ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
εγω μια φορα πάω για πριβέ χορό με μια γκόμενα και δίπλα περνάει ένας τυπάς και την παίρνει για απλό.. ε, αυτό ήταν, τον πλάκωσα στα σφηνάκια
σιγα μην πλακωθω για πουτανα.και για τα φιλαρακια παραπανω ειναι τυχεροι που δεν τους εβγαλαν οι αλβανορωσοι κανα σιδερικο η κανα μαχαιρι.δεν ειναι να παιζεις με αυτα εκτος και αν ο αλλος το παρακανει αλλα και παλι καλο ειναι να αποφευγεται το
μερικες φορες δεν μπορεις να το αποφυγεις οντωςαπό το στό... λάθος από το πληκτρολόγιό μου το πήρες... παρόλα αυτά υπάρχουν λίγες φορές στην ζωή που πρέπει να γίνεις αγενής πιθανώς να σκάσεις και κανένα άπερκατ συκωτάκι έτσι να σε θυμάται ο άλλος γιατί μερικοί πραγματικά και δεν καταλαβαίνουν από λόγια και δεν γίνεται να τους αποφύγεις..
τι ειπε ο ανθρωπας ρε!!!φιλε καλα κανεις.πρεπει να γαμαει καποιος και τις χοντρες.το κανει και ενας φιλος μου αυτο.και μου εχει πει οτι μια φορα μολις τελειωσε τα γαμησια με μια χοντρη κατεβηκε ενα χερι απο τον ουρανο και του εδωσε συγχαρητηρια.ηταν το χερι του θεου,τον ευχαριστησε για το εργο που προσφερει.
γιατι ρε φιλε? τοσο πολυ χαλιας εισαι?Τι να κάνεις από ανάγκη έκανα το φιλότιμο , αφού δεν μου κάθετε και τίποτα άλλο . Όλα τα σκατομπάζα. Άρε μάνα το DNA που μου έδωσες!!!
και γω χοντρούλα είμαι, σε πειράζει;φιλε καλα κανεις.πρεπει να γαμαει καποιος και τις χοντρες.το κανει και ενας φιλος μου αυτο.και μου εχει πει οτι μια φορα μολις τελειωσε τα γαμησια με μια χοντρη κατεβηκε ενα χερι απο τον ουρανο και του εδωσε συγχαρητηρια.ηταν το χερι του θεου,τον ευχαριστησε για το εργο που προσφερει.
αναλογα ποσο χοντρουλα.εχει χοντρουλες που ειναι 120 κιλα.σε τετοιες θα στειλω τον φιλο μου που ειναι και κομαντο μεγαλο.και γω χοντρούλα είμαι, σε πειράζει;
Δεν νομίζω , ψηλός είμαι , γυμνασμένος . Αλλά κάτι πάνω μου δεν τραβάει της μουνάρες . Μερικές έχουν και πρόβλημα με το "μέγεθος" μου , το φοβούνται λίγο. Ίσως και να είμαι και λίγο μαλάκας και καμία γκόμενα με αξιοπρέπεια δεν μου κάθετε , παρα μόνο οι απελπισμένες. Δεν ξέρω τι να πω;γιατι ρε φιλε? τοσο πολυ χαλιας εισαι?
Πάντως εγώ είμαι τρελός καμικάζι . Αν θέλεις καμία εξυπηρέτηση σφύρα!και γω χοντρούλα είμαι, σε πειράζει;
φιλε ετσι οπως τα λες μαλλον ανοιγεις το στομα σου και λες μαλακιες στις γκομενες.θελεις εκπαιδευση στο μπαλαμουτι να ριχνεις γκομενες,και να αποκτησεις και λιγο υπομονονη να σου κατσει κανενα καλο μουνι.αλλα ειναι δυσκολο ετσι οπως εχει μαθει εσυ με τις χοντρες,γιατι θα σε βλεπουν σαν τον μπραντ πιτ και σου στηνοντε κατευθειαν.εκει εντοπιζω το πρβλημα σου,σε εχουν καλομαθει οι χοντρες και οι ασχημες.Δεν νομίζω , ψηλός είμαι , γυμνασμένος . Αλλά κάτι πάνω μου δεν τραβάει της μουνάρες . Μερικές έχουν και πρόβλημα με το "μέγεθος" μου , το φοβούνται λίγο. Ίσως και να είμαι και λίγο μαλάκας και καμία γκόμενα με αξιοπρέπεια δεν μου κάθετε , παρα μόνο οι απελπισμένες. Δεν ξέρω τι να πω;
ειδες αυτη ειναι η μαλακια σου.αυτα εννοω να κοψεις.να μην λες παπαριες.κατι τετοια θα λες και στις χοντρες και τις ριχνεις.Πάντως εγώ είμαι τρελός καμικάζι . Αν θέλεις καμία εξυπηρέτηση σφύρα!
επειδη βλεπω δεν καταλαβαινεις.συνεχισε το εργο που εχεις αρχισεις με τις χοντρες,και ασε τα καλα τα μουνια για αλλους.τι να κανουμε τωρα? εκαστος στο ειδος του και εσυ στις χοντρες.Τι να κάνω , αφού είμαι λιγούρης!!!