Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.259
- Πόντοι
- 206
Το νήμα εξελίσσετε σε μπούμερανγκ των αγαπούληδων...
Αφού μου περισσεύουν τύπε τι να κάνουμε;Τύπε....απλα πληρώνεις για να γαμισεις.
Αν προσθέσεις ότι όλα αυτά τα λέμε ανοιχτά σε όλους και κυρίως σε γκόμενες, έχουμε το νόμο του Πικεροι επιδόσεις των μελών του
bou είναι μόνο top tier και ότι μουνί σουβλίζουμε μετά έχει κράμπες για καμιά βδομάδα από το γαμήσι
που του ρίχνουμε, επίσης δεν
μας ενδιαφέρει καν η άποψη της παρτενέρ αυτό που μας ενδιαφέρει μόνο είναι να βλέπουμε την καύλα στο πρόσωπό της την ώρα της πράξης και να σπαρταράει σαν φρέσκο ψάρι μέχρι την τρίτη ή τέταρτη φορά
που τελειώνουμε μέσα της κοιτώντας την με απαξίωση όπως αρμόζει άλλωστε σε κάθε εκδιδόμενη… όλα αυτά δεν επιδέχονται καμιάς αμφιβολίας από άλλα μέλη και δεν θα πρεπε να κομπλάρουν κανέναν
ΧαχαχαχαχαΑν προσθέσεις ότι όλα αυτά τα λέμε ανοιχτά σε όλους και κυρίως σε γκόμενες, έχουμε το νόμο του Πικερ
Ελάχιστες θα σας θυμούνται ως κάτι σημαντικό που πέρασε από το κρεβάτι τους.
Σε ευχαριστώ για την επισήμανση, δυστυχώς δεν διορθώνεται ο τίτλος.τυπε ο γαμαδιας που γραφεις στον τιτλο του νηματος τι ειναι;
οπως λεμε καρχαριας η ζαχαριας;
Στο σιαξαΓουί Λαβ Μπου φορ δε τοπναυάγιαgamadias
...ρε μαγκα μου ειναι ψαγμενο το αλανι νηματοθετης, απο το ελληνικο "Γαμμαδιον" βγαινειτυπε ο γαμαδιας που γραφεις στον τιτλο του νηματος τι ειναι;
οπως λεμε καρχαριας η ζαχαριας;
Άσε ρε τύπε μου τους τυπάδες να φαντασιώνονται και να καυχιούνται λιγάκι, η καθημερινή τους ζωή είναι δύσκολη και μίζερη, κάπως πρέπει να πάρουν κουράγιο.Καλησπέρα σε όλους.
Όσοι είστε σε θερινές διακοπές, καλά να περνάτε.
Όσοι περιμένετε τις διακοπές υπομονή οι ημέρες θα έρθουν.
Για όσους τελείωσαν οι διακοπές, ε! κάποια στιγμή θα τελειωναν οι ημέρες.
Διαβάζοντας αυτά που γράφετε για το πόσο γαματε καλά, πόσο σκληρό σεξ κάνατε στην μια και στην άλλη, πόσο μεγάλη εκτίμηση έχετε ότι η επιδόσεις σας ήταν τόσο εντυπωσιακές , πρέπει να σκεφτείτε αν το άλλο άτομο που συμμετείχε έχει την ίδια ιδέα όπως και εσείς και βέβαια αν έχει το νορμάλ μυαλό.
Μην καυχιεστε τόσο έντονα, γιατί κομπλαρετε τους υπολοίπους, εμας.
3-4 φορές τελειώνετε; Εγώ μόνο μία, κάπου εκεί μόλις κλείσει το 6ωρο...ι να σπαρταράει σαν φρέσκο ψάρι μέχρι την τρίτη ή τέταρτη φορά
που τελειώνουμε μέσα της
Καλησπέρα σε όλους.
Όσοι είστε σε θερινές διακοπές, καλά να περνάτε.
Όσοι περιμένετε τις διακοπές υπομονή οι ημέρες θα έρθουν.
Για όσους τελείωσαν οι διακοπές, ε! κάποια στιγμή θα τελειωναν οι ημέρες.
Διαβάζοντας αυτά που γράφετε για το πόσο γαματε καλά, πόσο σκληρό σεξ κάνατε στην μια και στην άλλη, πόσο μεγάλη εκτίμηση έχετε ότι η επιδόσεις σας ήταν τόσο εντυπωσιακές , πρέπει να σκεφτείτε αν το άλλο άτομο που συμμετείχε έχει την ίδια ιδέα όπως και εσείς και βέβαια αν έχει το νορμάλ μυαλό.
Μην καυχιεστε τόσο έντονα, γιατί κομπλαρετε τους υπολοίπους, εμας.
Πανε οι εποχες που σχεδον καθε βδομαδα στο σαι ειχαμε κι ενα ραντεβου θανατου. δεν θυμαμε ονοματα, ειμαι και καποιας ηλικιας, ομως η νεα εποχη και τα νεα μελη δεν προσφερουν τις συγκινησεις των παλαιων.Καλά!!!
Τέτοια προσβόλα πλένεται μόνο με αίμα. Και κανείς δεν του έδωσε ραντεβού θανάτου;;;
Τι γαμιάδες και σκληροί χύστες;;;
Αδερφές προϊσταμένες γίνατε όλοι.
στον πουτσο μου τυπε τι καταλαβε η εργατρια του σεξ...Τύπε, έχεις την εντύπωση ότι η εργατρια του σεξ εκείνη τη στιγμή εκστασιαστηκε από τον εκάστοτε πελάτη της και ότι την έστειλες στους 7 ουρανούς.
Παραμυθιαζετε και ικανοποιειτε το εγώ σας μόνο.
τυπε το καλοκαιρι δινουμε μονο τσιμπουκια και αυτα βραδυ σε καμια ερημικη παραλια...Καλά!!!
Τέτοια προσβόλα πλένεται μόνο με αίμα. Και κανείς δεν του έδωσε ραντεβού θανάτου;;;
Τι γαμιάδες και σκληροί χύστες;;;
Αδερφές προϊσταμένες γίνατε όλοι.