You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
'Eχετε σκεφτεί ότι μπορεί να πηδάμε την ίδια γκόμενα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stabit
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 33
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εγώ πηδάω μόνο παρθένες...
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εχεις φανατστει οτι καποιος μας γαμαει ολους ??????? χαχχαχα και δεν βγαζουμε τσιμουδια .....
εχεις φανατστει οτι καποιος μας γαμαει ολους ??????? χαχχαχα και δεν βγαζουμε τσιμουδια .....
Αστα να πάνε...
Υπάρχει και σχετικό thread...
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
ακου εκει....δικη μου....γυναικα μου ειναι με παπα και με κουμπαρο......Ποια ειναι η δικη σου ρε φιλε??? οχι τιποτε αλλο αλλα αν την εχω παρει και εγω να σου πω αν αξιζε ή οχι
Ghostrider
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Δε θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά είναι γεγονός... έχω πηδήξει όλες σας τις γκόμενες!
Σαφως και εχει συμβεί. Μεταξύ 2000-2003 με συγκεκριμένο συνάδελφο, είχαμε 5 κοινές συν-γαμήσασες που αλιεύσαμε απο ενα πολυ διαδεδομένο την εποχή σάιτ. 3 εξ αυτών μάλιστα με overlaping
η μεγάλη πλάκα είναι όταν, ενώ συμβαίνει κάτι τέτοιο, οι γκόμενες να μας πουλάνε αγάπες+λουλούδια... ρε γτμ δεν το έχω καταλάβει πως γίνεται σε όλες και "είμαστε ο τρίτος τους"
η μεγάλη πλάκα είναι όταν, ενώ συμβαίνει κάτι τέτοιο, οι γκόμενες να μας πουλάνε αγάπες+λουλούδια... ρε γτμ δεν το έχω καταλάβει πως γίνεται σε όλες και "είμαστε ο τρίτος τους"
...μάλλον εννοούν το τρίτο το μακρύτερο.... χιχιχιχι
...μάλλον εννοούν το τρίτο το μακρύτερο.... χιχιχιχι
ή ο τρίτος... την ίδια μέρα! Ψωλαρπάχτρες όλες...
JOULIANI
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
Ναι ναι , τριτος τους κα ιμαλιστα θελουν να τα ζυσουν ολα μαζι μας ...ασε που δεν εχουν ξανα αισθανθει ετσι στην ζωη τους ...μεχρι τα κλαματα τις ποιαουν ....για το τι εχαναν τοσα χρονια που δε νμας ειχαν γνωρισει.....και βεβαια το τεραστιο MUST ειναι ...μονο μαζι σου τελειωσα ...πρωτα δεν μπορουσα ,τι τελεια που ειναι !!!!!!!!!!
Οταν τα ακουα αυτα ρε μαγκες ......ξερω και πως τελειωνει και το εργο !!!!!!!!!!!!
Μπουρλοτοοοοοοοοοοοοοοοο
Οταν τα ακουα αυτα ρε μαγκες ......ξερω και πως τελειωνει και το εργο !!!!!!!!!!!!
Μπουρλοτοοοοοοοοοοοοοοοο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 3K
- Εμφανίσεις
- 88K
- Απαντήσεις
- 32