Νέα

Έχετε πλακωθεί για γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
εγω μια φορα πάω για πριβέ χορό με μια γκόμενα και δίπλα περνάει ένας τυπάς και την παίρνει για απλό.. ε, αυτό ήταν, τον πλάκωσα στα σφηνάκια  :2funny: :2funny: :2funny:

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
σιγα μην πλακωθω για πουτανα.και για τα φιλαρακια παραπανω ειναι τυχεροι που δεν τους εβγαλαν οι αλβανορωσοι κανα σιδερικο η κανα μαχαιρι.δεν ειναι να παιζεις με αυτα εκτος και αν ο αλλος το παρακανει αλλα και παλι καλο ειναι να αποφευγεται το  :hammer:

από το στό... λάθος από το πληκτρολόγιό μου το πήρες... παρόλα αυτά υπάρχουν λίγες φορές στην ζωή που πρέπει να γίνεις αγενής πιθανώς να σκάσεις και κανένα άπερκατ συκωτάκι έτσι να σε θυμάται ο άλλος γιατί μερικοί πραγματικά και δεν καταλαβαίνουν από λόγια και δεν γίνεται να τους αποφύγεις..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
από το στό... λάθος από το πληκτρολόγιό μου το πήρες... παρόλα αυτά υπάρχουν λίγες φορές στην ζωή που πρέπει να γίνεις αγενής πιθανώς να σκάσεις και κανένα άπερκατ συκωτάκι έτσι να σε θυμάται ο άλλος γιατί μερικοί πραγματικά και δεν καταλαβαίνουν από λόγια και δεν γίνεται να τους αποφύγεις..
μερικες φορες δεν μπορεις να το αποφυγεις οντως
και μερικες φορες πρεπει να το κανεις

Ed

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μου έχει τυχει. Και δεν ήμουν καν με την κοπέλα μου. Με μία φίλη που ενώ ο μαλάκας είδε ότι συνοδευόταν της την έπεφτε αρκετά άσχημο τρόπο. Στην αρχή το άφησα καθώς όπως είπα είναι φίλη και δεν τρέχει κάτι μεταξύ μας. Όταν χόντρυνε το παιχνίδι αναγκάστηκα να επέμβω και πέσανε κάποιες καλές. Βέβαια μου έχει τύχει και το άλλο (με την ίδια κοπέλα) να έρθει ένα παληκάρι να με ρωτήσει αν είμαστε μαζί και αν μπορεί να την κεράσει ένα ποτό! Εντελώς διαφορετική συμπεριφορά και μπράβο του!

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τις περισσοτερες φορες δεν φταιει ο αλλος...παιρνει το σημα απο αυτο που εχει απεναντι...... ;)εχουν δει πολλα τα ματια μου εξω...το ξυλο το θελουν οι γυναικες.... :s&m_3:

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εγω ευτυχως βγαίνω πάντα με πολύ άσχημες γκόμενες , οπότε δεν τις προσέχει και κανείς. Κυκλοφορούν όμως και κάτι μαλακισμένα έξω που θέλουν τρελλό ξύλο. Έτσι έτυχα σε φάση που πλάκωσα έναν τύπο στις γρήγορες γιατί πείραζε άσχημα την γκόμενα ενός πιτσιρικά. Εγώ ήμουν κλασσικά με το μοσχαράκι μου , και δίπλα μου ήταν ένα ζευγαράκι . Η κοπελίτσα πρέπει να ήταν γύρω στα 17-18 και το παιδί γύρω στα 19. Κλασικό ζευγαράκι πιτισιρικάδων , φουλ στον έρωτα . Όλοι την ώρα ήταν στο χαμουρεμα και η γκόμενα τον κοιτούσε συνέχεια στα μάτια . ψιλοζήλεψα να πω την αλήθεια , αναλογιζόμενος για το τι έχω δίπλα μου , και τι "ετρωγε " ο άλλος , αλλά τι να κάνεις έτσι είναι η ζωή , ας είναι καλά και  οι πουτάνες . Ε , ήταν κατι μαλάκες εκεί που όλο χονόντουσαν μια σκουντουσαν και καλά καταλάθος , μια έλεγαν μαλακίες . Σε κάποια φάση , φαίνεται είχαν πιει και κάτι παραπάνω γίνανε πιο θρασείς. Αρχισανε στα ίσια να λένε μαλακίες , από τα λίγα που έπιασα λεγανε την γκομενα να παει μαζι τους να καταλάβει πούτσο και να αφήσει τον φλωρα και κάτι τέτοια χαζά. Εντω μεταξύ αυτοί μοίαζανε σαν καλικάντζαροι , κοντοί και μελαχρινοί. Στην αρχή το παλικάρι τα έπαιξε , προσπάθησε με το μαλακό να τους αποθήσει και όταν αγρίεψε λίγο τον στριμόξανε άγρια οι Μαντράχαλοι. Ε τότε και εγώ τα πήρα , και τραβάω μια φάπα γερή στον σβέρκο του ενός . Αυτός άρχισε να κλαψουρίζει σαν καμια ψωλοαδερφή , και έφαγε στην συνέχεια μια δύο φάπες ακόμα σαν επιδόρπιο. Γυρνάνε οι άλλοι έκπληκτοι να μου ζητήσουν το λόγο , και έτσι όπως ήρθε ο ένας να με σκουντήξει τον ρίχνω μια τρικλοποδιά , πέφτει σαν χαιβάνη κάτω (βέβαια βοήθησε το ότι ήταν και πήτα από το μεθύσι). Ξεψάρωσε και ο πιτσιρικάς και άρχισε στις φάπες τον τρίτο . Ήρθαν και οι μπράβοι , τους λέω τό και το , και πρέπει να τους είχαν και σταμπαρισμένους αυτούς, τους βγάζουν σηκωτούς και άντε γεια μαλακιστήρια . Πάντως με έκανε και ένιωσα καλά αυτό , το γούσταρα φάνηκα πολύ μάγκας . Βεβαια η καλή κατάληξη θα ήταν να μου έκανε τράμπα  ο πιτσιρικας την γκόμενα του για ένα βράδυ , για το ευχαριστώ ρε γαμώτο, αλλά αυτό εγινε μόνο στην φαντασίωση μου όταν αργότερα πηδούσα την χοντρη!!!

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
φιλε καλα κανεις.πρεπει να γαμαει καποιος και τις χοντρες.το κανει και ενας φιλος μου αυτο.και μου εχει πει οτι μια  φορα μολις τελειωσε τα γαμησια με μια χοντρη κατεβηκε ενα χερι απο τον ουρανο και του εδωσε συγχαρητηρια.ηταν το χερι του θεου,τον ευχαριστησε για το εργο που προσφερει.

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τι να κάνεις από ανάγκη έκανα το φιλότιμο , αφού δεν μου κάθετε και τίποτα άλλο . Όλα τα σκατομπάζα. Άρε μάνα το DNA που μου έδωσες!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φιλε καλα κανεις.πρεπει να γαμαει καποιος και τις χοντρες.το κανει και ενας φιλος μου αυτο.και μου εχει πει οτι μια  φορα μολις τελειωσε τα γαμησια με μια χοντρη κατεβηκε ενα χερι απο τον ουρανο και του εδωσε συγχαρητηρια.ηταν το χερι του θεου,τον ευχαριστησε για το εργο που προσφερει.
τι ειπε ο ανθρωπας ρε!!!
θεος! :rockon:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
και γω χοντρούλα είμαι, σε πειράζει;

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
γιατι ρε φιλε? τοσο πολυ χαλιας εισαι?
Δεν νομίζω , ψηλός είμαι , γυμνασμένος . Αλλά κάτι πάνω μου δεν τραβάει της μουνάρες . Μερικές έχουν και πρόβλημα με το "μέγεθος" μου , το φοβούνται λίγο. Ίσως και να είμαι και λίγο μαλάκας και καμία γκόμενα με αξιοπρέπεια δεν μου κάθετε , παρα μόνο οι απελπισμένες. Δεν ξέρω τι να πω;

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Δεν νομίζω , ψηλός είμαι , γυμνασμένος . Αλλά κάτι πάνω μου δεν τραβάει της μουνάρες . Μερικές έχουν και πρόβλημα με το "μέγεθος" μου , το φοβούνται λίγο. Ίσως και να είμαι και λίγο μαλάκας και καμία γκόμενα με αξιοπρέπεια δεν μου κάθετε , παρα μόνο οι απελπισμένες. Δεν ξέρω τι να πω;
φιλε ετσι οπως τα λες μαλλον ανοιγεις το στομα σου και λες μαλακιες στις γκομενες.θελεις εκπαιδευση στο μπαλαμουτι να ριχνεις γκομενες,και να αποκτησεις και λιγο υπομονονη να σου κατσει κανενα καλο μουνι.αλλα ειναι δυσκολο ετσι οπως εχει μαθει εσυ με τις χοντρες,γιατι θα σε βλεπουν σαν τον μπραντ πιτ και σου στηνοντε κατευθειαν.εκει εντοπιζω το πρβλημα σου,σε εχουν καλομαθει οι χοντρες και οι ασχημες.

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Πάντως εγώ είμαι τρελός καμικάζι . Αν θέλεις καμία εξυπηρέτηση σφύρα!
ειδες αυτη ειναι η μαλακια σου.αυτα εννοω να κοψεις.να μην λες παπαριες.κατι τετοια θα λες και στις χοντρες και τις ριχνεις.

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τι να κάνω , αφού είμαι λιγούρης!!!

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Τι να κάνω , αφού είμαι λιγούρης!!!
επειδη βλεπω δεν καταλαβαινεις.συνεχισε το εργο που εχεις αρχισεις με τις χοντρες,και ασε τα καλα τα μουνια για αλλους.τι να κανουμε τωρα? εκαστος στο ειδος του και εσυ στις χοντρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom