You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε προσφέρει χρήματα σε κάποια γνωστή ή άγνωστή σας για σεξ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 265
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.687
- Πόντοι
- 3.656
Ραντεβού θανάτου, αύριο το πρωί έξω από τον Ιερό Ναό Αγίας Όλγας στη Νέα Ιωνία μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.
Σας συστήνω ανεπιφύλακτα να έλθετε πιο πριν, να σας μεταλάβω.
ήρεμα δέσποτα.
Μάλλον το μέλος τη βγάζει χειρωνακτικά και φθονεί τις επιτυχίες των μελών του bou.
Ρε παίκτη δε μας λες κι εμάς, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου; Ότι κάποιοι γράφουνε υπερβολές; Καλώς ήρθες στο μαγικό κόσμο του ίντερνετ, εδώ ότι δηλώσεις είσαι.
Όσο για αυτό που γράφεις για το άλλο μέλος, εσύ πού ξέρεις τι συμβαίνει στο κρεβάτι του καθένα; Καταλαβαίνεις από αυτό που γράφει κάποιος αν ικανοποιεί τη σύντροφό του; Πιστεύεις ότι επειδή εσύ δε βρίσκεις να γαμήσεις ή δεν τις κάνεις να χύνουν, ότι έτσι είναι και για όλους τους άλλους;
ή μήπως έτσι θα ήθελες να είναι για όλους τους άλλους;
Παίκτη για κοίτα καλύτερα να βελτιώσεις τη δική σου ερωτική ζωή, αντί να το παίζεις ανώτερος.
τυποι μην χανετε τον χρονο σας.για ντοπα το βλεπω
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.687
- Πόντοι
- 3.656
...ρε μαγκα μου ειναι ψαγμενο το αλανι νηματοθετης, απο το ελληνικο "Γαμμαδιον" βγαινει
τυπε ευτυχως που το βρηκες,γιατι εγω νομιζα οτι ο τυπος ηθελε να κανει καμια ομοιοκαταληξια με το μαλαχιας
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.937
- Πόντοι
- 456
αυτό το επιχείρημα ότι δεν το ευχαριστιέται η πουτάνα...στον πουτσο μου τυπε τι καταλαβε η εργατρια του σεξ...
αν υπεφερε ενω εγω περασα καλα στα @@ μου...
το μεροκαματο το πηρε.
αν επαιξε θεατρο παλι στα @@ μου δε με ενδιαφερει τι βαθμο μου βαζει γιατι δε παω για να κανει αυτη ΟΥΑΟΥ αλλα για να κανει ο πουτσος μου ΟΥΑΟΥ
δηλαδή όταν αγοράζεις ένα σουβλάκι, σε νοιάζει αν θα το ευχαριστηθεί ο σουβλατζής όταν το τρως;
ο νηματοθέτης παίζει και να παίρνει καμιά πίπα στο σουβλατζή για να μη μείνει δυσαρεστημένος
Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.225
- Πόντοι
- 2.836
Τι είναι οι γαμαδιες γαμω το φελεκι μου??
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 698
- Πόντοι
- 86
Γαμιαδες και πρασινα αλογα. Κουνια που σας κουναγε! Εγω δεν εχω δει κανενα πηγαδι να παθει κατι ποτε. Τουναντιον πολλοι κουβαδες εχουν πεσει μεσα κι εξαφανιστει. Ισως το πηγαδι στερεψει καποια στιγμη, αλλα μετα απο πολλαααααα χρονια. Ο κουβας εχει το προβλημα
jason155
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 37
- Like
- 5.315
- Πόντοι
- 5.391
Δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι ζηλευετε τοσο πραγματικα.
Τοσο σας ενοχλει που εχουμε μεγαλες πουτσες και γαμαμε σκληρα; Τοσο;
Ελεος πια κυριοι λιγο αλληλεγγυη μεταξυ ανδρων δεν βλαπτει.
Πειτε και κανα μπραβο, πειτε και κανα καλο λογο. Μα τι εισαστε δηλαδη γυναικες;
Τοσο σας ενοχλει που εχουμε μεγαλες πουτσες και γαμαμε σκληρα; Τοσο;
Ελεος πια κυριοι λιγο αλληλεγγυη μεταξυ ανδρων δεν βλαπτει.
Πειτε και κανα μπραβο, πειτε και κανα καλο λογο. Μα τι εισαστε δηλαδη γυναικες;
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.355
- Πόντοι
- 1.346
Υπάρχουν κι αυτοί που δεν πάνε διακοπές λόγω αφραγκιάς όπως και οι επαγγελματίες κοπρίτες που είναι μονίμως σε διακοπέςΌσοι είστε σε θερινές διακοπές, καλά να περνάτε.
Όσοι περιμένετε τις διακοπές υπομονή οι ημέρες θα έρθουν.
Για όσους τελείωσαν οι διακοπές, ε! κάποια στιγμή θα τελειωναν οι ημέρες.
Πάντως η πλειοψηφία των μελών του bou διακοπάρει σε εξωτικούς προορισμούς
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.244
- Πόντοι
- 3.556
Μην καυχιεστε τόσο έντονα, γιατί κομπλαρετε τους υπολοίπους, εμας.
Ελάχιστες θα σας θυμούνται ως κάτι σημαντικό που πέρασε από το κρεβάτι τους.
Άμα οι άλλοι κομπλάρουν τόσο εύκολα, να μη διαβάζουν αυτά που δεν τους αρέσουν.
Μερικοί καυχιούνται απλά για τη λόξα και τη ματαιοδοξία τους, κι άλλοι έχουν όντως το μέγεθος, τη διάθεση, την τεχνική, και βαράνε ανελέητα.
Αυτά δεν φαίνονται ξεκάθαρα σε κριτικές και γραπτά φυσικά, αυτά δείχνουν πραγματικά μόνο σε swinger clubs, kinky καταστάσεις, οργιάκια και παρτούζες.
Όσο για το τι θυμούνται η γκόμενες ή οι πουτάνες ή όποιες, αυτό είναι δικό τους θέμα. Κάποιοι μένουν αλησμόνητοι με την εμφάνιση τους και μόνο, και άλλοι γαμάνε μια ζωή και δεν τους θυμάται καμιά.
Εδώ στο μπου είμαστε και για το τζερτζελέ, δεν είναι μόνο sex φόρουμ, είναι και φόρουμ λόγου. Μην τρελαίνεσαι. Ο καθένας μας λέει το μακρύ του και το κοντό του.
Καλημέρα, Βig Big Ben, ωραία η τοποθέτησή σου.Άμα οι άλλοι κομπλάρουν τόσο εύκολα, να μη διαβάζουν αυτά που δεν τους αρέσουν.
Μερικοί καυχιούνται απλά για τη λόξα και τη ματαιοδοξία τους, κι άλλοι έχουν όντως το μέγεθος, τη διάθεση, την τεχνική, και βαράνε ανελέητα.
Αυτά δεν φαίνονται ξεκάθαρα σε κριτικές και γραπτά φυσικά, αυτά δείχνουν πραγματικά μόνο σε swinger clubs, kinky καταστάσεις, οργιάκια και παρτούζες.
Όσο για το τι θυμούνται η γκόμενες ή οι πουτάνες ή όποιες, αυτό είναι δικό τους θέμα. Κάποιοι μένουν αλησμόνητοι με την εμφάνιση τους και μόνο, και άλλοι γαμάνε μια ζωή και δεν τους θυμάται καμιά.
Εδώ στο μπου είμαστε και για το τζερτζελέ, δεν είναι μόνο sex φόρουμ, είναι και φόρουμ λόγου. Μην τρελαίνεσαι. Ο καθένας μας λέει το μακρύ του και το κοντό του.
Τελευταία τροποποίηση:
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.155
- Πόντοι
- 3.846
Σιγά μην απολογείται ο καθένας για τη ζωή που ζει. Άλλος γράφει παπάτζες για να δει πως θα αντιδράσει ο κόσμος, άλλος τα κάνει και δεν τα λέει, άλλος γουστάρει να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο, άλλος γράφει κριτικές για να βοηθήσει τους συναγωνιστές όπως βοήθησαν και τον ίδιο με τις κριτικές τους - ποιο είναι το πρόβλημα;
Μήπως ρε νηματοθέτη σε πείραξε η χρόνια αγαμία;
Μήπως ρε νηματοθέτη σε πείραξε η χρόνια αγαμία;
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.302
- Πόντοι
- 4.546
Αν εξαιρέσεις το 10% που έχει δικές του ιδιόκτητες βίλες σε νησιά Σαντορίνη, Πάρο και Μύκονο, όλοι οι άλλοι τη βγάζουν σε 4αστερα ξενοδοχεία. Φυσικά υπάρχει και ένα 5% που ξεμένει στην πολή μόνος και έρημος.....Υπάρχουν κι αυτοί που δεν πάνε διακοπές λόγω αφραγκιάς όπως και οι επαγγελματίες κοπρίτες που είναι μονίμως σε διακοπές
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.355
- Πόντοι
- 1.346
Συμφωνώ κι επαυξάνω. Πάντως όταν έχει δόση αρβάλας το σχόλιο μου βάζω και ανάλογο εικονίδιο =>Εδώ στο μπου είμαστε και για το τζερτζελέ, δεν είναι μόνο sex φόρουμ, είναι και φόρουμ λόγου. Μην τρελαίνεσαι. Ο καθένας μας λέει το μακρύ του και το κοντό του.
Δείτε τη ζωή αλλιώς: όλο πίκρες, άγχος, αγωνία και στο τέλος τι
2 μέτρα γης μας περιμένουν, είτε είμαστε πλούσιοι είτε φτωχοί, γκομενιάρηδες που αλλάζουμε σαν πουκάμισα τις γυναικάρες, μπακούρηδες, αρούρηδες...
John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 4.211
- Πόντοι
- 2.846
δια του λόγου το αληθέςΥπάρχουν κι αυτοί που δεν πάνε διακοπές λόγω αφραγκιάς όπως και οι επαγγελματίες κοπρίτες που είναι μονίμως σε διακοπές
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγώ φίλε μένω στο γιωτ μουΑν εξαιρέσεις το 10% που έχει δικές του ιδιόκτητες βίλες σε νησιά Σαντορίνη, Πάρο και Μύκονο, όλοι οι άλλοι τη βγάζουν σε 4αστερα ξενοδοχεία. Φυσικά υπάρχει και ένα 5% που ξεμένει στην πολή μόνος και έρημος.....
greekm7530
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 403
- Πόντοι
- 20
Γεια σας έχει τύχει ποτέ να πείτε σε κοπέλα που την γνωρίζετε να της δώσετε λεφτά για σεξ και πώς αντέδρασε
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Στην γυναίκα μου!!!! Μύστες καλησπέρα καλές διακοπές
Μυστη σουδωσε ρέστα η ταχες ακριβώς???Στην γυναίκα μου!!!! Μύστες καλησπέρα καλές διακοπές
lelosbi
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 887
- Πόντοι
- 81
Ακριβως. Μια ματια σε καποια θεματα του φορουμ θα πεισει και τον πιο δυσπιστοΠάντως η πλειοψηφία των μελών του bou διακοπάρει σε εξωτικούς προορισμούς
Σαφάρι στη Κένυα - bourdela.com forum
Ξεφυλλίζοντας το λεύκωμα Black Ladies των εκδόσεων Taschen, προ τετραετίας, μου γεννήθηκε η έντονη επιθυμία να επισκεφθώ την μαύρη ήπειρο και πιο συγκεκριμένα την υποσαχάρια ζώνη. Οι εντυπωσιακές και άκρως αισθησιακές φωτογραφίες αποθανατίζουν πανέμορφες νεαρές αραπίνες στο φυσικό τους χώρο. Δεν...
www.bourdela.com
Νήσοι Φώκλαντ - bourdela.com forum
Ωρε συναδελφοι ξερει κανει τι παιζει στα νησια Φωκλαντ ? Εχει παει καποιος να πει τις εμπειριες του απο γυναικες, μπαρ, στριπτιτζαδικα, βιζιτες ? Σκεφτομε να πεταχτω μια βολτα προς τα κει γιατι ακουσα απο ενα φιλο, ενος κολητου μου που ειχε καποιον γνωστο που ηξερε καποιον ο οποιος ειχε...
www.bourdela.com
Βιετνάμ sex trip... - bourdela.com forum
επειδη εχω σαλταρει με την ασια και τις ασιατισες και σκεφτομαι να παω και βιετναμ μεσω ταυλανδης οποιος εχει κατι προσφατο απο εκει ας ενημερωσει. κατι που αφορουσε την σιγκαπουρη δεν αξιζει γιατι ειναι πανακριβα μαλλον, καλυτερα να τραβηξουμε για ιαπωνια αν ειναι να τα χωσουμε γερα.
www.bourdela.com
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 4K
?
- Απαντήσεις