Νέα

Εχετε πεσει σε τσαμπουκα με Νταβαντζηδες σε Φυλής ή στο Μετάξι ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σας εχει τυχει κανα περιστατικο με συναγωνιστη ή με εσάς που να ειχε συμμετοχή και κανας Νταβάς και ποια η γνωμη σας για αυτούς ? Μετράνε ή ειναι για τον πούτσο ?

εσυ τι εκανες,τους πεταξες κανα σεντονι στο κεφαλι?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πηγαινει με δικο του σεντονι στο μπουρδελο και να σου πω καλα κανει!

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Πάνε δυο δεκαετίες που στη Φυλής με την παρέα μπλέξαμε σε τσαμπουκά με νταβάδες....

Έχω γράψει μια ιστοριούλα σχετική με το θέμα, πάρτε λινκ

]

Sorry φιλε νομισα οτι πριν δυο δεκαετιες στης φυλης με την παρεα σου μπλεξατε σε τσαμπουκα με νταβαδες.

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Πηγαινει με δικο του σεντονι στο μπουρδελο και να σου πω καλα κανει!
Αδερφια συναγωνιστες , τοχω ξαναγραψει πολλες φορες αλλα και εσεις με τη σειρα σας με γραφετε στα Αρχιδια σας .......ΓΑΜΑΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΕΝΤΟΝΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑ.......Ειναι αρχοντια πως να το κανουμε .........ιδια ειναι να γαμας και να κολλανε τα ψωλοχια του καθε ενος στη πλατη μας και ιδιο  στο καθαρο σεντονακι μας που να μοσχομυριζει και μαλακτικο λεμε ?  Στα συν που αρεσει και στις πουτανες , ριχνουν τα γελακια τους και θα λενε μεσα τους αυτος ειναι καθαροπαπι και οχι κανας βρωμύλος ..........και αυτο ειναι συν στη περιποιηση ..........ΓΙΑΥΤΟ ΝΟΜΟΣ : ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΕΝΤΟΝΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ...............

Επισκέπτης
Αδερφια συναγωνιστες , τοχω ξαναγραψει πολλες φορες αλλα και εσεις με τη σειρα σας με γραφετε στα Αρχιδια σας .......ΓΑΜΑΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΕΝΤΟΝΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑ.......Ειναι αρχοντια πως να το κανουμε .........ιδια ειναι να γαμας και να κολλανε τα ψωλοχια του καθε ενος στη πλατη μας και ιδιο  στο καθαρο σεντονακι μας που να μοσχομυριζει και μαλακτικο λεμε ?  Στα συν που αρεσει και στις πουτανες , ριχνουν τα γελακια τους και θα λενε μεσα τους αυτος ειναι καθαροπαπι και οχι κανας βρωμύλος ..........και αυτο ειναι συν στη περιποιηση ..........ΓΙΑΥΤΟ ΝΟΜΟΣ : ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΕΝΤΟΝΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ...............
και δικες μας καποτες φιλε

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
γυρω στο 02-04 καπου εκει δε θυμαμαι ακριβως,ειμαι με κολλητο στο BABY O στη συγγρου στο υπογειο,πινουμε ποτακι,χαβαλεδιαζουμε με τα μωρα,μπαινει στο μαγαζι ενας τυπος γυρο στο 1,70 καμια 60κιλα "λυψανο"που λεμε,με το φιλο του,2μετρα και 150κιλα, με μπλουζα lakers και τιγκα τατουαζ.καθονται ακριβος στο τελευταιο τραπεζι διπλα στης σκαλες,απο την αρχη που μπηκαν,κατι δε μου κολλαγε,κατι δε πηγενε καλα.
περνουν μια γκομενα στο τραπεζι,δεν περνανε 20 λεπτα,και με αφορμη οτι κατι δε παει καλα με το γκομενακι,σηκωνεται ο ψηλος και αρχιζει να σπαει τα παντα,πεφτουν πανω του ολοι οι σερβιτοροι,και φευγουν αλλου γι αλλου ο καθενας!!!!!οσο πηγεναν να τον μαζεψουν,τοσο φορτωνε ο ψηλος!!!!τραβαει ενα σκαμπο,και κατεβαζει ολο το μπαρ κατω,ολοι του μαγαζιου εχουν λακισει...ο κοντος ολοι αυτη την ωρα δεν κουνηθηκε απο τη θεση του...εγω με το κολλητο εχουμε βαλει τσιγαρα κινητα στη τσεπη,και ειμαστε ετοιμη να την κανουμε,αλλα δεν υπαρχει αλλη εξοδος...μετα απο λιγο ο ψηλος χαλαρωνει και παει παλι και καθεται...πανε 2-3 γκομενες και καθονται μαζι τους,και η βραδια συνεχιστηκε,ετσι απλα....

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Εμενα ένα βραδυ το 93-94 μου την ειχαν πεσει καμια δεκαρια ψευτομαγκες από το παλιο μπιμπλικαδικο-μπιλιαρδαδικο απέναντι από το φ54. Ημουν μαζι με δυο φιλους μου γυρω στα 18 και αρχισαν τα γνωστα τοτε, από που εισαστε κλπ κλπ. Πεσανε κανα δυο ψιλες εκατέρωθεν, δεν συμετειχαν ολοι από αυτους και φυγαμε τρεχοντας προς την πλατεια βικτωριας. Δεν εχει να κανει με νταβαδες βεβαια αλλα είναι αληθινη ιστορια.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

ωστε εσυ εισαι αυτος που κατεβαινε τη φυλης προχτες !

70c49230f78ea3de5dbf8ff6ec06abc7.jpg

shamrock35

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2015
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρες,καινούργιος στην παρέα,αν και διαβάζωσυχνά το site
Πρώτο μου πόστ και off topic....,παρόλα αυτά ήθελα και εγώ να επισημάνω την σιχαμάρα που νιώθεις σε μερικά μπουρδέλα,οκ δεν περιμένω να μυρίζουν χλωρίνες και αρώματα,αλλά μια στοιχειώση υγιεινή δεν βλάπτει.

Υπάρχουν φορές που μπαίνεις στο δωμάτιο και το σεντόνι είναι τήγκα πιτσιλιές,δηλαδή υπάρχει κάποιος που θα ξαπλάρει εκεί πάνω?

Το να κυκλοφορείς με δικό σου σεντόνι,οκ είναι κάπως...
Χρόνια τώρα όποτε τα επισκέπτομαι,πάντα στο όρθιο την βγάζω.

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
εχω τύχει κάνα δυό φορές σε ιστορίες με πελάτες..........
μιλάμε για 20 χρόνια πρίν σε Μετάξι κ Φυλής ........
Μαλακισμένα ελληνάκια ,φαντάροι επαρχίας πούλησαν μούρη κ πρόσβαλαν την κοπέλα υπηρεσίας κ την τσατσά..........
επεσε το τελέφωνο κ ηρθαν αμέσως ρωσοπόντιοι σβερκάδες κ τους εσπρωξαν βίαια στον δρόμο κ τέλειωσε η ιστορία εκεί......
Αλλη μια δόση πιο παλιά  3 ελληνες καριολάκηδες εβρισαν αλλοδαπό πελάτη  καταστήματος απο ινδοκίνα μεριά ........

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
προ ημερών στην Ιάσωνος, ακούω φωνές και βλέπω 2 πακιστανια φανερά μεθυσμένους να βγαίνουν απο το μαγαζί 37Βγελώντας , την κοπέλα (Χριστίνα, ψηλή ) ε την τσατσά να έχουν βγει στην πόρτα και να τους βρίζουν. Ξαφνικά εμφανίζεται δεν ξέρω απο που ένας 50άρης, γυρω στο 190 καμια 120 κιλά και τους έκανε παρατήρηση "που νομίζετε οτι είστε ρε και φωνάζετε" , οι πακιστανοί άρχισαν σε σπαστά ελληνικά " τι θες πούστη εγω γαμήσω εσένα", λέω τώρα θα γίνει της πουτάνας στην κυριολεξία αλλά τίποτα, αμφότερες οι πλευρές έμειναν σε μπινελίκια, μάλιστα οι πακιστανοί εντελώς αποθρασυμένοι πλησίασαν σε απόσταση ισού μέτρου τον 50άρη ενω αυτός απλά τους έσπρωχνε ελαφρώς. Σκέφτηκα να επέμβω για εθνικούς καθαρά λόγους, ενα κροσε στον καθένα να τράβαγα θα τελείωνε αλλά κιότεψα λόγω του ότι εκείνη την ώρα το μετάξι ήταν γεμάτο πακιστανο-ινδούς που αν και δεν πήραν θέση είχαν σταματήσει και κοίταζαν.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
γυρω στο 02-04 καπου εκει δε θυμαμαι ακριβως,ειμαι με κολλητο στο BABY O στη συγγρου στο υπογειο,πινουμε ποτακι,χαβαλεδιαζουμε με τα μωρα,μπαινει στο μαγαζι ενας τυπος γυρο στο 1,70 καμια 60κιλα "λυψανο"που λεμε,με το φιλο του,2μετρα και 150κιλα, με μπλουζα lakers και τιγκα τατουαζ.καθονται ακριβος στο τελευταιο τραπεζι διπλα στης σκαλες,απο την αρχη που μπηκαν,κατι δε μου κολλαγε,κατι δε πηγενε καλα.
περνουν μια γκομενα στο τραπεζι,δεν περνανε 20 λεπτα,και με αφορμη οτι κατι δε παει καλα με το γκομενακι,σηκωνεται ο ψηλος και αρχιζει να σπαει τα παντα,πεφτουν πανω του ολοι οι σερβιτοροι,και φευγουν αλλου γι αλλου ο καθενας!!!!!οσο πηγεναν να τον μαζεψουν,τοσο φορτωνε ο ψηλος!!!!τραβαει ενα σκαμπο,και κατεβαζει ολο το μπαρ κατω,ολοι του μαγαζιου εχουν λακισει...ο κοντος ολοι αυτη την ωρα δεν κουνηθηκε απο τη θεση του...εγω με το κολλητο εχουμε βαλει τσιγαρα κινητα στη τσεπη,και ειμαστε ετοιμη να την κανουμε,αλλα δεν υπαρχει αλλη εξοδος...μετα απο λιγο ο ψηλος χαλαρωνει και παει παλι και καθεται...πανε 2-3 γκομενες και καθονται μαζι τους,και η βραδια συνεχιστηκε,ετσι απλα....

θεϊκό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom