένα, έπειτα απο μερικά λεπτά για να είμαστε σίγουροι, πολλές φορές σκεφτόμουν οτι το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και η δικιά μου!!! Και ίσως και με τον τύπο με την γκόμενα του οποίου τραβιόμουνα...
Και πάντα φρόντιζα να τον γνωρίσω, για να έχω μια άποψη με ποιόν θα έχω να κάνω την δύσκολη ώρα..
Σωστοί οι προλαλήσαντες, και θα επιχειρήσω να εμβαθύνω περαιτέρω λέγοντας ότι έχω απατήσει την πρώην μου πάρα πολλές φορές. Δεν είναι άσχετο, περιμένετε..
Την άφηνα σπίτι και μετά πήγαινα να πάρω την άλλη, η οποία πάντα θα ήταν είτε αρραβωνιασμένη, δεσμευμένη είτε παντρεμένη, έτσι για να έχει και αυτή τον φόβο. Το θέμα είναι ότι όπως άφηνε ο άλλος την δικιά του και ερχόταν σε εμένα, έπειτα απο μερικά λεπτά για να είμαστε σίγουροι, πολλές φορές σκεφτόμουν οτι το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και η δικιά μου!!! Και ίσως και με τον τύπο με την γκόμενα του οποίου τραβιόμουνα...
Και πάντα φρόντιζα να τον γνωρίσω, για να έχω μια άποψη με ποιόν θα έχω να κάνω την δύσκολη ώρα..
Που την ξερεις εσυ την Εwa? Ewaaaa.....ewaaaaaaaaaa??Παίζουν τρελλα και τα δυο stabit
ps: give ewa my kisses ;)
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.978
- Πόντοι
- 6.925
Ακομα καποιος συναγωνιστεις να πηδαει την πρωην καποιου αλλου
Αυτό παίζει και περισσότερο αν ο τίτλος αλλάξει και γίνει στον αόριστο χρόνο.
Ρε συναγωνιστές,
ο τίτλος είναι
"Eχετε σκεφτεί ότι μπορεί να πηδάμε την ίδια γκόμενα;"
Π Ρ Ο Φ Α Ν Ω Σ και πηδάμε τις ίδες γκόμενες!
Όλοι στις ίδιες πουτάνες δε γυρίζουμε?
(Αυτό άλλωστε είναι και που κάνει αυτό το στενό "δέσιμο" μεταξύ των μελών αυτού του site, σε αντίθεση με άλλα sites. Η μεγάλη παρτούζα του).
ο τίτλος είναι
"Eχετε σκεφτεί ότι μπορεί να πηδάμε την ίδια γκόμενα;"
Π Ρ Ο Φ Α Ν Ω Σ και πηδάμε τις ίδες γκόμενες!
Όλοι στις ίδιες πουτάνες δε γυρίζουμε?
(Αυτό άλλωστε είναι και που κάνει αυτό το στενό "δέσιμο" μεταξύ των μελών αυτού του site, σε αντίθεση με άλλα sites. Η μεγάλη παρτούζα του).
Αλλωστε είναι ΓΕΓΟΝΟΣ ότι η Αθήνα είναι ένα μεγάααλο κρεββάτι...
Φαντάζεστε αν κάποτε άνοιγε ένα site και τα μέλη αντάλλασαν φωτογραφίες ή σχόλια για τις διάφορες γκόμενες-ους που είχαν γαμήσει... ή γνωρίσει μέσω sites κλπ... ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ; Π Α Ν Ι Κ Ο Σ !!!
Φαντάζεστε αν κάποτε άνοιγε ένα site και τα μέλη αντάλλασαν φωτογραφίες ή σχόλια για τις διάφορες γκόμενες-ους που είχαν γαμήσει... ή γνωρίσει μέσω sites κλπ... ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ; Π Α Ν Ι Κ Ο Σ !!!
street_spirit
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα παιδες λοιπον πριν καιρο ειχα 2 γκομενες πιδιολες που ισως να εχετε πιδηξει και εσεις διοτι και οι 2 αχολιοντουσαν με νετ και εχουμε και λεμε μαριανθη απο ν.σμυρνη ξανθια και μαρια απο γαλατσι μελαχρινη οποιος τον εχει τρυπωσει εκει ας απαντησει υποψην και οι 2 μεγαλες πιδιολες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 3K
- Εμφανίσεις
- 88K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις