Νέα

Έχετε προσφέρει χρήματα σε κάποια γνωστή ή άγνωστή σας για σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 265
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.864
Πόντοι
4.766
Για να ανέβασες τέτοιο θέμα 101% είσαι άνω των 50 ετών :wink:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.687
Πόντοι
3.656
Ραντεβού θανάτου, αύριο το πρωί έξω από τον Ιερό Ναό Αγίας Όλγας στη Νέα Ιωνία μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Σας συστήνω ανεπιφύλακτα να έλθετε πιο πριν, να σας μεταλάβω. :coffee:

ήρεμα δέσποτα.

Μάλλον το μέλος τη βγάζει χειρωνακτικά και φθονεί τις επιτυχίες των μελών του bou.

Ρε παίκτη δε μας λες κι εμάς, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου; Ότι κάποιοι γράφουνε υπερβολές; Καλώς ήρθες στο μαγικό κόσμο του ίντερνετ, εδώ ότι δηλώσεις είσαι.
Όσο για αυτό που γράφεις για το άλλο μέλος, εσύ πού ξέρεις τι συμβαίνει στο κρεβάτι του καθένα; Καταλαβαίνεις από αυτό που γράφει κάποιος αν ικανοποιεί τη σύντροφό του; Πιστεύεις ότι επειδή εσύ δε βρίσκεις να γαμήσεις ή δεν τις κάνεις να χύνουν, ότι έτσι είναι και για όλους τους άλλους;

ή μήπως έτσι θα ήθελες να είναι για όλους τους άλλους;

Παίκτη για κοίτα καλύτερα να βελτιώσεις τη δική σου ερωτική ζωή, αντί να το παίζεις ανώτερος.

τυποι μην χανετε τον χρονο σας.για ντοπα το βλεπω :confused::confused::confused:

:hi::hi::hi:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.687
Πόντοι
3.656

τυπε ευτυχως που το βρηκες,γιατι εγω νομιζα οτι ο τυπος ηθελε να κανει καμια ομοιοκαταληξια με το μαλαχιας :confused::confused::confused:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.937
Πόντοι
456
στον πουτσο μου τυπε τι καταλαβε η εργατρια του σεξ...

αν υπεφερε ενω εγω περασα καλα στα @@ μου...

το μεροκαματο το πηρε.

αν επαιξε θεατρο παλι στα @@ μου δε με ενδιαφερει τι βαθμο μου βαζει γιατι δε παω για να κανει αυτη ΟΥΑΟΥ αλλα για να κανει ο πουτσος μου ΟΥΑΟΥ
αυτό το επιχείρημα ότι δεν το ευχαριστιέται η πουτάνα...
δηλαδή όταν αγοράζεις ένα σουβλάκι, σε νοιάζει αν θα το ευχαριστηθεί ο σουβλατζής όταν το τρως;
ο νηματοθέτης παίζει και να παίρνει καμιά πίπα στο σουβλατζή για να μη μείνει δυσαρεστημένος :confused:

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
698
Πόντοι
86
Γαμιαδες και πρασινα αλογα. Κουνια που σας κουναγε! Εγω δεν εχω δει κανενα πηγαδι να παθει κατι ποτε. Τουναντιον πολλοι κουβαδες εχουν πεσει μεσα κι εξαφανιστει. Ισως το πηγαδι στερεψει καποια στιγμη, αλλα μετα απο πολλαααααα χρονια. Ο κουβας εχει το προβλημα

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.211
Πόντοι
2.846

Οι γαμάδιες του Bou​

είχα πολλή δουλειά χθες, ακούω...

jason155

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Κριτικές
37
Like
5.315
Πόντοι
5.391
Δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι ζηλευετε τοσο πραγματικα.

Τοσο σας ενοχλει που εχουμε μεγαλες πουτσες και γαμαμε σκληρα; Τοσο;

Ελεος πια κυριοι λιγο αλληλεγγυη μεταξυ ανδρων δεν βλαπτει.

Πειτε και κανα μπραβο, πειτε και κανα καλο λογο. Μα τι εισαστε δηλαδη γυναικες;

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.355
Πόντοι
1.346
Όσοι είστε σε θερινές διακοπές, καλά να περνάτε.
Όσοι περιμένετε τις διακοπές υπομονή οι ημέρες θα έρθουν.
Για όσους τελείωσαν οι διακοπές, ε! κάποια στιγμή θα τελειωναν οι ημέρες.
Υπάρχουν κι αυτοί που δεν πάνε διακοπές λόγω αφραγκιάς όπως και οι επαγγελματίες κοπρίτες που είναι μονίμως σε διακοπές :confused:
Πάντως η πλειοψηφία των μελών του bou διακοπάρει σε εξωτικούς προορισμούς :headbang2:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.244
Πόντοι
3.556
Μην καυχιεστε τόσο έντονα, γιατί κομπλαρετε τους υπολοίπους, εμας.
Ελάχιστες θα σας θυμούνται ως κάτι σημαντικό που πέρασε από το κρεβάτι τους.

Άμα οι άλλοι κομπλάρουν τόσο εύκολα, να μη διαβάζουν αυτά που δεν τους αρέσουν.

Μερικοί καυχιούνται απλά για τη λόξα και τη ματαιοδοξία τους, κι άλλοι έχουν όντως το μέγεθος, τη διάθεση, την τεχνική, και βαράνε ανελέητα.

Αυτά δεν φαίνονται ξεκάθαρα σε κριτικές και γραπτά φυσικά, αυτά δείχνουν πραγματικά μόνο σε swinger clubs, kinky καταστάσεις, οργιάκια και παρτούζες.

Όσο για το τι θυμούνται η γκόμενες ή οι πουτάνες ή όποιες, αυτό είναι δικό τους θέμα. Κάποιοι μένουν αλησμόνητοι με την εμφάνιση τους και μόνο, και άλλοι γαμάνε μια ζωή και δεν τους θυμάται καμιά.

Εδώ στο μπου είμαστε και για το τζερτζελέ, δεν είναι μόνο sex φόρουμ, είναι και φόρουμ λόγου. Μην τρελαίνεσαι. Ο καθένας μας λέει το μακρύ του και το κοντό του.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.335
Πόντοι
5.595
Άμα οι άλλοι κομπλάρουν τόσο εύκολα, να μη διαβάζουν αυτά που δεν τους αρέσουν.

Μερικοί καυχιούνται απλά για τη λόξα και τη ματαιοδοξία τους, κι άλλοι έχουν όντως το μέγεθος, τη διάθεση, την τεχνική, και βαράνε ανελέητα.

Αυτά δεν φαίνονται ξεκάθαρα σε κριτικές και γραπτά φυσικά, αυτά δείχνουν πραγματικά μόνο σε swinger clubs, kinky καταστάσεις, οργιάκια και παρτούζες.

Όσο για το τι θυμούνται η γκόμενες ή οι πουτάνες ή όποιες, αυτό είναι δικό τους θέμα. Κάποιοι μένουν αλησμόνητοι με την εμφάνιση τους και μόνο, και άλλοι γαμάνε μια ζωή και δεν τους θυμάται καμιά.

Εδώ στο μπου είμαστε και για το τζερτζελέ, δεν είναι μόνο sex φόρουμ, είναι και φόρουμ λόγου. Μην τρελαίνεσαι. Ο καθένας μας λέει το μακρύ του και το κοντό του.
Καλημέρα, Βig Big Ben, ωραία η τοποθέτησή σου.

Τελευταία τροποποίηση:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.155
Πόντοι
3.846
Σιγά μην απολογείται ο καθένας για τη ζωή που ζει. Άλλος γράφει παπάτζες για να δει πως θα αντιδράσει ο κόσμος, άλλος τα κάνει και δεν τα λέει, άλλος γουστάρει να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο, άλλος γράφει κριτικές για να βοηθήσει τους συναγωνιστές όπως βοήθησαν και τον ίδιο με τις κριτικές τους - ποιο είναι το πρόβλημα;

Μήπως ρε νηματοθέτη σε πείραξε η χρόνια αγαμία;

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.302
Πόντοι
4.546
Υπάρχουν κι αυτοί που δεν πάνε διακοπές λόγω αφραγκιάς όπως και οι επαγγελματίες κοπρίτες που είναι μονίμως σε διακοπές :confused:
Πάντως η πλειοψηφία των μελών του bou διακοπάρει σε εξωτικούς προορισμούς :headbang2:
Αν εξαιρέσεις το 10% που έχει δικές του ιδιόκτητες βίλες σε νησιά Σαντορίνη, Πάρο και Μύκονο, όλοι οι άλλοι τη βγάζουν σε 4αστερα ξενοδοχεία. Φυσικά υπάρχει και ένα 5% που ξεμένει στην πολή μόνος και έρημος.....

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.355
Πόντοι
1.346
Συμφωνώ κι επαυξάνω. Πάντως όταν έχει δόση αρβάλας το σχόλιο μου βάζω και ανάλογο εικονίδιο => :confused:

Δείτε τη ζωή αλλιώς: όλο πίκρες, άγχος, αγωνία και στο τέλος τι :rolleyes:
2 μέτρα γης μας περιμένουν, είτε είμαστε πλούσιοι είτε φτωχοί, γκομενιάρηδες που αλλάζουμε σαν πουκάμισα τις γυναικάρες, μπακούρηδες, αρούρηδες...

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.211
Πόντοι
2.846
δια του λόγου το αληθές

yacht-luxury.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν εξαιρέσεις το 10% που έχει δικές του ιδιόκτητες βίλες σε νησιά Σαντορίνη, Πάρο και Μύκονο, όλοι οι άλλοι τη βγάζουν σε 4αστερα ξενοδοχεία. Φυσικά υπάρχει και ένα 5% που ξεμένει στην πολή μόνος και έρημος.....
εγώ φίλε μένω στο γιωτ μου

greekm7530

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2024
Κριτικές
1
Like
403
Πόντοι
20
Γεια σας έχει τύχει ποτέ να πείτε σε κοπέλα που την γνωρίζετε να της δώσετε λεφτά για σεξ και πώς αντέδρασε

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
887
Πόντοι
81
Ακριβως. Μια ματια σε καποια θεματα του φορουμ θα πεισει και τον πιο δυσπιστο

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.382
Πόντοι
1.196
Όχι, αλλά υπάρχουν πολλοί που το κάνουν. Όποιος ξέρει κοπέλες που έχουν δουλέψει νύχτα gets what I mean.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom