Νέα

Έχετε πλακωθεί για γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν νομίζω , ψηλός είμαι , γυμνασμένος . Αλλά κάτι πάνω μου δεν τραβάει της μουνάρες . Μερικές έχουν και πρόβλημα με το "μέγεθος" μου , το φοβούνται λίγο. Ίσως και να είμαι και λίγο μαλάκας και καμία γκόμενα με αξιοπρέπεια δεν μου κάθετε , παρα μόνο οι απελπισμένες. Δεν ξέρω τι να πω;
Δεν εχεις ηθικο φιλε,και εγω καμια φορα οταν ειμαι νταουν και με εχει παρει απο κατω,και η καλητερη γκομενα να μου την πεφτει δεν την πλησιαζω.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
αναλογα ποσο χοντρουλα.εχει χοντρουλες που ειναι 120 κιλα.σε τετοιες θα στειλω τον φιλο μου που ειναι και κομαντο μεγαλο.
Ρε συ σε μπέρδεψα με τον αλλο...τον φίλο μου τον Arcans....σκέτο όμως χωρίς το 2 :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αρκανς έτσι από περιέργεια, ποιο είναι το όριό σου στις χοντρές;  :boobies: :boobies:

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάλι νομίζω έφαγα κατάρα. Όλα στραβά μου πάνε στα γκομενικά . Τα έχω πάρει κρανίο , αλλά τι να κάνω; Μακάρι να είχα λεφτά και να πηγαινα κάθε μέρα σε city tour .Στα αρχίδια μου θα έγραφα της χοντρέλες. Αλλά ας όψετε η ανάγκη .

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ πάλι νομίζω έφαγα κατάρα. Όλα στραβά μου πάνε στα γκομενικά . Τα έχω πάρει κρανίο , αλλά τι να κάνω; Μακάρι να είχα λεφτά και να πηγαινα κάθε μέρα σε city tour .Στα αρχίδια μου θα έγραφα της χοντρέλες. Αλλά ας όψετε η ανάγκη .
Να τις τρελάνεις στο πήδημα να χάσουν τα κιλά.
Γιατί δεν τους λες να αδυνατίσουν; Πόοοοοοοσο χοντρές είναι πια;

Edit: σε καταλαβαίνω και σου συμπαραστέκομαι  :-*

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230

ρε παληκάρι μου απορώ πάντως πώς μπορείς και λειτουργείς με κοπέλλες που δεν σου αρέσουν... ξέρεις υπάρχει και κόσμος που γουστάρει τις ψιλοχοντρουλίτσες.. από εκεί έχει βγει και η λέξη chubby που σημαίνει χοντρούλα αλλά με ένα sexy τρόπο

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
εκτος απο αυτο που λεει ο anal ,πιστευω πως αν μια γκομενα ειναι σωστη θα το δειξει μονη της στον αλλον οτι εχει συνοδο.αν δεν το δειξει κ απλα καθεται κ κοιταει τοτε δεν αξιζει καν τον κοπο να μπεις στη διαδικασια να φας τα μουτρα σου.

Συμφωνώ και με το παραπάνω.Αν η γυναίκα που συνοδεύεις είναι πουτάνα και κάνει τα γλυκά μάτια ή κάνει μπαμ ότι ψάχνεται και δεν σε σέβεται το καλύτερο είναι μόλις εκδηλώσει κωλοσυμπεριφορά να σηκωθείς να φύγεις επιτόπου σαν κύριος και να την παρατήσεις να κάνει ότι θέλει.Εσύ όμως δεν λερώνεσαι από τις βρωμιές της.

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Έχετε πλακωθεί για γκόμενα? :tits2: :lheel: :fuck1: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_3:
Εδω ο καθενας μπορει να βαλει τη δικη του ιστορια.

Παραλίγο... Αλλα δεν το προκάλεσα εγώ. Ηταν ο πρώην της, που είχε φάει γερό σκάλωμα μαζί της και σε μία φάση που βρεθήκαμε όλοι μαζί άρχισε να της την λέει, όπως και σε εμένα, με ένα υπερβολικό υφάκι και καλά εγώ είμαι Θεός και θα περάσει το δικό μου. Σαν να το προκαλούσα. Ευτυχώς συγκρατήθηκα, είχε και κόσμο το μαγαζί και δεν πλακωθήκαμε. Βέβαια κατάλαβε τη μαλ... του και μετά από δύο βδομάδες ζητούσε συγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγω ευτυχως βγαίνω πάντα με πολύ άσχημες γκόμενες , οπότε δεν τις προσέχει και κανείς. Κυκλοφορούν όμως και κάτι μαλακισμένα έξω που θέλουν τρελλό ξύλο. Έτσι έτυχα σε φάση που πλάκωσα έναν τύπο στις γρήγορες γιατί πείραζε άσχημα την γκόμενα ενός πιτσιρικά. Εγώ ήμουν κλασσικά με το μοσχαράκι μου , και δίπλα μου ήταν ένα ζευγαράκι . Η κοπελίτσα πρέπει να ήταν γύρω στα 17-18 και το παιδί γύρω στα 19. Κλασικό ζευγαράκι πιτισιρικάδων , φουλ στον έρωτα . Όλοι την ώρα ήταν στο χαμουρεμα και η γκόμενα τον κοιτούσε συνέχεια στα μάτια . ψιλοζήλεψα να πω την αλήθεια , αναλογιζόμενος για το τι έχω δίπλα μου , και τι "ετρωγε " ο άλλος , αλλά τι να κάνεις έτσι είναι η ζωή , ας είναι καλά και  οι πουτάνες . Ε , ήταν κατι μαλάκες εκεί που όλο χονόντουσαν μια σκουντουσαν και καλά καταλάθος , μια έλεγαν μαλακίες . Σε κάποια φάση , φαίνεται είχαν πιει και κάτι παραπάνω γίνανε πιο θρασείς. Αρχισανε στα ίσια να λένε μαλακίες , από τα λίγα που έπιασα λεγανε την γκομενα να παει μαζι τους να καταλάβει πούτσο και να αφήσει τον φλωρα και κάτι τέτοια χαζά. Εντω μεταξύ αυτοί μοίαζανε σαν καλικάντζαροι , κοντοί και μελαχρινοί. Στην αρχή το παλικάρι τα έπαιξε , προσπάθησε με το μαλακό να τους αποθήσει και όταν αγρίεψε λίγο τον στριμόξανε άγρια οι Μαντράχαλοι. Ε τότε και εγώ τα πήρα , και τραβάω μια φάπα γερή στον σβέρκο του ενός . Αυτός άρχισε να κλαψουρίζει σαν καμια ψωλοαδερφή , και έφαγε στην συνέχεια μια δύο φάπες ακόμα σαν επιδόρπιο. Γυρνάνε οι άλλοι έκπληκτοι να μου ζητήσουν το λόγο , και έτσι όπως ήρθε ο ένας να με σκουντήξει τον ρίχνω μια τρικλοποδιά , πέφτει σαν χαιβάνη κάτω (βέβαια βοήθησε το ότι ήταν και πήτα από το μεθύσι). Ξεψάρωσε και ο πιτσιρικάς και άρχισε στις φάπες τον τρίτο . Ήρθαν και οι μπράβοι , τους λέω τό και το , και πρέπει να τους είχαν και σταμπαρισμένους αυτούς, τους βγάζουν σηκωτούς και άντε γεια μαλακιστήρια . Πάντως με έκανε και ένιωσα καλά αυτό , το γούσταρα φάνηκα πολύ μάγκας . Βεβαια η καλή κατάληξη θα ήταν να μου έκανε τράμπα  ο πιτσιρικας την γκόμενα του για ένα βράδυ , για το ευχαριστώ ρε γαμώτο, αλλά αυτό εγινε μόνο στην φαντασίωση μου όταν αργότερα πηδούσα την χοντρη!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

Έγραψες!

φιλε καλα κανεις.πρεπει να γαμαει καποιος και τις χοντρες.το κανει και ενας φιλος μου αυτο.και μου εχει πει οτι μια  φορα μολις τελειωσε τα γαμησια με μια χοντρη κατεβηκε ενα χερι απο τον ουρανο και του εδωσε συγχαρητηρια.ηταν το χερι του θεου,τον ευχαριστησε για το εργο που προσφερει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μεγάλε τι post ήταν αυτό! Έχω λιώσει στο γέλιο!  :rockon:

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλε ετσι οπως τα λες μαλλον ανοιγεις το στομα σου και λες μαλακιες στις γκομενες.θελεις εκπαιδευση στο μπαλαμουτι να ριχνεις γκομενες,και να αποκτησεις και λιγο υπομονονη να σου κατσει κανενα καλο μουνι.αλλα ειναι δυσκολο ετσι οπως εχει μαθει εσυ με τις χοντρες,γιατι θα σε βλεπουν σαν τον μπραντ πιτ και σου στηνοντε κατευθειαν.εκει εντοπιζω το πρβλημα σου,σε εχουν καλομαθει οι χοντρες και οι ασχημες.

Σωστός ο Arcans.

Καμικάζι διάβασε αυτά που λέει, όλα μπορούν να γίνουν, δεν υπάρχουν "καταραμένοι" και τέτοιες μαλακίες.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Εγω παιδια νομιζω οτι μονο για μια κοπελα που εχεις σοβαρη σχεση αξιζει να παιξεις ξυλο.
Για μια που γουσταρεις απλα ειναι μεγαλη μαλακια.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
εγω μια φορα πάω για πριβέ χορό με μια γκόμενα και δίπλα περνάει ένας τυπάς και την παίρνει για απλό.. ε, αυτό ήταν, τον πλάκωσα στα σφηνάκια  :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτά είναι ρε...
Αν είναι να πλακωθείς να πλακωθείς για κάτι που αξίζει...
Εισαι τρισυπόστατος και τρισδιάστατος....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
εμενα μα πλακονουνε καθε μερα
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

public enemy

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγο εχο πλακοθει για γκομενα με γκομενα

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
1992, παρακμιακό μπαρ στην Εύβοια. Μεγάλη παρέα.
Στην παρέα παίζει ένα πιπίνι που με κάνει κέφι, αλλά συνοδεύομαι, γενικώς το έχω στο κλάσιμο και έχει αλυχτήσει, χλιμιντρίζει από καύλα, όλο τρίβεται κλπ κλπ κλπ τσαχπινιές νάζια δεν το παίρναμε και στα σοβαρά πολύ. Παραδίπλα είναι τύπος Χαλκιδαίος μάγκιτς-κανγκούρω-μπόϋ που πίνει με την παρέα του ένας κι ένας διαλεχτοί, για μουσείο ανθρωπομορφολογικής υπανάπτυξης, τεσπα...

Περνάω πηγαίνοντας προς μπάρα. Με σταματάει με χεράκι (δεν τα γουστάρω κάτι τέτοια με τίποτα, γίνομαι πολύ νευρικός και κάνω ζημιές συνήθως).
Μου κάνει: Τη βλέπεις ρε την ξανθιά εκεί (ήταν το πιπινάκι που χαριεντιζόταν)
Me say- Τη βλέπω, εσύ τη βλέπεις;
He says- Λίγα με δαύτη
Me say- Όπα, γιατί; Αδερφός της είσαι;
He says- Θες να μάθεις τι είμαι;
Me say- Καίγομαι (τραβάω το χέρι πάω προς έξοδο ακολουθεί)

Τώρα όξω από το μαγαζί με περίμεναν και οι άλλοι δυο κολλητοί του, οί δικοί μου χαμπάρι δεν πήρανε.

Αφού με ματώσανε ομαδικώς (ναι εισέπραξα φάπες γερέςςςςς, βλάχικες) φεύγουν οι δύο να πάνε μέσα και μένει ο βαρύμαγκας να κάνει το χλευασμό.
Έχω φορτώσει πολύ άσχημα, πάρα πολύ. Φταίει η μακρά Ιαπωνική εκπαίδευση που δε με αφήνει να τον στείλω τελείως, όμως έγινε μπλε μαρέν με πολλές τούμπες στο πεζοδρόμιο και σε ένα Simca παλαιό που ήτανε εκεί. Το θέμα δεν είναι η πτώση αλλά η πρόσκρουση όπως λέει κι ο Κάσοβιτς. A Live example.
Όταν ξαναβγήκαν ο βαρύμαγκας είναι σε κακό χάλι σε ένα αμάξι απάνω λίγο χαλασμένος. Εν τω μεταξύ με ψάχνανε μέσα οι υπόλοιποι και είδανε το σκηνικό, να βαράω εγώ κάποιον, μαθαίνουν τη ροή των γεγονότων, βλέπουνε έξω τους μάγκιτς, οι οποίοι κινούνται για 2ο γύρο ομαδικώς προς τα μένα, κι είχαν μαζί τους μία αξέχαστη κοινωνική συνεύρεση υψηλού επιπέδου, τους τουλουμιάσανε για το ψευτομαγκέ που βγάλανε πάνω μου.
Πήρανε δρόμο φορτώσανε και το χαλασμένο σε ένα τογιοτα τσέλιγκα και άντε γεια.
Εκ τοτε δεν τους ξαναείδαμε γύρω γύρω.
Το πιπινάκι δεν το δάγκωσα, αλλά με έχει από τότε (είναι παντρεμένο πια με παιδιά σκυλιά γατιά) σε μεγάλη eχτίμηση για τους δικούς της λόγους.

Ο καταστηματάρχης (άλλο ρουφιανόσκυλο) έφερε τους αποκριάτικους να καθαρίσουν. Αλλά οι δαρμένοι δεν ήτανε εκεί, ήμουνα μόνο γω και είπα ότι μάλωσα με μια αρκουδα που ήθελε να μου πιεί τα σπίρτα.
Την επομένη ο καταστηματάρχης έλεγε τους κάλεσα για τους άaaaaaλλους...(γκρρρρρρρρ)

ρεζουμέ, δεν πλακώθηκα για το πιπίνολέο αλλά γιατί όταν ο άλλος είναι μαλάκας και δεν του φτάνει αλλά προκαλεί είναι σα να το ζητάει οργασμικά το φαπόνι.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
1992, παρακμιακό μπαρ στην Εύβοια. Μεγάλη παρέα.
Στην παρέα παίζει ένα πιπίνι που με κάνει κέφι, αλλά συνοδεύομαι, γενικώς το έχω στο κλάσιμο και έχει αλυχτήσει, χλιμιντρίζει από καύλα, όλο τρίβεται κλπ κλπ κλπ τσαχπινιές νάζια δεν το παίρναμε και στα σοβαρά πολύ. Παραδίπλα είναι τύπος Χαλκιδαίος μάγκιτς-κανγκούρω-μπόϋ που πίνει με την παρέα του ένας κι ένας διαλεχτοί, για μουσείο ανθρωπομορφολογικής υπανάπτυξης, τεσπα...

Περνάω πηγαίνοντας προς μπάρα. Με σταματάει με χεράκι (δεν τα γουστάρω κάτι τέτοια με τίποτα, γίνομαι πολύ νευρικός και κάνω ζημιές συνήθως).
Μου κάνει: Τη βλέπεις ρε την ξανθιά εκεί (ήταν το πιπινάκι που χαριεντιζόταν)
Me say- Τη βλέπω, εσύ τη βλέπεις;
He says- Λίγα με δαύτη
Me say- Όπα, γιατί; Αδερφός της είσαι;
He says- Θες να μάθεις τι είμαι;
Me say- Καίγομαι (τραβάω το χέρι πάω προς έξοδο ακολουθεί)

Τώρα όξω από το μαγαζί με περίμεναν και οι άλλοι δυο κολλητοί του, οί δικοί μου χαμπάρι δεν πήρανε.

Αφού με ματώσανε ομαδικώς (ναι εισέπραξα φάπες γερέςςςςς, βλάχικες) φεύγουν οι δύο να πάνε μέσα και μένει ο βαρύμαγκας να κάνει το χλευασμό.
Έχω φορτώσει πολύ άσχημα, πάρα πολύ. Φταίει η μακρά Ιαπωνική εκπαίδευση που δε με αφήνει να τον στείλω τελείως, όμως έγινε μπλε μαρέν με πολλές τούμπες στο πεζοδρόμιο και σε ένα Simca παλαιό που ήτανε εκεί. Το θέμα δεν είναι η πτώση αλλά η πρόσκρουση όπως λέει κι ο Κάσοβιτς. A Live example.
Όταν ξαναβγήκαν ο βαρύμαγκας είναι σε κακό χάλι σε ένα αμάξι απάνω λίγο χαλασμένος. Εν τω μεταξύ με ψάχνανε μέσα οι υπόλοιποι και είδανε το σκηνικό, να βαράω εγώ κάποιον, μαθαίνουν τη ροή των γεγονότων, βλέπουνε έξω τους μάγκιτς, οι οποίοι κινούνται για 2ο γύρο ομαδικώς προς τα μένα, κι είχαν μαζί τους μία αξέχαστη κοινωνική συνεύρεση υψηλού επιπέδου, τους τουλουμιάσανε για το ψευτομαγκέ που βγάλανε πάνω μου.
Πήρανε δρόμο φορτώσανε και το χαλασμένο σε ένα τογιοτα τσέλιγκα και άντε γεια.
Εκ τοτε δεν τους ξαναείδαμε γύρω γύρω.
Το πιπινάκι δεν το δάγκωσα, αλλά με έχει από τότε (είναι παντρεμένο πια με παιδιά σκυλιά γατιά) σε μεγάλη eχτίμηση για τους δικούς της λόγους.

Ο καταστηματάρχης (άλλο ρουφιανόσκυλο) έφερε τους αποκριάτικους να καθαρίσουν. Αλλά οι δαρμένοι δεν ήτανε εκεί, ήμουνα μόνο γω και είπα ότι μάλωσα με μια αρκουδα που ήθελε να μου πιεί τα σπίρτα.
Την επομένη ο καταστηματάρχης έλεγε τους κάλεσα για τους άaaaaaλλους...(γκρρρρρρρρ)

ρεζουμέ, δεν πλακώθηκα για το πιπίνολέο αλλά γιατί όταν ο άλλος είναι μαλάκας και δεν του φτάνει αλλά προκαλεί είναι σα να το ζητάει οργασμικά το φαπόνι.

από ό,τι κατάλαβα παληκάρι μάλλον έχεις ασχοληθεί με πολεμικές τέχνες... έχε πάντως το νου σου γτ σε αντίστοιχο σκηνικό φίλος μου που είναι κάπως οξύθυμος τράβηξε άπερκατ σαγόνι σε κάποιο δύσμοιρο από την πολυπληθή παρέα που του την είχε πέσει και μετά τον έψαχνε η αστυνομία... να ξέρεις ότι για όσους ξέρουμε πολεμικές τέχνες θεωρείται σαν να έχεις όπλο και να το χρησιμοποιήσεις από τον νόμο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom